Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

ya gece şişiyorum gündüz şişlik yok ama bendeki bu kabızlık olayı mahvediyo beni daha önce hiç olmazdı 6 gün oldu wc yle işimö olmuyo valla burdan böle konuşuyoruz iğrenç mevzulardan kızlar kusura bakmayın ama iinanın çözüm bulamadım artık

ay hadi inşallah canım ya kavuşş minnak larına biran önce regliden kaç gün sonra gibi yapıldı transferin 14. günleri buldumu yoksa kalınlaşmana bağlı olarakmı yapılıcak

anladım canım neyse ben kaçim yemek filan koca gelicek uff yerimden kalkasım bile yok:bbo: görüşürz byby

benim esk deki dr um nezih erdöl
dr umu çok seviyorum ve güvenirim oyüzden
hiç başka bir merkez araştırmadım

aslına bakarsan bu transfer benim ilk son ve tek şansım
yaşım sınırda aralık ta 38 olucam
ve maddi açıdan da bunu bile borç harç zor ayarladık

ve oluşa oluşa 8 yumurta oluştu oda yaşımdan
4 ü döllendi 3ü devam ediyor
yarın sabah ne haber alıcam hiç bilmiyorum

o yüzden allah hepimizin dualarını ve çabalarını görsün
ve hepimizin muradını versin inşallah

saturn71 rabbim sesini duyar inş.kaydirigubbakcemile5

selam ve dua ilea.s.

kızlar bugün çok şükür değerim 2 ye katlamış, çarşamba inşallah keseciği görmeye gidicem, dua edin lütfen sımsıkı tutunsun bebişim bana..

Kizlarrrrr yeni tedavileriniz hayirli olsunn insalllaaaahhh,bebisleriniz sizi bekletmesin karniniz dolsun insallahh aminn ... cifter cifter dizilsinler bebislerr

Muhabbetteyiz sen nasılsın canım sen hangi aşamadasın :uhm:

merhaba ; sanırım alman hastanesinde tedavi görüyosnuz . bende oraya gidiyorum. doktorunuz kim tedavi nasıl gidiyo memnunmusunuız .sizinle konuşmak istedim...
allah kucaklarımızı bebişlerle doldurur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…