Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz yawww ben geldigimde kimsecikler olmuyor yarin dr cagirdi muayneye yaw bu dondurulmuslarla kacinci gunden itibaren sayiliyor

merhaba ; sanırım alman hastanesinde tedavi görüyosnuz . bende oraya gidiyorum. doktorunuz kim tedavi nasıl gidiyo memnunmusunuız .sizinle konuşmak istedim...
allah kucaklarımızı bebişlerle doldurur inşallah.

Evet Alman hastanesinde ve çok memnunum doktorum Halit Fırat Erden işinin eğli, güven veren bir doktorum var.

selam kıslar salı gunu transferım olucak ıhsallah rahım kalınlıgım 9.9 çıktı doktorum çok ıyı dedi

selam kıslar salı gunu transferım olucak ıhsallah rahım kalınlıgım 9.9 çıktı doktorum çok ıyı dedi

canim hadi hayirlisi olsun bende dr geldim yeni rahim kalinligim iyi gidiyor hapi iki gun 2 tane pazartesi 3 tane icicem dr 30 nisan veya 1 agustos dedi transfer bakalim hayirlisi

saol canım bende ılaca devam edıyorum bıde iğne verdiler prognex onu olmaya basladım bugunden ıtıbaren hayırlısı bakalım

sabrıyacım emegıne saglık cok tsk ederım benıde eklemıssın lısteye rabbım hepımızın gonlune gore hayırlı saglıklı ömürlü evatlar nasip etsin tez zamanda :Saruboceq:

sabrıyacım emegıne saglık cok tsk ederım benıde eklemıssın lısteye rabbım hepımızın gonlune gore hayırlı saglıklı ömürlü evatlar nasip etsin tez zamanda :Saruboceq:

aminn ne demek canim hepimizin cabasi bir degilmi kizlar dun bir teyzeden bir sey ogrendim bana hergun cek tesbih 99 tane ama sen fazlada cek dedi == ya celil ya nebil gonder bana delil ==bu RABBIMIN isimlerinden biri ve yalvar yaradanina ki oda sana dilegini nasip etsin dedi

Son düzenleme:

engel mrb canım nasıl gidiyor tedavin? biz de adetim bitince doğum kntrol başlıcaz tedavimin startına az kaldızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…