yoo hayır bu işe ilk başlıyoruz.birkaç gün sonra doğum kontrol hapına başlıyorum ama hangi protokol olacak bir fikrim yokben dogum kontrol hapı kullandım bıde burun spreyıyle estrafem kullandım canım[/QUOTE
İlk denemem yazmışsın kafam karıştı dondurulmuşlarla mı?
merhaba ; sanırım alman hastanesinde tedavi görüyosnuz . bende oraya gidiyorum. doktorunuz kim tedavi nasıl gidiyo memnunmusunuız .sizinle konuşmak istedim...
allah kucaklarımızı bebişlerle doldurur inşallah.
selam kıslar salı gunu transferım olucak ıhsallah rahım kalınlıgım 9.9 çıktı doktorum çok ıyı dedi
selam kıslar salı gunu transferım olucak ıhsallah rahım kalınlıgım 9.9 çıktı doktorum çok ıyı dedi
yoo hayır bu işe ilk başlıyoruz.birkaç gün sonra doğum kontrol hapına başlıyorum ama hangi protokol olacak bir fikrim yok
mrb canımbiz de adetim bitince doğum kontrol haplarına başlıcam hapların 18-19. günü de merkezimize gidicez inşallah bi sorun çıkmaz hakkımızda hayırlısı olsun
saol canım bende ılaca devam edıyorum bıde iğne verdiler prognex onu olmaya basladım bugunden ıtıbaren hayırlısı bakalım
canim neden igne verdilerrrr acaba sen bilirsin
sabrıyacım emegıne saglık cok tsk ederım benıde eklemıssın lısteye rabbım hepımızın gonlune gore hayırlı saglıklı ömürlü evatlar nasip etsin tez zamanda :Saruboceq:
sabrıyacım emegıne saglık cok tsk ederım benıde eklemıssın lısteye rabbım hepımızın gonlune gore hayırlı saglıklı ömürlü evatlar nasip etsin tez zamanda :Saruboceq:
progestan canım hamıle oluncada 2 3 ay devam edıceksın dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?