- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
transferin hayırlı olsun canım.
benimde 1 ağustosta oldu transferim..
birlikte gün sayacağız..
güzel sonuçlar alırız inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar deger 7 cıktı bugun 8.gunumdu sızce normalmi
Sağol turkuaz inşallah evet nasıl geçiyor günler umarım pozitif olacak sonuçlarımız hep birlikte :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nasıl geçsin canım seni bilmem ama ben bugünlerde inanılmaz duygusalım..
Annelik duygusallığı olsa gerek şuan içimizde bebklerimiz var ve inşallah hiç bırakmayacaklar bizi :CüvCüv:
Test günün ne zaman Turkuaz:1hug:
selam kızlar benimde transfer tarihim 1 ağustos.nasıl gidiyor?
hiç kafana takma canım Rabbim ol değince olur. arkadaşıma daha kötü embriyolar transfer edilmişti. yani hiç 1. kalite değildi. şimdi ikiz bebeklerine hamile..slm arkadaşlar şükür memleketime döndüm bugün transferimin 2.günü cok fazla hareket etmemeye çalışıyorum.1 tane A kalite 2 tanede B kalite transfer edildi B kalite olunca şansım azalıyormu bileniniz varmı?
inşallah arkadaşım inşallahh..
meleklerimiz hep bizimle olur..
test günüm 13 ağustos canım.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
senin ne zaman? bi de nerde yaptırdın canım??
Benim test günüm 17 ağustos Alman hastanesinde yaptırdım canım bu dondurulmuşlarla oldu zemuszemus inşallah sonu hayırlı olacakopuyorumnanaktan
Benim test günüm 17 ağustos Alman hastanesinde yaptırdım canım bu dondurulmuşlarla oldu zemuszemus inşallah sonu hayırlı olacakopuyorumnanaktan
hiç kafana takma canım Rabbim ol değince olur. arkadaşıma daha kötü embriyolar transfer edilmişti. yani hiç 1. kalite değildi. şimdi ikiz bebeklerine hamile..
hayırlısı olsun şimdiden canım..
slm arkadaşlar şükür memleketime döndüm bugün transferimin 2.günü cok fazla hareket etmemeye çalışıyorum.1 tane A kalite 2 tanede B kalite transfer edildi B kalite olunca şansım azalıyormu bileniniz varmı?
inşallah canım dua edeceğim senin için:Saruboceq::CüvCüv:
neo kimse yokmu yardim eden
Canım benimde uykum geliyor normalden daha fazla uyuyorum ama neden bilmiyorum :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?