Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

transferin hayırlı olsun canım.
benimde 1 ağustosta oldu transferim..
birlikte gün sayacağız..
güzel sonuçlar alırız inşallahhh..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağol turkuaz inşallah evet nasıl geçiyor günler umarım pozitif olacak sonuçlarımız hep birlikte :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm arkadaşlar şükür memleketime döndüm bugün transferimin 2.günü cok fazla hareket etmemeye çalışıyorum.1 tane A kalite 2 tanede B kalite transfer edildi B kalite olunca şansım azalıyormu bileniniz varmı?

Annelik duygusallığı olsa gerek şuan içimizde bebklerimiz var ve inşallah hiç bırakmayacaklar bizi :CüvCüv:
Test günün ne zaman Turkuaz:1hug:

inşallah arkadaşım inşallahh..
meleklerimiz hep bizimle olur..
test günüm 13 ağustos canım.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
senin ne zaman? bi de nerde yaptırdın canım??

hiç kafana takma canım Rabbim ol değince olur. arkadaşıma daha kötü embriyolar transfer edilmişti. yani hiç 1. kalite değildi. şimdi ikiz bebeklerine hamile..
hayırlısı olsun şimdiden canım..

inşallah arkadaşım inşallahh..
meleklerimiz hep bizimle olur..
test günüm 13 ağustos canım.. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..
senin ne zaman? bi de nerde yaptırdın canım??

Benim test günüm 17 ağustos Alman hastanesinde yaptırdım canım bu dondurulmuşlarla oldu zemuszemus inşallah sonu hayırlı olacakopuyorumnanaktan

hiç kafana takma canım Rabbim ol değince olur. arkadaşıma daha kötü embriyolar transfer edilmişti. yani hiç 1. kalite değildi. şimdi ikiz bebeklerine hamile..
hayırlısı olsun şimdiden canım..

tşkler hangisi zor diye düşünmeden edemiyorum 2 gün bile nası zor geçti allah haber bekleyen herkese sabır versin.hayırlısını istiyorum herkes için yaşamdan bilinmiyormuş 17 ağustda testim var.bide hastanede çalışıyorum o zamana kadar kendimi nası tutcam bilmiyorum...

canim hayirlisi olsun hic kafana takma yumurta kalitelerinebenim ilk denememde 10 hucreli yani 3 tane a kaliteli transfer olmustu ama negatif simdi yine a kalite donduurlmus kondu bakicaz kismet canooo bu isler yaradanin isine karisilmaz

KIZLAR BANA YARDIM EDIN ilk tup bebek denememde ayni haplari kullanmistim ama bu 2ci denememde ise 3 gun oldu ama acayip uykum oluyor kendimi tutamiyorum cok uyuyorum benim gibi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…