Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

Canım benimde uykum geliyor normalden daha fazla uyuyorum ama neden bilmiyorum :uhm:

KIZLAR BANA YARDIM EDIN ilk tup bebek denememde ayni haplari kullanmistim ama bu 2ci denememde ise 3 gun oldu ama acayip uykum oluyor kendimi tutamiyorum cok uyuyorum benim gibi olan varmi

bişey diyeceğim kızlar bende çok uyudmuştum transferimden sonraki ilk üç gün uykuya doyamıyordum şimdide çok uyuyorum :kedi: bak görürüsünüz içimden bir ses ikinizde çok güzel haberlerini alıcaz inşallah canlarım benim:CüvCüv:

İnşalah Zeyra inşallah:CüvCüv: hayırlısıyla Şeniz

ins inss hayirdir sonuu gercekten uykuya doyamiyorummm allah yuzumuze ins guler

merhaba kızlar bende varım bu üçüncü tedavim ankara tüp bebek merkezinde yaptım........ transfer gününüde sayarsam bugün 7.gündeyim 2 tane balst embriyo tarnsferi yapıldı............ inşallah hakkımızda hayırlısı olur ...........sizlere bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok ama çok sevineceğim çünkü derdimi anlatacağım hiç kimsem yok........ birincisi balst embriyo kaçıncı günlerde tutunur..........ikincisi benim dünden beri üç veya dört kez sarı rengine yakın sümük gibi çok az akıntım oldu biraz korktum acaba embriyolar tutunmadımı diye başına böyle bir şey gelen varmı................ üçüncüsü test tarihim pazar günü ama burda pazarları hastaneler sadece acillere bakıyorlar cumartesi yaparsam çok erken yapmış olurmuyum............. birde yarın idrarda baksam acaba çıkarmı.............. beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ne olursunuz bana yardımcı olun çünkü sizden başka kimsem yok anlatacak

canim bende senin gibiyim ama akinti gelmesi normal bunu unutmaa kalbini rahatlatmak istiyorsan idrar testi yapabilirsin ama sunuda unutma idarda negatif olupta kanda pozitif cikanlarda var yani kendi iyi motive etmen gerekiyor testlerdee moral cokk onemlii

KIZLAR BANA YARDIM EDIN ilk tup bebek denememde ayni haplari kullanmistim ama bu 2ci denememde ise 3 gun oldu ama acayip uykum oluyor kendimi tutamiyorum cok uyuyorum benim gibi olan varmi

Bende aynı durumdayım canım.Başımı yerden kaldıramıyorum.Transferin ilk gününden beri aynıyım.Ben progestan dan dolayı olduğunu düşünüyordum ama hamileliğinde etkisi var.Sende hamilesin innşalllahhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Canlar kandiliniz mubarek olsun.Rabbim hayırlısı ile hepimizin gönlündekileri versin.Bizi kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun inşalllahhhhhhh!!!!!!!!!!!!

canım kardeşim sorunun sadece şu bölümünü cevaplayayım test tarihin gelmeden yapma çünkü ben yaptım çok pişman oldum negatif görünce harab oldum ama bebişlerim benimleymiş canım onları üzdüğüm için bu seferde üzüldüm yapacaksanda kan tahlili yaptır o zaman canımopuyorumnanaktan

gunaydin kizlar gununuz aydin olsunn sabah bir kalktim su gibi akinti geliyorrrr ben bugun dr la gorusecem kizlar biliyormusunuz insan vucudu degisik degisik reaksiyonlar veriyorrrr hadi bakalimmm

gunaydin kizlar gununuz aydin olsunn sabah bir kalktim su gibi akinti geliyorrrr ben bugun dr la gorusecem kizlar biliyormusunuz insan vucudu degisik degisik reaksiyonlar veriyorrrr hadi bakalimmm

günaydın canım
jel kullanıyorsan bence akıntın jeldendir..
ben aşılamalarda jel ve onunla birlikte günlük ped kullandım..
sen doktorunla konuş yine ama benim bildiğim kadarıyla jelin hepsini vajinaya bıraktıktan ve biraz yattıktan sonra yürümemi söylemişlerdi..
çünkü vücut gerekli olanı alıp fazlasını dışarı atıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…