arkadaslar toplanan 11 yumurtadan 8 dollenmıs yarın transferım var bakalım embrıyolar nasıl ılkınde ıkıncı kalıte ıdı sımdı nasıl olcak hayırlısı
buard pozıtıf sonuc alan arkaaslar hepınızın gozu aydın sonucu negatıf olalar uzulmeyın bakın bu benım ıkıncı denenmem herseyde vardır bı hayır
hayır gordugumuz seyde şer.şer gordugumuzde hayır vardır.........
Arkadaşlar bir kaç saat içinde tahlil sonucum çıkacak. Lütfen benim için de dua edin.Rabbim hpimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah duamızda herşeyin hayırlısını isteyelim. Sonuç ne olursa olsun altından an güzel biçimde kalkabilmek önemli. Allah a emanet olun.
Hayırlı haberlerle gel inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.Kaçıncı günün bugün benim 10. günüm son 5 gün kaldı sabır :kedi:
son 5 gün mü? neden? 10. gündesin işte..test 12. gün yapılıyor..bence 2 günün kalmış :))) bak birden bire bekleme süren yarıya indii
Merhaba Lotus
Benim dondurulmuşla blast emriyo olduğu için 15 gün beklemek zorundayım canım.Sen nasılsın ne durumdasın?
hııııııııııı mirmirmirmirmirmirmirmir:kedi::kedi:..tüh bende iyi haber verdim diye seviniyordum...benim 7. günüm bu gün..öyle aman aman bi ağrım sızım yok ama hafif hafif ağrı olup geçiyor.göğüs ağrısıda hafif..yani çok şiddetli ağrılarım yok..pazartesi öğreneceğiz artık tuttu mu tutmadı mı..herkeste farklı oluyor malum..inşallah hepimiz güzel sonuçlara ulaşırızzzzzhihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
hadi bitanem bize güzel hayırlı haberlerle gel canım rabbim yardımcın olsun bitanemArkadaşlar bir kaç saat içinde tahlil sonucum çıkacak. Lütfen benim için de dua edin.Rabbim hpimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah duamızda herşeyin hayırlısını isteyelim. Sonuç ne olursa olsun altından an güzel biçimde kalkabilmek önemli. Allah a emanet olun.
Arkadaşlar bir kaç saat içinde tahlil sonucum çıkacak. Lütfen benim için de dua edin.Rabbim hpimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah duamızda herşeyin hayırlısını isteyelim. Sonuç ne olursa olsun altından an güzel biçimde kalkabilmek önemli. Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?