Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

:Saruboceq:inşallah canım güzel bi başlık atarsın bitanem bize güzel haberi vereceğine inanıyorum

sabriyacım inşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim. dualarım hepimiz için. ben de bu sabah tahlil yaptırdım. benim şu an yaşadığım yerde bu tahlili yapmadıkları için akşam üstü kargoyla Bursa ya yollayacaklar. yarın gelirmiş sonuç yine ağrım var. Allahım cümlemize hayırlısını nasip et rabbim.amin.

bugün 10.günüm ve benim yine hafif koyu renkte akıntı tarzında bir şeyler geldi..
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
bu akşam eşim işten gelince gidip tahlili baktırmak istiyorum..
Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin..
sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh..:Saruboceq:

kizlar merhaba.ben sabriyanin arkadasiyim.simdi telde konustuk.ikinci kez test vermis.degeri düsmüs ne yazikki.çok kötü durumda.ne olur destegimizi esirgemeyelim.dualarimizida ayni sekilde.ben araniza sürekli katilamiyorum ama dualarim kalbim sizlerle.

insallah.bende ayni seyleri konustum.allahimdan mucizeler kesilmez.son anda gösterir yüceligini.verirsede hayirlisini verir.

arkadaslar toplanan 11 yumurtadan 8 dollenmıs yarın transferım var bakalım embrıyolar nasıl ılkınde ıkıncı kalıte ıdı sımdı nasıl olcak hayırlısı
buard pozıtıf sonuc alan arkaaslar hepınızın gozu aydın sonucu negatıf olalar uzulmeyın bakın bu benım ıkıncı denenmem herseyde vardır bı hayır
hayır gordugumuz seyde şer.şer gordugumuzde hayır vardır.........

hayırlı olsun canım bebişlerin sana sıkısıkı tutunurlar inşallah:Saruboceq:

Günaydın kızlar ben geldim. Hamile sayımız artmış ne güzel zemuszemus
Beklemede olan arkadaşlarımıza sabır diliyorum tabiki kendimede kaydirigubbakcemile3
Hayırlısıyla güzel haberlerimizin devamı gelsin inşallah
Sabriyacığım dualarımız seninle

Arkadaşlar bir kaç saat içinde tahlil sonucum çıkacak. Lütfen benim için de dua edin.Rabbim hpimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah duamızda herşeyin hayırlısını isteyelim. Sonuç ne olursa olsun altından an güzel biçimde kalkabilmek önemli. Allah a emanet olun.

Hayırlı haberlerle gel inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.Kaçıncı günün bugün benim 10. günüm son 5 gün kaldı sabır :kedi:

son 5 gün mü? neden? 10. gündesin işte..test 12. gün yapılıyor..bence 2 günün kalmış :))) bak birden bire bekleme süren yarıya indii

Merhaba Lotus
Benim dondurulmuşla blast emriyo olduğu için 15 gün beklemek zorundayım canım.Sen nasılsın ne durumdasın?

Merhaba Lotus
Benim dondurulmuşla blast emriyo olduğu için 15 gün beklemek zorundayım canım.Sen nasılsın ne durumdasın?

hııııııııııı mirmirmirmirmirmirmirmir:kedi::kedi:..tüh bende iyi haber verdim diye seviniyordum...benim 7. günüm bu gün..öyle aman aman bi ağrım sızım yok ama hafif hafif ağrı olup geçiyor.göğüs ağrısıda hafif..yani çok şiddetli ağrılarım yok..pazartesi öğreneceğiz artık tuttu mu tutmadı mı..herkeste farklı oluyor malum..inşallah hepimiz güzel sonuçlara ulaşırızzzzzhihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

İnşallah canım aynı gün sonuçlarımızı alıcaz umarım hayırlısıyla poztif olur hepimiz için:CüvCüv::CüvCüv:zemuszemusopuyorumnanaktan

hadi bitanem bize güzel hayırlı haberlerle gel canım rabbim yardımcın olsun bitanem

hakkinizda hayirlisi olsun
rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…