Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canım merhaba gecmısı okuyamadım 3 gundur yoktum kusura bakma canım herzaman dualarımdasınız hepınız canım

Merhaba Naz nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?
Pazartesiyi bekliyorum hatta 3 kişiyiz bekleyen lotus ve bluesu da var
benim 11. günüm hayırlısıyla inşallah pozitif haberler vericez size zemuszemus

Hayırdır canım noldu? Bende dün geldim umarım tatsız bi durum yoktur

merhaba canımm iyiyim çok sukur bı sorun yok bebegımı gorunce dahada ıyı olucam ıhsallahh
ıhsallah guzel haberler verırsınız bıze az kalmıs suan yapsan bıle cıkar benım 8.gun cıktı bılıyorsun

Ne zaman gideceksin keseleri görmeye opuyorumnanaktan
Test günümden önce yapmıcam canım eşimle konuşup en doğrusunun bu olduğuna karar verdik. Bekliyoruz bakalım hayırlısı...:kedi:

doktorum 25 inde cagırdı ama ben bekleyemıcem sanırım cuma gunu donuyorum burdan c.tesı gunu gıdıcem doktora ıhsallah goruruz

iki gün önce kahverengi akıntımın geldiğini ve akşam kan tahlili yaptırmak istediğimi yazmıştım..
bunun üzerine iki gündür ne oldu tahlil yaptırdın mı diye yazan hiç kimse olmadı..
sizde anlarsınız ki hashasım ve düşüncelerimi paylaşmak istedim.
böyle işte..

peki akıntın ne oldu ve tahlil yaptırdınmı......sonuç nedir.......inşallah herşey yolundadır.....

Sonucun inşallah pozitiftir.:lepi:

katremelek tesekkurler evet transferim oldu 2 tanesı 8 dıgerı 5 hucrelı embrıyo transfer edıldı bakalım hayırlısı test gunun 25 agustos
turkuaz durumun hakkındA bır bılgım yok ama neyse sıkma canını burda herkes bırbırıne destek ve duacı burasıda olmazsa kımseyle paylasılmıyo durumumuz bızı ancak bız en ıyı anlıyoz

Bebişlerin seninle kalsınlar 9 ay sonra kucağına al inşallah :CüvCüv:

Pazartesiyi bekleyen hanımlar bluesu lotus canlarım nasılsınız opuyorumnanaktan

nasıl olayım canım..........bugün üstüme heheyler gelmeye başladı..........akşama düğüne gidicem..........bugün baya bi niyeti bozdum gidip kan verecektim ama yine vazgeçtim ......pazartesiyi bekliyorum.......:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…