kızlar ben sonucumu aldım negatif.
Çok üzüldüm canım... Gittikçe negatif sayımız artıyor... Vardır bi hayrı biz bilemeyiz... Kendini toparla arkadaşım yeniden deneyeceğiz :1hug:
canim uzgunum ama bundada bir hayir vardirrrr allahim bizi goruyor gozyaslarimizi ins dilegimizi bize verecek ins
Çok üzüldüm canım... Gittikçe negatif sayımız artıyor... Vardır bi hayrı biz bilemeyiz... Kendini toparla arkadaşım yeniden deneyeceğiz :1hug:
negatif sonuç alan arkadaşlar.allah umarım meleklerinizi doğal yoldan yollar.çok duyuyoruz böylesini.
zero55 kaç embiryo vardı sende nerede yaptırmıştın.tutunma kanaması dedikleri şeyden olmuş muydu.neler yaşadın 12 gün boyunca belirgin birşey var mıydı. ya üzüntünü o kadar ii anlıyorum hakkını helal et ama merak içindeyim test günüm pazartesi ve herkes negatif.
3 embriyom vardı ikisi 7 biri 10 hücreli.trabzon özel karadeniz tüp bebek merkezi.tutunma kanaması falan olmadı ama herkeste olmazmış sanırım.pek belirgin bişey yoktu.karında şişlik kasık ağrısı bacaklar ve bel ağrısı tedavide herkeste oluyor sanırsam.ama şunu söyleyeyim canım belirti bir iz arama.gününü bekle ve olumlu düşün.ben fazlaca stres yaptım sen yapmamaya çalış.ayrıca hiç önemli değil helal olsun aynı günleri ben de geçirdim biliyorum beklemek zor.inşallah senden pozitif sonuç alırız canım olumsuz düşünme.
HURİYA, ZERO55, canlarım Yüce Rabbim sabır versin..
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah'ım en kısa zamanda yüzümüzü güldüsün inşallah..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
HURİYA, ZERO55, canlarım Yüce Rabbim sabır versin..
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah'ım en kısa zamanda yüzümüzü güldüsün inşallah..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
test günüm bugündü sadece 4 çıktı.hayırlısı napalım kısmet değilmiş.huriya inşallah bir dahakine demeden kendisi geliverir bebişlerimiz.
canim uzgunum ama bundada bir hayir vardirrrr allahim bizi goruyor gozyaslarimizi ins dilegimizi bize verecek ins
mrb arkadaşlar progneyx iğne kullanıyordum ama çok ağrı yaptığı için doktorum jele çevirdi ama acaba iğne dahamı etkilidir diye aklıma takıldı.bu konuda bilgisi olanlar paylaşrsa sevnirim.
canım iğnenin daha etkili olduğunu söyledi drum.ben kevgire döndüm oturamaz oldum ama değiştirmedi.yarın test günüm sabırla bekliyorum.eğer bebişlerim tutmuşsa son bir deneme daha yapıcam jel olsun diye... dua edin ne olur . senin test günü ne zaman.
cnm cvbın için tşk ederim ama o iğnelr bende ağrıdan ötesine yolaçtı.tam anlamıyla iğneden 4 saat sonra ağrı acıma ateş başlıyor oturuyamıyorum yürüyomuyorum gece bi taraftan bi tarafa dönemiyorum.felçili gibi oluyorum adeta ve iğnenn etkisi ertisi günde geçmiyor azaldığında diğer taraftan yeniden vuruluyorum.senin durumunda bu kadar kötümü ben yerimden kımıldayamaz oluyorum igneyi vurulunca ve bu istisnasız kullandıgım 5 gün boyunca böyle devam ediyor bacagımı hareket ettirmeye çalıştıgımda dahi igne yerlerim çok acıyor.doktoruma söyledigimde jel verdi ama hala aklımda ignemi daha etkili acaba onu kullanmaya herşeye ragmen devam etmelimiyim şeklinde bi soru kaldı sizce ne yapmalıyım devam etsem yerimden kımıldayamıyorum herkezin belki igneden sonra agrısı olur ama benim kadar çok bu igneden agrısı olan varmı acabaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?