Austos Aynda mucizesine kavumak isteyenler. Ka kiiyiz?

canım benim yüreğine sağlık.şu anda üç embiryomla toplam8 elle amiin dedik senin için ve tüm arkadaşlarımız için.inş bende pazartesi olumlu şeyler yazabilirim testten sonra sizlere. sabriya benim adım yasemin ismen dua edersen bu mübarek günlerde bırakmasın bebişlerim beni çok sevinirim.müminin mümine yaptığı dua geri çevrilmezmiş. dualarımdasınız...opuyorumnanaktan

sağol canım..
inşallah senin güzel haberlerini alırız canım..
belirtileri takmamaya çalış herkesin farklı oluyor..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhh..

inşallah turkuaz canım.benimde sizlerinde güzel haberlerini duyarız inş hep beraber...ne olur dualarda beni unutmayın az aldı zaman, streste artıyor böyle olunca.canlarım sıkı sıkı tutmuşlardır inş beni yalnız nasıl bakarsam artık orası allah kerim:) ama üçü bırakıldı ya rahmime sahipleniverdim hiçbirinden vazgeçesim yok :)annelik hissi bu galiba.bu kadarını tattırana şükür fazlasıda hazinesinde ayırmaz inşallah bizi...

Son düzenleme:
sarımelek ne mutlu sana canım inşallah sonuna kadar güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin darısı bizim başımıza inşallah:))
sabriyacım güzel duan ve desteğin için çok çok teşekkürler canım.. Allah senin ve hepimizin dileklerini geri çevirmez inşallah:))

yasemın cım ıns hersey dıledıgın ve ıstedıgın olurrrrrrr ıns canımm dularım sana ve tum kardeslerımeeeeeee ıns olurrrrrrrr bu mubarek aydaa

arksdaşlar benimde bugün 7. günüm bitti belirtilerim var kasıklarmda ara ara hafif batma hissi ve bel ağrım oluyor.. gögüslerimde çok az bir ağrı var..el ve ayaklarımda ateşlenme oluyor.. karnımda az bi şişlik var çok değil ama..sık idrarada çıkıyorum.. sık sık uykum geliyor ve genelde çok hüzünlüyüm sanki moralim bozuk gibi..bunlar hamilelik belirtisi ama bunları yaşayıp negatif sonuç alanlarda var kendimi kaptırmak istemiyorum sonra hayal kırıklığına uğramamak için.. bir de burdaki arkadaşlar beyaz akıntıdan bahsetmiş.. beyaz akıntısı olupta negatif sonuç alan varmı acaba aranızda..

canım valla ben ılk denememde bunların hepsını yasadım ama sonu negatıftı ama ıns senın pozıtıf olurrrrr

arkadaşlar benim olmadı değerim 2 ye düştü ...nasip değilmiş haber vereyim dedim ....dokor rahim filmi istedi....artık kısmet umarım bir sorun çıkmaz......

arkadaşlar benim olmadı değerim 2 ye düştü ...nasip değilmiş haber vereyim dedim ....dokor rahim filmi istedi....artık kısmet umarım bir sorun çıkmaz......

Geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın bidahakine inşallah :teselli:

test günüm bugündü sadece 4 çıktı.hayırlısı napalım kısmet değilmiş.huriya inşallah bir dahakine demeden kendisi geliverir bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…