- 21 Eylül 2017
- 2.838
- 7.042
- 158
- Konu Sahibi SeviyomHee
-
ayrılıkla blöf mü olur allaşkına
bence blöf yaptığınızı söyleyin bir daha da cidden istemiyorsanız ayrılık lafı etmeyin.
Mesaj tekrarıCevabı siz vermissiniz zaten. Başı yanlış, sonu nasıl doğru olur ki?Kalbim yerinden sökülüyor gibi
Eşimi terkettim. O kadar canım yanıyor ki. Ayrılıyoruz bitiyor herşey. Anlaşmalı kabul ederse hemen bitecek. Çok ilgisiydi sevgisini hissedemiyorum derdim. Ama gösterdi mi çok güzel gösterirdi. Seviyordum iste deliler gibi. Herkes eşine ne kadar aşıksın derdi. Açıktım nikah gunu kapanmaya soz...www.kadinlarkulubu.com
Bu konumu açtıktan sonra son 1 sene sonra eşim çok düzeldi. Güven sorununu aştı ve bana da artık baskı uygulamıyor. Oyun konusunda da çok gelişme var. Sadece hala umursamaz tavırları devam ediyordu. Ben de beni ciddiye almadığı için böyle bir şey söyledim. Ama Çok içerledi. Çok üzüldüKalbim yerinden sökülüyor gibi
Eşimi terkettim. O kadar canım yanıyor ki. Ayrılıyoruz bitiyor herşey. Anlaşmalı kabul ederse hemen bitecek. Çok ilgisiydi sevgisini hissedemiyorum derdim. Ama gösterdi mi çok güzel gösterirdi. Seviyordum iste deliler gibi. Herkes eşine ne kadar aşıksın derdi. Açıktım nikah gunu kapanmaya soz...www.kadinlarkulubu.com
Cevabı siz vermissiniz zaten. Başı yanlış, sonu nasıl doğru olur ki?
Bu konumu açtıktan sonra son 1 sene sonra eşim çok düzeldi. Güven sorununu aştı ve bana da artık baskı uygulamıyor. Oyun konusunda da çok gelişme var. Sadece hala umursamaz tavırları devam ediyordu. Ben de beni ciddiye almadığı için böyle bir şey söyledim. Ama Çok içerledi. Çok üzüldügurur yaptı şimdi. Ben de çok üzüldüm çünkü onun bu kadar üzüleceğini düşünemedim.
Aradım ilk evden çıktığında sesi titriyordu seni istemiyorum derken. Beni cok sevdigini hissediyorum. Ama cok incindi gurur yapıyor. Eve gelmeyeceğini bildiğim için iş yerine gitmeyi düşünüyorum. Umarım güzel olur gönlünü alabilirim. Gözüme uyku girmiyorÜzüntüyle yaptıysa doğruyu söylediğinizde sıkıntı kalmaz zaten. Kim karısı blof yaptı diye ayrılır ki?
Ha yok zaten fırsat kolluyorsa siz takmayın.
Eşim sabah eve geldi. Özür diledim zaten o da tüm gece düşündüm sensiz yapamam ben dedi. Şimdi uyuyor tavsiyeler için teşekkür ederim.
Blöf yaptım falan demeyin bari. Sinirliydim tahammülsüzleştim falan deyin, geçin.Eşim sabah eve geldi. Özür diledim zaten o da tüm gece düşündüm sensiz yapamam ben dedi. Şimdi uyuyor tavsiyeler için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?