Ava giderken avlanmak 😔

SeviyomHee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
2.838
7.042
158
Kızlar eşime ayrılmak istiyorum dedim ama blorf olarak. O da benim ustume gelmeye başladı sinirli sinirli şöylesin böylesin dedi. Ben de gordun mu sen de beni istemiyorsun dedim. Kendine çeki düzen versin istemistim sadece. Demek beni istemiyorsun artık dedi seslenmedim. Esim buna çok içerledi. Şimdi ben de senden ayrılmak istiyorum diye tutturdu. Çok üzüldü hatta ağladı. Şimdi evde değil gitti. Mesajlar yazdım ama iletilmiyor. Uyuduğunu düşündüğüm için ve daha fazla kızdırmamak için aramıyorum. Yarın ne yapabilirim gönlünü almak için.

ayrılıkla blöf mü olur allaşkına

bence blöf yaptığınızı söyleyin bir daha da cidden istemiyorsanız ayrılık lafı etmeyin.

Beni pek umursamıyor gibiydi. Şikâyetlerimle ilgilenmedi. Ciddi olduğumun farkına varsin dedim ama çok kötü oldu 😭 bu kadar üzüleceğini tahmin edemedim 😥

Cevabı siz vermissiniz zaten. Başı yanlış, sonu nasıl doğru olur ki?

Mesaj tekrarı

Bu konumu açtıktan sonra son 1 sene sonra eşim çok düzeldi. Güven sorununu aştı ve bana da artık baskı uygulamıyor. Oyun konusunda da çok gelişme var. Sadece hala umursamaz tavırları devam ediyordu. Ben de beni ciddiye almadığı için böyle bir şey söyledim. Ama Çok içerledi. Çok üzüldü 😭 gurur yaptı şimdi. Ben de çok üzüldüm çünkü onun bu kadar üzüleceğini düşünemedim.

Bu konumu açtıktan sonra son 1 sene sonra eşim çok düzeldi. Güven sorununu aştı ve bana da artık baskı uygulamıyor. Oyun konusunda da çok gelişme var. Sadece hala umursamaz tavırları devam ediyordu. Ben de beni ciddiye almadığı için böyle bir şey söyledim. Ama Çok içerledi. Çok üzüldü 😭 gurur yaptı şimdi. Ben de çok üzüldüm çünkü onun bu kadar üzüleceğini düşünemedim.

Üzüntüyle yaptıysa doğruyu söylediğinizde sıkıntı kalmaz zaten. Kim karısı blof yaptı diye ayrılır ki?

Ha yok zaten fırsat kolluyorsa siz takmayın.

Üzüntüyle yaptıysa doğruyu söylediğinizde sıkıntı kalmaz zaten. Kim karısı blof yaptı diye ayrılır ki?

Ha yok zaten fırsat kolluyorsa siz takmayın.
Aradım ilk evden çıktığında sesi titriyordu seni istemiyorum derken. Beni cok sevdigini hissediyorum. Ama cok incindi gurur yapıyor. Eve gelmeyeceğini bildiğim için iş yerine gitmeyi düşünüyorum. Umarım güzel olur gönlünü alabilirim. Gözüme uyku girmiyor 😭

Evlilik çocuk oyuncağı değildir karşınızdaki insan hayat arkadaşınız çocuklarınızın babası belki de, kızınca veya canınız isteyince şaka bile olsa bu kelimeler ağzı alınmaz. Sinir anında kendinize hakim olmazsanız hayatınız boyunca vicdan azabı çekersiniz çünkü bir anda ağızdan çıkacak kontrolsüz bir kelime boşanmasanız Bile yara olur kalbinizde vicdanınızda hem sizin hem karşınızdakinin...

Bir süre kendi haline bırakın. Sakinleşince, tekrar konuşmaya çalışırsınız. Olaylar tazeyken ısrarla iletişim kurmaya çalışmak, bazen insanları bunaltır, ters teper.
Boşanmayı blöf olarak kullanmak nedir ayrıca? Bunu alışkanlık haline getirmeyin, zira aradaki saygıyı bitirir. Çocuksu taktikler yerine, sorunlarınızı konuşmayı deneyin. Haa hiçbir türlü sizi dinlemeyen bir adamsa, o zaman blöfü filan bırakıp, gerçekten boşanın.

Telefonunu kapatmıştır. Muhtemelen kafa dagitacagi bir ortamda sakinleşmeye çalışıyordur. Erkekler olay yerinden uzaklastigi an rahatlamalari başlıyor o yüzden kafana takma.
Ortaya ayrılık lafını atmışsın bari biraz bekle mesajla aramayla üsteleme ki ilerde dikkate alınmayan biri olmayasın. Bu blöfer insani haklıyken haksız konuma düşürür. Sakin kal yalvarma ya da ağlayıp sızlanma ki o da hatalarını gözden geçirsin. Ayrılalım diyen insan yarim saat sonra dön ne olur dediğinde otomatikman dengesiz ve haksız konuma düşer.
Senin bir lafinla ayrılmazsınız o kadar basit değil ama her şey hemen düzelsin diye de bekleme. Biraz zamana bırak ve tükürdüğünü yalama, zamani geldiğinde de adımını atarsin. Her şeyin düzelmesi dileğiyle...

Back
X