• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdiye kadar izlediğim en güzel filmlerdendi.Görsel sahneler çok iyiydi,Filmin sonunda biz insanların neler! yapabileceğini bir kez daha idrak etmiş oluyosunuz...

bella cim,

yazini az önce gördüm.. dünde filmi izlemistim .. haklisin bennde begendim ... fragmanlara aldanmamali .. cok fazla film izleyince insan arada böyle ahkam kesebiliyor yerimseniben
tskler
izlememis olsaydim .. duyarini dikkate alirdim yerimseniben

neden james cameron oldugu icin insanlar ilgi gostermiyor sebebi ne

hayir tam tersi james cameron oldugu icin ilgi gösterir
sayet bana yazdiysaniz :)) yani ben öyle dusundum gercekten basarili bir yönetmen ama fragmanlardan hemen hüküm yürütmüstüm .. son zamanlar yasadigim hayal kirikliklarindan dolayi öyle bir hisse kapilmistim

ayy yorumundan sonra daha da bi merak ettim bir çift yüreki çok sevmiştim ben çünkü, zaten bu adam halay çekse bile izlerim yaa mükemmel bi filmdir eminim

malice mutlaka izle

ben tekrar izlemek istiyorum bir kez yetmedi:/

bense şimdi sinamadan geliyorum avatarı izledim tek kelimeyle süperrr.........3 boyutluda insan kendini daha çok kaptırıyor... gaz bombaları üstüme geliyor sandım kendimi korumaya çalıştım refleks işte diğer sahnelerde süperdii.

tek kelimeyle bayıldım.bu filmi izlemeden önce görsel şölen olarak yüzüklerin efendisini tek geçerdim.izledikten sonra ise yüzüklerin efendisi de neymiş diye sorar oldum kendime.birkez daha izlemek istiyorum tam anlamıyla bir görsel şölenin içinde buluyorsunuz kendinizi.

şimdi sinemadan geldim süper bir film
aslında klasik bi savaş filmi
ama ki konu oyuncular ve görsellik klasik bi savaş filmnden almış şahane bi görsel şölene cevirmiş
3 saat sıkılmadan izleyebilceğinz bi film yalnız ki bi notum var

filme girmeden önce yada arada illaki bi wc ye gidiin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dün izledim nihayet...beklentimi karşıladı açıkçası ...3 boyutlu izleme imkanım olmasada çok etkilendim...
yıllar süren çalışmalara değmiş...oyuncularda süperdi...kurgu efektler süperdi ...

aman allahım o nası bi filmdi öleee...
hala etkisindeyim yaaaa..
üff defalarca izleyebilirim..

dün akşam izledim ve harika bi filmdi her yere aynı yorumu yapmış olacam ama söyleyebileceğim daha iyi bi yorum bulamıyorum adamın hayal gücüne hayran oldum yaaa o ne muhteşem renk cünbüşüydü ayrıca kızın oyunculuğuna ayrıca hayran oldum çok doğal oynamış:lepi:

bende şimdi geldim tek kelimeyle muhteşemdi yalnız 3 boyutlu değildi tekrar gidicemzemuszemus

Kesinlikle görsel bir şölen..Bilindik bir konu ancak bu kadar allanıp pullanarak seyirciyi hayran bırakabilirdi.Na'vi halkından olasım geldi filmi izlerken :) Kesinlikle izlenmesi gereken bir film..Hele 3D izlemek ayrı bir keyif..Şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar..

çok merak ettiğim bir flim
beni ilk etkileyen 15 yıllık bir çalışma
ve bu flim için hazırlanmış olan na'vi dili
yeni bir lisan hazırlanmış bu flim için çok ilginç bir dil sanırım
fragmanınıda burda izledim
daha çok merak ettim yaa

iki gün önce izledim ve harikaydı .3 boyutlu izledim ve 3 boyutluda izlenmesini tavsiye ederim konusu sıradandı ama görsel olarak çok güzeldi

hiç merak etmedıgım fılm ,hiç sevmedıgım fılm tarzı ,o yuzden gıtmeyecegım..

mılyon dolarlar harcanmıs güya ,begenmedım ..:sinifsinif:

sözümü yedim, yuttum :kedi:

dün gittim ,uuuuuuuuuu bu neydı boyle dıyerek oturdugum yerden kalktım delikafadulden

3d ve orijinal altyazılı olarak izledim ,rahatsız edici hiçbirşey bulamadım

hatta o kadar iyiydi ki pandorada yaşıyor gibi izledim kaydirigubbakcemile3

doğa gerçekten büyüleyiciydi,

Mükemmel bir konu, mükemmel bir mesaj, mükemmel oyunculuklar ve mükemmel görsel efektler.

avatar 2 de gelıcek gıbı gorunuyorr

opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol:
ay sumak alemsin ya bende geçenlerde avatarında avatar figürünü görünce ay hani bu tip filmler bu kızın damak tadına uymuyodu dediydim
valla bende çok istiyorum gitmek ama malesef bu filmde daha gelmemiş:mymeka::mymeka:
herhalde anca nete düşünce izleyebilcem:çok üzgünüm:

ay netten ızlemeeee ,3d olarak ızlee ,nette olan sanmıyorum boyle etkı bıraksın ..

baksana hem ımzama hem avatarıma ,kaydirigubbakcemile3

büyük konuşmamam gerektıgını gözüme gözüme sokuyorum artık kaydirigubbakcemile3

Büyüleyici :1shok: alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…