• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nerde oturuyorsun kı :kedi:

al benden de o kdar ,ben de hayatta ızlemem derken cok begendım :1rolleyes:

Sumaaaaaaak,
begenecegini biliyordum :lepi:
Imzan da harika olmus.. :hooray:

3 boyutlu izleyemedim henüz su filmi,
kisa zAMANDA gidecegim insALLAH. yerimseniben

avatar avatar die görüyorum hep mavi mavi adamlar, sonradan anladım meğer bu başka avatarmış..

2010 yazında avatar the last airbender geliyür, ben onla karıştırmışım..

Ben bu filme hayran oldum tebrik ediyorum James Cameron 'ı ne hayal gücü yaaa pesss dedim. Kurgular , konu , herşey o farklı hayvanlardan tutunda kullanılan uçaklar herşey ne kadar güzel ve farklıydı. O uçan sineklere bayıldım pervanesi ne kadar güzel ışıl ışıl...
Bu filme gidilmezmi ... Hatta eşim , kardeşim gelinimiz birde İstinye Parkta üç boyutlu izlemeyi dahi düşünüyoruz. Anlayacağınız tekrar gitmek istiyoruz çok etkisinde kaldım aşkkk harikaydı... Duyguyu çok güzel yansıtmışlar. Bence tüm Oscar ' ları alacak bu film. Daha önceki filmleriyle de aldığı gibi...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sumaaaaaaak,
begenecegini biliyordum :lepi:
Imzan da harika olmus.. :hooray:

3 boyutlu izleyemedim henüz su filmi,
kisa zAMANDA gidecegim insALLAH. yerimseniben

filmden sonra sen geldın aklıma ,yeminle kaydirigubbakcemile3

vala yazdım yukarlardada ,söyledıgım sozlerı yedım yuttum yanı ,cok begndim opuyorumnanaktan,

¤ decemBer ¤ ,avatar avatar die görüyorum hep mavi mavi adamlar, sonradan anladım meğer bu başka avatarmış..

2010 yazında avatar the last airbender geliyür, ben onla karıştırmışım..

hehe sen zaten benım avatarımı da cok korkunç ürkütücü bulmuştun ,oysa Pandora'nın en güzel kızı neytiri kaydirigubbakcemile3 :hulya:

kızıımm öyle film mi olur beeeee oaaaaa çıkınca cebimdeki tüm parayı james'e vermek istedim yemin ederim, bundan sona hiç bişey eskisi gibi olmuycak, sinema hayatım bitti, artık her film kötü gelicek gözüme avatar yüzünden. yuh diyorum başka da bişey demiyorum

her ne kadar içinde klişeleri barındırsada film tamamiyle bir görsel şölendi , James Cameron'un emeklerine değmiş devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar filmin çekimlerini gördünüz mü şiddetle tavsiye ediyorum

Müthiş bi deneyimdi gerçekten.Film 3D da çığır açıcak olma iddiasını gerçekten hakediyor.Ben 3 boyutlu olarak izledim filmin konusundan mı etkilendim yoksa müthiş görselliğinden mi bilmiyorum ama 3 boyutlu izlememiş olanlar avatarı izledim demesin gerçekten bir yolunu bulup 3D olarak da izlesin

Süperdi gerçekden:) Ankarada Çayyolu Arcadıumda 3 D Olarak izleyin süperdi...

bende izledim filmi görsellik çok güzeldi ama daha iyi olabilirdi diye düşünmeden edemedim açıkçası yinede verdiğim paraya acımadımaklinialirimsmile

kızlar bende 3d li izliycem historia da bakalım beğenecekmiyim yarın gidiyorum...

kızlar istanbulda oturanlar cinebonustan seyretsin. ben ankaradaki cinebonustan seyrettim ama istanbuldaki 3D nin teknolojisinin daha iyi oldugu yazıyordu. birde gecen gün sosyologlar gazetede filmi elestirmişler. aslında filmde gizliden işlenen toplumsal bir mesaj var diyorlar. Artık Amerika gibi ülkelerin cevreyi yok etmek, insanlık ırkının sonuna neden olan bir yapıya dogru sürüklediğini anlatan iyi bir yapım diye bahsetmişler.

az önce izledim akannehir
harikaydı tek kelimeyle
keşke 3dli izleyebilseydim ama fırsatım olursa o şekilde de izlemek istiyorum
çok beğendim zaten çok merak ediyordum gecikmeli de olsa seyrettiğim için çok mutluyum

Michelle Rodriguez oynamasaydı daha hoş olacaktı sanki, o böyle iyilik meleği gibi davrandıkça noluyoruz ya oldum, losttan beri sevmiyorum ya kadını, düşmanım sanki ohaoldumsmile
Herkes gibi ben de neytiriye bayıldım, rolünün hakkını vermiş, görüntüler de mükemmeldi.
Ben de asla izlemem dediğim filmi sayende izledim ve izlettirdim, teşekkürler sumak aklinialirimsmile

güzeldi dimi ,ben de cok önyargılıydım ,bütün önyargılarımı sildi süpürdü valla,kaydirigubbakcemile3

baskılar süreklı bu fılm ıcın olumlu sonuc veriyor aklinialirimsmile

dişimmm opuyorumnanaktan

hariyadı tek kelimeyle...
filmde ne ararsanız vardı ve bu film bugüne kadar izlediğim pek çok filmin aslında ne denli basit olduğunu hatırlattı...
çoooooooooook beğendim kısacaalkisalkisalkis

bende bilimkurgu sevmeyenlerdenim ama bu film görseli linden cok övgüyle bahsedildiği için izledim
konu cokta tahmin dışı farklı gelmedi sizi bilmem ama ben senaryoyu ve fragmanlarına hiç izlemeden gittiğim halde ilk on dakikada filmi çözdüm
biraz cesur yürek
biraz yüzüklerin efendisi
sanki bunlarıda buldum içinde
beni etkiyen tarafı hayalgücüydü
3d izledim oda ayrı bi zevk
amerikanın mantığı ...savaşmak istiyorsan önce düşmanını yaratacaksın...
cuk diye oturuyo filmin ana mesajına

gidin görün derim ben

bende 3 boyutlu izleyemedim malesef sinemada yer olmadığı için

başka bir sinemaya gidip izlemek zorunda kaldık

ben bu tarz filmleri çok severim zaten, bu filme de bayıldım

bir kez daha izlemeyi düşünüyorum

ya bide şunu ekleyeyim kesinlikle 10 yaşın altındaki cocuklarınızı götürmeyin
ben sinemada küçük cocuklar gördüm belki 7 yasındaydılar ama küçüktüler işte
benden tavsiye cocuk filmi değil bu

çok beğendim.çok etkileyici.insanı alıp götürüyor derler ya aynen öyle.renkler felan süper.konu olağanüstü hayal gücü isteyen bişey.verilen emek çok fazla.hakkını wermişler filmin.izlerken bi ara insanlardan nefret ettim.ne kadar çıkarcı ve acımasız olabiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…