- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
- Konu Sahibi gizmoo
-
ay netten ızlemeeee ,3d olarak ızlee ,nette olan sanmıyorum boyle etkı bıraksın ..
baksana hem ımzama hem avatarıma ,kaydirigubbakcemile3
büyük konuşmamam gerektıgını gözüme gözüme sokuyorum artık kaydirigubbakcemile3
ben de izledim.olagan üstü bir film...:lepi:..sanırım 5 yada 6 yılda tamamlanmış hazırlıkları ama degmiş...
harika manzaralar.....muhteşem bir doga.....opuyorumnanaktan
hele o hava duran daglar....yalan dünyanın cenneti dedikleri gibi olmuş......kaydirigubbakcemile3
film harika kurgu süper.....
insanoglunun neler yapıcagını hevesleri çıkarları için hiç bir şeyin gözardı etmeden nasıl yok ediceklerini gösteren bir film...
izlerken insan olmaktan utandım ve sanki filmin içine girerek savaşmak istedim pis amerikalılarla....:tomato:
gerçi bu dünyada da yaptılar kendi çıkarları ve gelecekleri için sözde insanlık ve bariş adına yaptılar....ama kim inanır...kalkıp bir kıtadan bir kıtaya gelerek ıraga kuvvete bombalar yagdırmadılarmı
amaçları petrol degilmiydi....klava:
işte bı filmdede amaçları için dogaya ve yaşayan bütün canlılara acımadan en agır silahlarla saldırdılar....
mutlaka izleyin ben etkisinde çok kaldım belli oldugu gibi. arkadaşlar....:lepi::lepi:
bulunduğum şehire hem avatar gelmemiş gelse bile 3d sinema yokmuşakannehirakannehirakannehirakannehir
yok yok benim burdan başka şehre taşınmam lazım:umursamaz:
[/QUOTE][QUOTE:kardalina ] Bu tarz filmleri sevmiyorum hayatta seyretmem derken eşimin ısrarıyla seyrettim. Görsellik süper, bu kadarını hayel bile edemezdim. Konu ise süper. Çok iyi işlenmiş. Şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?