• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatım da izlediğim en güzel ve en etkileyici filmdi..dün gidebildim anca..gece 00:45 seansına..tek kelimeyle muhteşem..pandora nin güzelliği,navilerin güzelliği..harikaydi..hayal gücünün bile ötesinde..

hayatım da izlediğim en güzel ve en etkileyici filmdi..dün gidebildim anca..gece 00:45 seansına..tek kelimeyle muhteşem..pandora nin güzelliği,navilerin güzelliği..harikaydi..hayal gücünün bile ötesinde..

Film biter bitmez kari-koca birbirimize baktik, bende Nav'i olmak istiyorum dedik ayni anda birbirimize :roflol: kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
nihayetinde seyredebildim avatarı.
dünya bu kadar sanallaşırken bu tarz filmlerin tutması çok normal.konu basit ama görsellik muhteşem.bir zaman gelir şu aktörler aktristlerde silinir gider başbaşa kalırız anime yıldızlarla kimbilir.(nede güzel olur onlar o şşaaaşşaaalı hayatlarını izleyemeyiz de magazinde kaybolur)
zuzaylı filmlerine bayılırım her ne kadar konu uzaylı olmasada uzayda bir yerlerde geçmesi yetti.battlestar galacticadan sonra ( neden bitti ki o da)saylon benzeri yaratıkları uzay araçlarını görmek çok mutlu etti.
eşime yıllardır kızarım ne buluyorsun şu oyunlarda diye. filmden çıkınca anladım hatta dedim niye üç boyutlu oynamıyorsun ki oyunu. eşiminde ejderhası var aynı öyle savaşır durur garibim yıllardır :))onun oyunundada dilek ağacı varmış herşeyin çıktığı kutsal ortam.
velhasıl çok güzel duygular eşliğinde çıktım filmden. beklentim çokkkkkkktu. beklentimin de ötesinde bitti film.nasıl yapmışlar ne etmişlerse helal olsun valla.akvaryumda yüzmek gibiydi ki üç boyutlusunu izlemedim birde.bitmezse film izmirde üç boyutlu tekrarında görüşmek üzere.

Film için harcanan zamana,emeğe ve paraya değmiş.Güzel film kaydirigubbakcemile5

bizde gecen hafta gittik awatara
sewdıcegımle
ckkkkkk begendım superdı renk cumbusu
ıcındekı ask benı buyuledı bambaka bı dunyaya goturdu bı sure etkısınde kaldım fılmın
fılm sonrası ustumde bı sure hosluk oldu:kedi
:

Hanimlar, film gise rekoru kirdi!
Boylelikle Titanic rekorunu da gecmis oldu ve en iyi izlenen film olarak tarihe gecti

Izlemeyenler kacirmasin! opuyorumnanaktan

hayal gücünün sınırı yokkk filmi izlerken bunu anladım. yeni bir dünya o dünyanın geçmişi inanışı dili isimleri
yaratıkları bitkileri yaşayanları.... ne diyim daha Ne zaman böyle bir Türk filmi izleyeceğiz...

bu hafta cok sinemaya gittim ve sinemada bikac fragmanini izledim.. vasat bir film bence
james cameron oldugu icin bi cok insanin ilgi göstericegini saniyorum..

fikriniz tabiki de yani ne bileyim..filmi izledikten sonra karar verin diyeceğim de siz çoktan karar vermişsiniz :))))

ay ben daha gidemedim bu filme eşimin hafta sonları hep toplantıları oldu şehir dışında inş bu hafta gidicem gidince yazarım kızlarrr

üç saat çok aşırı bir zaman dilimiydi, konudan öte sabit kalmaktan çok sıkıldım
sırf görsel efektler için gitmiştim, beklentimi de karşıladı
hassas, şeker tadında bir filmdi.

çocuklarını getiren ebeveynlere ise hayret ettim, nasıl duyarsız olabiliyorlar şaşırtıcı hakikatten
bilmediğin filme çocuğunu getirebiliyorsan uygunsuz olduğunu gördüğünde kalkma sorumluluğuna da taşıyacaksın,
üstelik belirtilmiş kaç yaş üstü olduğu

3 hafta sonunda zor yer bulduğumuz bir filmdi.. ben beğendim ama nişanlım beğenmedi bumudur dedi 3 saatlik film :))

Bugün gittik bizde görsel efektleri harikaydı ..
Tamamen renk çümbüşü içindeydi çok rahat seyredilebilen bir filimdi tavsiye ederim herkese .
Gözlükleri takınca herşey üstüme geliyor gibi oldu ama muhteşemdi

tek kelimeyle süper bir film.izlemeyenlere tavsiye ediyorum..

ya kızlar akşam 6.30da başlıyor seansı öyle gözüküyor tam olarak saat kaçta biter arayla beraber bi saat verebilir misiniz

ben izledimde begenmeyenlere hayret ediyorum beklenti neydi anlamadım nasıl bir film bekliyorlar da bunu begenmiyorlar harika ya gorsel olarakda konu olarakda super olmus yani

Avatar filmi bir bilim kurgu filmi.Ne kadar uygunsuz olabilir ki?Gayet de çocuklarla izlenebilecek bir film.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…