• Konu Sahibi Konu Sahibi gizmoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşkın gücünü de iyi bi vurgulamışlar.izlesekmi diye düşünenler varsa şiddetle tavsiye ederim.

son yıllarda gittiğim en güzel filmlerden biriydi. 3 Boyutlu izlemek çok etkileyici geldi. Avatardan sonra izlediğim filmler çok yavan gelmeye başladı.

Bugün izledik büyülendik,geldik.Filmin efektlerini görsel başarısını bir kenara bırakalım bu film insanın açgözlüğünü anlatıyor...Doymak bilmezliğimizi,güzel ve değerli olan her şeyi nasıl da yok ettiğimizi...Çok güzel bi gezegen tasarlanmış pandora bir harikaydı...Bu hayal gücünün önünde eğilmek lazım...iiçerdiği mesajlarla bir başyapıt olmuş bence...Ailece bu kadar etkileneceğimizi düşünmemiştik.....Herkes izlemeli...................zemuszemuskaydirigubbakcemile5

bende geçen hafta izledim..harika bir filmdi gerçekten..izleyipte etkilenmeyen kimseyi görmedim ben..izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli..

izledim ben de.. ama ilk yarisinda biraz skldm acikcasi. turistik gezi yapar gbi hissettiim kendimi cogu zaman.
ama ikinci yarisi harikaydi.. gorsel bi solendi..

Gişe hasılatlarını zorlayan Avatar'ı izlemek günah mı? Film Vatikan'ın ağır eleştirilerine maruz kaldı...

111 ülkede 14839 salonda oynayan Avatar, dünya çapında, Titanik’ten sonra en büyük gişe başarısına erişti.

Haftasonu Çin’deki gişe rakamlarının da artışıyla rekora koşan film, gösterime girdiği günden bu yana dünya genelinde 1,1 milyar dolarhasılat elde elti. Bu rakamla tüm zamanların en çok gişe rakamlarına ulaşan filmleri sıralamasında 3.lük koltuğuna oturdu.

"Avatar"ın, "Titanik"in 1,84 milyar dolarlık rekor hasılatını geçmesi şimdilik beklenmiyor, ancak bu haliyle bile yönetmeni Cameron'u, film tarihindeki en çok kazanan iki filmin yönetmeni yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Avatar başarıdan başarıya koşadursun, Vatikan’ın resmi yayın organı L’Osservatore Romano’da yayınlanan bir yazıda, Avatar için, “Özel efektler dışında heyecanı olmayan sürreal bir teknoloji filmi. Duygusallık köftesinden çıkan bir can sıkıntısı” ifadeleri kullanıldı.

Vatikan Radyosu da film hakkındaki haberinde, “Avatar, sinema dünyasında asla tarih yazmayacak” dedi.

Vatikan, Dan Brown’ın beyazperdeye aktarılan ‘Da Vinci Şifresi’ ile ‘Melekler ve Şeytanlar’ adlı eserlerini Katoliklerin görmemesi gerektiğini savunmuştu. Bu eserleri görmenin ‘günah’ olduğu açıklanmış, dünyada milyonlarca kişinin izlediği bu filmler bir anlamda ‘aforoz’ edilmişti.

vatikan niye buna tepki veriyo bilen varmidir?

filmi izleyen kizlar,
filimde `seni goruyorum` demek tam olarak ne anlama geliyordu hatirlayan var mi?

film gerçekten muhteşemdii.. hiç bir sahnesinden sıkılmadım ...bir kere daha izlemek istedim..."seni görüyorum" bağlı oldukları topluluk vardı ya onların bi simgesiydi canım...

çok kaliteli ve akıcı bi film bence mutlaka izlenmeli süperrr...

çok iyiydi. Bilim kurgu filmi ancak bu kadar başarılı ve akıcı olabilir.

mükemmeldi gerçekten en iyi yönetmen ödülünü de aldı zaten belliydi.

filmi bugün izledim tek kelimeyle süperr.zaten fantastik film hastasıyım ve bu film beklediğimdende güzeldi.mutlaka tavsiye ederim yerimseniben

Sanırım su koskoca dünyada bır ben begenmedım fılmı. :s

nesini beyenmedinki görsellik desen harika oyunculuk desen harika konu her ne kadar klasik olsada farklı bi açıdan anlatılmış olması harikaboshayallersmile

Vizyonda yeni sıradışı filmler görmek gerçekten çok güzel.
ınsan kaptırıyor kendini filmden çıkınca moralim bozuldu öyle heryeri ışıl ışıl bir dünya isterdim

aslina bakarsan gorslligi olmasaydi kurgusu cok da iyi sayilmazdi klasik madenci cevreci kavgasi bile denebilirdi yani.

Filmi 3D olarak izledim gozlukle :smiley-cool:
Superdi yaa.... Ara ara gozlerim bile doldu.. :sinifsinif:
Bende kaptirmisim filme, cikinca bi tuhaf oldum.
Bende oyle yesillikler icinde ozgurce yasamak isterdim dogrusu..

Ama iste film... boshayallersmile

Tamamen katiliyorum..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…