N
nrominan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nrominan
-
Bu kadar zor durumdaysanız sizde öpüşmeden yapın.Anlayamadım açıkcası sorunukızlar çok canım sıkkın yaklaşık 2 haftadır eşimle aramız pek iyi değil ... cinselliğe düşkün bi eşim var malum bayan hastalığı peşinden grip peşimdende dudağımda oluşan bi yara tuz biber oldu...(ve bu uçuk denen meret de o kadar büyükki sanırım 3-4 gün daha sürücek) akşam birbirimize girdik... bağrış çağrış...ne yapçam bilmiyorum.. çok sık boğaz ediyo beni... gece bi ara evde nete girdim uçuk ne kadar sürede geçer die genelde stresten uzak durun geçer gibi şeyler okudum sonra kafamı salladım sanki çok stressiz bi ortam var gibisinden.. o da onun üzerine ne oldu dedi bende uçuk 1-2 hafta sürebiliyomuş stresten uzak kalmam gerekiyomuş dedim bana dediki ne var stres yapacağın sanki ...(ki bu arada her akşam "düşün bu iş böle olmaz bunaldım ben sağlıklı bi erkeğim" gibilerinden laflarıda var tabii) bende sen varsın ya dedim her akşam beni kasıyosun dedim o da gidiyim işte kafa dinle dedi bana.... nolur fikir verin çok bunaldım...
2 hafta bişey olmadan siz nasıl dayanıyosunuz evliykennn diye sorsam çok mu acayip olur ya :kedi:
sizde normalde böyle bir isteksizlik varsa onu bilemem de, eşinizin de baskı yapmaması lazım. ama uçuğun engel teşkil etmesi acayip geldi bana.
Bu kadar zor durumdaysanız sizde öpüşmeden yapın.Anlayamadım açıkcası sorunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?