Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nrominan

Ziyaretçi
kızlar çok canım sıkkın yaklaşık 2 haftadır eşimle aramız pek iyi değil ... cinselliğe düşkün bi eşim var malum bayan hastalığı peşinden grip peşimdende dudağımda oluşan bi yara tuz biber oldu...(ve bu uçuk denen meret de o kadar büyükki sanırım 3-4 gün daha sürücek) akşam birbirimize girdik... bağrış çağrış...ne yapçam bilmiyorum.. çok sık boğaz ediyo beni... gece bi ara evde nete girdim uçuk ne kadar sürede geçer die genelde stresten uzak durun geçer gibi şeyler okudum sonra kafamı salladım sanki çok stressiz bi ortam var gibisinden.. o da onun üzerine ne oldu dedi bende uçuk 1-2 hafta sürebiliyomuş stresten uzak kalmam gerekiyomuş dedim bana dediki ne var stres yapacağın sanki ...(ki bu arada her akşam "düşün bu iş böle olmaz bunaldım ben sağlıklı bi erkeğim" gibilerinden laflarıda var tabii) bende sen varsın ya dedim her akşam beni kasıyosun dedim o da gidiyim işte kafa dinle dedi bana.... nolur fikir verin çok bunaldım...

Öncelikle Allah yardımcın olsun...
Bence dediklerini takma kafana. Uçuk benim dudağımı da mahvetmişti. Bi defa çıkınca bi daha sürekli tekrarlıyor meret
Stresten uzak durmaya çalış, dediklerini kafana takma. Kavga etme isteğine cevap verme...

Bu kadar zor durumdaysanız sizde öpüşmeden yapın.Anlayamadım açıkcası sorunu

Ya hastalık bu Allah aşkına.Peki hamilelik gibi durumlarda ne yapacak.

arkadaşım benede sorun edilecek bir durum yok ortada eşine birazdaha anlayışlıolmasınıteklıf et yanı ucunda ölüm yokya bukadar kötü duruma geldıysenız öpüşmeden yapsın o işi yanı sorun edilecek bir durum göremıyorum ben hastalık bu sonuçtaa....

Grip, uçuk bilmem ne bunlar birlikteliğe engel değil kardeşceğizim. Ha çok ağır grip atlatırsın, yerinden kalkamazsın o başka.

canım nevar ucuk bunun burasında birlesmeye engel degilki bence bukadarda sıkıntı etme esin istiyorsa yapmalısın yanıbu sorun degilki

bence sizin sorununuz grip ,uçuk filan değil ,sorun isteksizliğiniz ,adam haklı 1 hafta regl ,1 hafta grip ,1 hafta uçuk eee tak demiş adamada ,erkekler hergün yapsa yok demez kadınlar gibi değiller .hak verin adama ,bence birlikte olmaya engel bir durum değil ki bu ,öpüşmedende yapılabilir ..

malum hastalik tamam da

ucuk var diye niye iliskiden kacisiyorsunuz onu anlamadim....

valla adet dönmei hariç ne uçuk ne de grip cinselliğe engel değil bence. he isteksizsiizdir o ayrı.
amaneden sevişmiyoruz diye bağırış çağırış da hoş değil.
o kadar sesler yükseldikten sonra e iyi bari sevişelim dense tadı tuzu kalır mı o işin.
zorunlu hizmet gibi olur..

iyi de bence mesele arkadaşın eşiyle şu ya da bu sebepten birlikte olamaması değil ki eşinin onu zorlaması

sadece bir süre isteksiz olması bile yeterli bence arkadaşın ilişkiye girmemesi için niye gripken veya uçuk yüzünden canı yanıyorken sırf eşi rahat etsin diye ilişkiye girmesi gereksin bu karşılıklı zevk alınması gereken bişi değl mi canı yanıyorken hastayken kendi bişi anlamayacakken niye zorluyor eşi anlamadım ben valla benim eşim de cinselliğe de bana da çok düşkün ama bizim de bazen böyle dönemlerimiz oluyor hiç ağzını açmaz beni de zorlamaz bu nedir canım böyle

cinsellik görev değildir arkadaşlar eşler ortak yaşamı paylaşırken karşılıklı olarak birbirine saygı göstermek birbirine iyi davranmak zorundadır

canım eşinle güzel güzel konuş yaptıklarının seni strese soktuğunu bazı şeylerin karşılıklı olması gerektiğini anlat kafasına dank eder belki

uçuk engel değil bencede ama kafama bilmiyorumkismilebişey takıldı yani 1 ay ilşkiye girmeseniz adam sizi boşayacak yada ne bilim aldatacak mı... oda garip.

hayatta hiçbişey zorunlu deildir canın isterse yaparsın istemezse yapmazsın..
erkeklere neden bukdr yüz werioruz.beklesin ya .öpüşmeden yapın falan hiç hoş deil bu sözler..
uçuk canı çok yakan bişey kendmden biliorum.cnm ilaç ismi vermiiorum istersen özeline atarım..
bu kadın hamile kalınca ne olcak.ozamandamı üstten yapın amannn mı diceksiniz..
eşinle konuş anlatmaya çalış hemen kavga tartışma içine girmeyin.hamileliğini düşünemiyorum o zaman...lmaz:

"öpüşmeden yapın siz de "nasıl bi söz yahu anlamadım, öpüşmeden sevişmek olur mu? adı üstünde değil mi sev-iş-mek..

benim gibi evliliğinin ilk 1,5 yılı vajinismus olsaydın ne olurdu acaba?lmaz:
ALLAH yardımcın olsun ne diyeyim, aklıma hiçbirşey gelmiyor...

2 hafta bişey olmadan siz nasıl dayanıyosunuz evliykennn diye sorsam çok mu acayip olur ya :kedi:
sizde normalde böyle bir isteksizlik varsa onu bilemem de, eşinizin de baskı yapmaması lazım. ama uçuğun engel teşkil etmesi acayip geldi bana.

cnm kadınlar için çokkda önemli deil.erkeklerde eşlerinin özel durumlarına göre bekliyor işte.
hamilelik, regl,hastalık vs..bekleyemenlerde böyle kabalık yapıyor:umursamaz:

Eşinizin isteği gayet normal ama zorlaması normal değil tabi ki. Şu da var ki arkadaşların dediği gibi o oldu, bu oldu, bir de üstüne uçuk oldu ben bu işi istemiyorum demek te tuhaf. Burda birkere başka bir sıkıntı var.

Yani bu adam evlenmeden önce ne yapıyorsa yapıyorda şimdi evli,eşiyle yapması gerekmiyor mu? Bu zorlasın demek değil. Bence asıl sorun burda erkeğin zorlamasından öte kadın neden istemiyor acaba. Ben bayan halimle 2-3 hafta da bir eşimle birlikte olmak istemem açıkçası, adam ne yapsın. Tabi ki bunu bir görev gibi görmüyorum. ıstemese de yapsın demiyorum. Ama ortada çift taraflı bir sıkıntı var.

Eğer hamileyim vs gibi nedenler olsa diyeceğim ki adam da zorlamış cidden ayıp etmiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…