Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adam çok sürekli beraaber olmak istıyordur kadının canına tak etmş burada aslında,
uçuk muçuk bahane, demin çok güldüm ama işin aslı adamın çok isterik olması

şap koy şap

O zaman arkadaşın sıkıntısını dile getirişi yanlış. Eşim çok istekli ben de buna dayanamıyorum artık, bunun karşılığında da beni çoz zorluyor dese hak vereceğim de, öyle dememiş.

sizde pek istekli değilsiniz sanırım..belkide eşiniz sık sık istiyor diye sizde istek mistek kalmamış..zor bir durum.. ne diyeceğimi bilemedim..ama eşinizde, birliktelik olmazsa başka yollara sapacak gibi gözüküyor..

benimde eşim cinsellik konusunda sorunlar çıkıyor arada dediğin gibi malum günlerde .....çok anlayışsız oluyorlar bazen ...ama dudağındaki uçuk pek sorun olmaz gibime geliyor artı sevinmen lazım eşin seni istiyorki birlikte olmak istiyor ...arnızda bi çözüm yolu bulun bence

heeyyy allahım bu erkekleri anlamıyorum ben kk sayesinde.
kiminn kocası çok istekli olur,hatta bunun için karısıyla tartışır.
kiminin kocası ayda bir yapsa yeter olur,kimisi hafta da bir anlamıyorum bu erkekleri ne dengesizler.

galiba siz biraz isteksizsiniz.eşinizin sürekli istemesinden şikayetçisiniz.eşiniz de biraz hatalı ama sizi resmen tehtit ediyor.

ya arkadaşlar, insan uçuk çıkarınca hayattan kopabiliyor. bunu en iyi ben bilirim. ben de en az ayda bir kere uçuk çıkar.

arkadaşım, evli değilim. cinsel sorunlarınıza yardımcı olamam ama uçuk konusunda epey deneyimliyim. sana doğal yollardan öneriler verebilirim. ben de işe yaramı öneriler. belki sende de işe yarar. ama şunu söyliyim, doktora görünmelisin elbette :))

uçuğun büyümeye başladıysa, iltihabı artmıştır. ben bu durumda tahta kaşığın sapını ısıtıp, yavaş yavaş değdiriyorum. alışmaya başlayınca, bastırıyorum. uçuk, sizin ondan korkmanızı ister zaten. ama siz onu korkutmalısınız. amaç bu. tahta kaşık işleminden sonra, iltihaplı su akar, sakın başka bi yere bulaştırmadan temiz bir pamukla hemen o sıvıyı hafifce üzerinden alıyoruz.
ardından bepanthen merhem ya da krem sürüyoruz. biraz duruyor. bu aşamada uçuğun olduğu deri besleniyor bu kremle.
bi kaç saat sonra kremi emdikten sonra, tentürdiotla bölgeyi temizliyoruz. sonra buz alıyoruz. buzu da yavaş yavaş değdidiyoruz. alıştıktan sonra bastırıyoruz.
artık akşam oldu. şimdi de tekrar bephanten sürüyoruz ve yatıyoruz.

uçuk, stras altındayken ya da hastayken bağışıklık sistemi çöktüğü anda pörtlüyor. bu yüzden moral ve vitamin gerekli. sürekli pozitif düşün ve bol bol "elma" tüket.! ve diğer meyveleri. mutlaka.!

uçukla savaşmaya yardımcı olan üç vitamin var; b,e ve d vitaminleri. bu vitaminlerin olduğu gıdaları araştır ve tüket.

ertesi güne uçuğun pes etmiştir, etmemişse, tahta kaşık-bephanten-tentürdiot- buz- bephanteni tekrarla bugün de. pes ettiyse yani artık zonklamıyorsa kahvaltıdan sonra, kremi temizleyip, üzerine temiz bir pamuğuna zeytinyağı damlat ve uçuğun üzerine sür.

geçmiş olsun :)

alla alla ucuk ve grıp cınsellıgı etkılermı?_..
hanı grıpken cok hasta olsanız nasıl kavga ettınız dıcem ?..
bı hafta ozel gunuz bı hafta ıkı hafta stressız ortam ucuk gecıcek bı bucuk haftada gırpsurse ..
ee demıssınız esımde saglıklı devamlı cınsellıkden yana ..
sızdekı ısteksızlık olmasın sakın?..
esınızın ısrarı uzerıne herseferınde bahane ve bu tarz gerı cevırmeler yuzunden bagırmak ıstıyo olablırsınız esınızle konusupda ara yolu bulmalısınız yoksa sız cınselıkden tamamı ıle kopacaksınız eşler arasında ısteksızlık faktoru basrolde olur..

Cinselliğin zoraki bir görev halinde yapılması hiç de çekici gelmiyor ama sanırım eşin buna çok mantıklı bakabiliyor.

Yeter ki onun istekleri olsun...

O mutlu olsun(!) da sizin istekleriniz önemli değil... Seni anlamak dinlemek yerine neden zorluyor ki?
Sağlıklı erkek demek karısını istemese de zorlayan erkek mi demek? :umursamaz:
Karısı kendini iyi hissetmezken illa yapcaz illa ki olacak mı demek?
Nasıl bir anlayışsızlıktır bu? akannehir
Bekarlar ne yapıyorsa onu yap derdim ben olsam ki ağzı bir karış açık kalsın...

erkekler sürekli bir bahane bulmuyorlar mıı..neymiş sağlıklı bir erkekmiş..yahıı canından çok sevdiğinin sağlığı bozulmuş,bir el atıp ilgilensende herşey daha güzel olsaaa..

ne olursa olsun tek kişinin isteğiyle yaşanan birliktelik çoook itici.. hele bunun için sizi kırması üzmesi sizi daha da uzaklaştırır soğutur.. sizi özleyebilir bu çook normal, birlikte olmak da isteyebilir ama bunu çok yanlış ve kırıcı bi şekilde dile getirmiş.. siz hastasınız o karşınıza geçip e yeter ben de sağlıklı bir erkeğim diyor..ne bu şimdi.. bunun yerine tatlı dille yumuşak bi şekilde yaklaşsa azıcık anlayışlı sabırlı olsun sorun falan kalmaz

hasta olman senin elinde olan bişey değil aynı şekilde uçukta...
ne kadar güzel sana bağlı bi eşin var...bence böyle ters konuşarak yani sen varsın gibi cümlelerle onu kendinden uzaklaştırırsın...gider ve ozamanda yanarsın tabiri caizse...
ama işin diğer boyutuda senin rahatsız olman.bunuda uygun bi dille konuşup ikinizinde istediği anda ve birbirinizi sıkmadan yaşayabileceğinizi konuşun derim...

ya konu cinsellik olunca bazen sinirlerine hakim olamıyor insan..bence eşin haklı yanii 3 hafta uzun birsüre ama tabi zorla olmamalı isteğin önemli..şanslısın bence,benim eşim haftada bir o da ben istiyom diye demekki bunun kadını erkeği yok kadında çok istekli olabilir..

suan iliskide bulunmanizi engelleyecek bir durum yok, ucuk varsa opusmezsiniz. esinizin tavirlari cok anlamsiz bence. sanki 2-3 hafta cinsellikten uzak kalsa bir sey olacak...ben olsam ''ben saglikli bir erkegim'' laflarina falan cok kizardim, iyi dayaniyorsunuz Allah yardimciniz olsun...hersey cinsellikten ibaret degil bunu esine hatirlat canim

Ya ucuk grip bahane....bence arkadas esinin bu konudaki baskilarindan bikmis, ki cokta hakli.lmaz:

Bu is tek tarafli olmuyor malesef!:1closedeyes:

Birde esi durmadan suclayici bir sekilde konusuyorsa kadin iyce stresse sokuyor kendini, baski altinda bu isi yapmak ne kadar zevk verebilirki?
Arkadas bunalmis demekki iyce..:hulya:

3 hafta yapmasa ölmezki adamacagiz, böyle kavga dövüs cikarmanin ne anlami var?

Hic tinlama arkadasim, hastalik bu....ha hasta olmasan bile sen robot degilsin, onun cani her istediginde hazirim modunda olmamazsinki...bunu izah et esine, anlamak istemiyorsada keyfi bilir.

Allah etmesin bugün saglikli bir erkek olabilir, ama yarin ne olacagimiz belli degil....biraz düsünsün esin bunlari.

Hımmm!! zor bir durum.
Cinselliğin görev haline gelmesi seni uzaklaştırırken-
bu kaçışlar eşini daha fazla tahrik ediyor.
Sen fazlasıyla istekli olup sürekli talep etsen -
eminim eşin kaçma planları yapardı.
Bu sorun kemikleşmeden çözüm bulmalısın tatlım.
Bir uzmandan yardım almanız çare olabilir.
En kısa zamanda ruhunu doyuracak formulleri
üretebilmenizi dilerim.
Stres - korku ve vitamin eksikliğinin uçuğa sebep olduğunu
gözlemledim. Geçmiş olsun.
a.s.

bencede tam anlamiyla kabalik kadinlarin ozel halleri hormonal durumlari vardir yani bazen bi kadinin cani hic istemiyo bile olabilir bu 1 ay hatta 2 ay bile surebilir gercek evlilik isi sadece yatak olarak dusunmemektir bence elbette yatakta onemlidir ama istemedigi halde karisiyla birlikte olmak yada ucuk regl hamilelik veya isteksizlik gibi durumlarda illa olacak diye karisini zorlayarak yataga giren erkek orasindan baska bisey dusunmeyen kaba ve cok cahil bir erkektir bence

iyice saçmalamışsınız bence.bana kalırsa siz bahane uyduruyorsunuz gibi geliyor..ne var bunda uçuk sanki başka bitarafınızda çıkmış gibi sorun yaratıyorsunuz.bence kavgalarınızın nedenide bu, adam sizin bahane uydurdugunuzu düşünüyor olabilir.

:roflol::roflol::roflol:

Ehh? o zaman neden diyede düsünebilir degilmi?

Neden esim benimle beraber olmamak icin bahane ariyor acaba diye kafasini yoruyormu?
Belki bende sürekli bu konuda ona baski yapiyorum, onu kiriyorum bunaltiyorum diye öz elestiri yapiyormu? :umursamaz:

Hastalik bir tarafda dursun....., yahu belki kadinin cani istemiyor, belki keyfi yok....illaki yatalak hastami olmak lazim esine hayir demek icin?

Ne olursa olsun birsey zoraki yada emirvaki bir hal aldigi vakit her zaman kavga unsuru olur....arkadasin esinle olan kavgalarida bu yüzden....kadin az cok bikmis bunalmis ki bu durumdan artik avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum diyor.....

Ayrica konu sahibinden ziyade bence sen sacmaladin arkadasim....ucuk insanin canini cok kötü acitir, yemek icmek konusmak bile iskence gibi geliyorken nerde insan cinselligi düsünecek??? boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…