Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrominan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaş ben istekli değilim bunun karşılığında eşim beni zorluyor deseydi hak verirdim de arkadaş böyle demiyor. Ayrıca isteksizse de bunu eşiyle açık açık konuşmalı, oram böyle buram böyle dememeli. Ortada böyle nedenler varken, bana göre neden değil, çünkü bütün bunları biz de yaşıyoruz ( uçuktan az çekmemeşi biri olarak) eşinizi haklı buluyorum. Hangi erkek ortada ciddi nedenler yokken böyle birşeyden mahrum kalmak ister. Eğer arkadaş tam tersi şekilde eşim beni 3 haftadır istemiyor, ben istediğim halde beni istemiyor deseydi ne olacaktı. O zaman yine arkadaşa hak verecektiniz heralde. İstese dert istemese dert.

Bu bir görev değildir diyoruz evet doğrudur, ama evlilikte de birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu da unutmamalıyız heralde. Eşimize çıkıpta ya ne halin varsa gör, kendi işini kendin hallet dediğimizde bu adam gidip işini bir başkasıyla gördüğünde o zaman sesimizi de çıkarmayalım. Cinsellikte evliliğin en önemli parçalarından biri, hangimiz inkar edebiliriz. Adam eşine tecavüz etmemiş ki ,sitem etmiş.

Bir sorunu varsa istekle ilgili bunu açık açık konuş bence, seni çok yoruyor olabilir, haklı olabilirsin ama, bahanelerin arkasına sığınmadan. 3 hafta eşini birşeylerden mahrum etmenin manası yok bence. Zorunlu durumlar,istisnai durumlar hariç,zaten eşte bu durumda anlayışlı davranmalı tabi ki.

Ayrıca uçuk çok sık başıma gelir ve ilacı var . 3-4 güne kadar geçiriyor.

konu sahibi belki gerçekten isteksiz ve kendisi de farkında olmadan böyle bahaneler arkasında saklanıyor.. diyelim böyle.. kocasının çıkıp sorun nedir diye kafa yorması yerine , eşinin daha çok yanında olması yerine çıkıp "ben sağlıklı bir erkeğim... " diyerek kabalaşması mı gerekiyor?
çok afedersiniz ama bana dense o erkeğin sağlığını çok pis bozarım!!!,

gelelim diğer bir ihtimale belki konu sahibinin cinselliğe karşı soğuk bir tavrı yok ama yanlızca bu dönem itibariyle böyle gene eşi haksız.. dikkat ederseniz, bayan başlığında bile "avazım çıktığı kadar..." demiş. belli ki zor günler geçiriyor. keyfin yazı var güzü var. ne anlayışsız koca.. sex makinası mı bu kadın?

gelelim son ihtimale ki bence geçerli olan bu.. arkadaslar, her hastalık herkeste farklı bir süreç izler. bakın Gabriel, uçuk yüzünden dünyama küsüyorum demiş. ben 2-3 kez uçuk geçirdim. boğazımda bezeleri çıktı. baş ağrısından çıldırdım..uçuk meselesini hafife alan bayanların belli ki metabolizmaları güçlü, grip konusuna gelince ; insan gripken nasıl soyunur yataga girer , bunu başaranlar demekki çok hafif geçiriyorlar , ben yataktan 7gün çıkamadığım, havaleler geçirdiğim için bilemiyorum. regli dönemine gelince 10 gün sürüyor benimki.. kaç jinekolğa gittim. kendini böyle kabul et dediler..
sizin ağzınıza bakarsak, benim gibi hassas, zayıf bünyeler evlenmemeli. kimisi de bayana kocayı kaçırırsın falan demiş. ben kesin aldatılırım o zaman , 3 günde kapıya koyarlar valla kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ayrıca önce grip, ardından regli dönemi ve uçuk geçirmiş arkadas.. belli ki bağışıklık sistemi çökmüş.şu an hem psikolojik olarak hem de metabolik olarak kendisini kötü hissetmesi çok normal. hepsi üst üste gelmiş çünkü..

uçuk muhabbeti iyi uçmuş hakket
ya canım herkesin dediğini sölüycem ama uçuk cinseliğe bu kadar engelmi veya bu kadar engelse eşin nedne bu kadar tepkili ben parmağımdan 3 ay çektim ameliyat oldum eşim gıkını bile çıkarmadı :1rolleyes:
ama sizde isteksizlik var bence bu sorunu bir an önce çözmelisin cinsellik olmadan evliliğin temeli çürümeye başlar bi müddet sonra daha değişik sorunlara neden olur
sen kendini bi tart bakalım

katiliyorum yani illa idare etsin birazda

sımdı 1.esının anlayıslı olması gerekırdı 2.regl anladım grıp te agır bı grıpse onuda anladım ama ucugu anlamadım opusmadende olabılır cnm acaba hastalıklar ust utse geldıgı ıcınmı halın yok veya da canında ıstemıyo olbılır kı normal bıde esım cok duskun dedın yani sıkılmısta olabıırsın haklısın bıraz ayıp olcak ama yanı bırlesme olmadan onu tatmın edın ne kadar surerkı:))) ayy utandm

Katılıyorum Gülsümcüm kaydirigubbakcemile5

Eğer bir erkek karısından her defasında isteyip istememesini sorgulamadan bekliyorsa, kadın için bu bir görev halini alır istek falan da kalmaz, üzerine bir de hastalık veya sıkıntısı olursa kaçmaya bahane arar

olumunekankayizsmile
Uçuk, grip ya da regl...vb ne farkeder ki?
Hepsi de insanın psikolojisini kötü etkiler...
Cinsellik erkeği mutlu etmek için yapılan görev değildir...
Lütfen arkadaşlar biraz duygusal düşünmeye çalışın...
boshayallersmile

o sağlıklı bir erkekse sizde şuan sağlık probelemi yaşıyorsunuz sizde sadece kendini düşünme bende şuan sağlıksız bir kadınım. sen istediğinde emrine amade olamam deyin kusura bakmayın da eşiniz çok bencilce davranmış. sanki bu sizin ne olursa olsun rutin göreviniz gibi ettiği sözcükler.

Bir bayan olarak savunacağım en son kişiler erkeklerdir.

Canım bir bayandan değil, bir erkekten bahsediyoruz. Keşke her konuda detaylı düşünebilselerdi erkekler ama düşünemezler, olması gerekenlerden çok malesef olan üzerinden konuşmak lazım. Otursun bu adam sorun ne diye düşünsün diyorsunuz ama kimse kimsenin ne düşündüğünü tahmin edemez, derdimizi açık açık konuşmadıktan sonra banane derdim neyse anlasın dersek çözüm bulamayız ki. Hayatta yaptığım en büyük hatalardan biridir, karşımdakinin beynimdekileri okumasını beklemek, içime atıp neden beni anlamıyor demek. Halbuki karşımdaki bir erkek malesef. Gözünün içine sokmak lazım.

Regl döneminin 10 gün kadar sürdüğünü söylemişsin, bunun hesabını sana kimse soramaz ki. Bırak 10 günü 20 günde sürse bu adam buna katlanmak zorunda ve sesinide çıkaramaz. Zaruri durumlar, zorunlu durumlarda zaten birşey denemez ,diyorsa o zaman gerekli cevabı alır.

Ve demek istediğim böyle durumlarda adam gitsin eşini aldatsın demek değildi. Şu tavır bana göre yanlış sadece. Eğer ben eşime banane ya, beni ne ilgilendiriyor, git ne halin varsa gör diyebiliyorsam , o zaman bananeyse bu durum 3. şahıslarımı ilgilendiriyorda banane. Ortada bir sıkıntı varsa iki taraf arasında çözmeli. İstemiyorsa bak bundan bundan dolayı iznini istiyorum diyebilmeli. Hala anlayış göstermiyorsa elbette bunu görev olarak görmemeli.

Bana göre grip ve uçuk önemli olmayabilir,arkadaş için önemli olabilir elbette. İnsan sağlığı bozulduğunda tabi ki anlayışta gösterilmeli. Ama bana yine herkesin de katıldığı gibi bunlar bahane gibi geliyor. Bahanelerin arkasına sığınarak nereye kadar gidilir. Uçuk geçtiğinde sıra neye gelecek. Yani anladığım kadarıyla yataklara düşecek kadar ağır bir durum yaşamıyor sanırım arkadaş. Bu yüzden cinselliğe engel değil diye düşünüyorum.

Ne demek istediğinizi anlıyorum da, bu teslimiyetçi kabullenişçi bakış açısını anlamıyorum, ama onlar erkek onların durumu farklı deyince benim şalterler atıyor...

Hayır efendim ama onlar erkek diye bir ayırım yok, bir erkeğin ihtiyacı olduğu kadar kadının da cinselliğe gereksinimi vardır, işte erkekler bayandan farklı dediğimizde cinsellik adına yaşadıkları her şeyi mübah görmeye başlıyoruz, erkektir yapar, karısı ilgi göstermezse başkasına gider falan filan hepsini normal görmeye başlıyoruz...

Bir erkek karısına ben sağlıklı bir erkeğim sen benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasın diye bunu kadının göreviymiş gibi diretirse o kadında git ne halin varsa gör der, erkekde gidip soluğu 3. kişilerde alamaz, sizinde dediğiniz gibi karşılıklı konuşacaklar ama erkek bir düşünecek niye istemiyor diye, karımın sorunları var diye tek tarafa yüklenip soluğu başka yerlerde almayacak...

Ayrıca ne izini cinselliğin izni mi olur, ya istersin ya istemezsin, iki taraf içinde görev olarak yapılan bir şey değil ki izin istesin

Son düzenleme:

Erkek bayan eşittir tartışmasına hiç girmeye gerek bile yok bence. Ayrım elbette yok ama sizce gerçekten erkek ve bayan arasında duygusal açıdan ,düşünce açısından , cinsel açıdan vs vs bir farklılık yok mu? Olmasını istediğimiz değil, olan ve gerçekler açısından bakalım , gerçekten yok mu? Ne dersek diyelim ,kabullenelim yada kabullenmeyelim erkek için cinselliğin bir bayana göre daha ihtiyaç olduğunu inkar edemem ben. Değiştirmeye de gücüm yetmez. Teslimiyetçi, aman erkektir tavrı benim hiç tavrım değildir. Erkeklerden yeri geldiğinde nefret edecek kadar yaşadım.

Hiç bir yorumumda , hiç bir bayana erkektir o katlan gibi bir yorumda bulunmadım, bulunmamda. Yapmayacağım hiçbirşeyide yorum düşmem.

İlgi olmazsa başkasına gitme hakkı vardır demedim, evet yoktur. Böyle bir şey yaptığında 1 dakika bile düşünmeyeceğimi bilir eşim.Ama eşlerde eşse eğer bu konuyuda beraber yaşamak durumunda malesef. Dediğiniz gibi 3. şahıslarla yaşayacak değil ya eşiyle yaşayacak. Ve evlendiysek eğer, bir evliliğin sorumluluğunu aldıysak eğer evet bana göre eşimizse eğer onun da gönlünü kırmadan müsade istemekte ne zarar var. Beni ne ilgilendiyor mu demek lazım ,sen istemişsin, istememişsin.

Ben sadece birşeylerin arkasına sığınmaktansa açık olmaktan yanayım, bayan istemiyorsa zaten istemiyordur, görevini yerine getirsin demedim.

Son düzenleme:
İşte link eklemişsin,
şimdi erkek için cinselliğin bir bayana göre daha ihtiyaç olduğunu düşünebilir miyiz şu durumda

Evet hala bu durumu değiştirmiyor, burda başka bir sağlık sorunu var gibi . Böyle kaçtane erkek vardır ki. Ama istemiyor olmasıda dert. Bu durum üzerinden bakarsam o zaman cinsellik bayan için daha gerekli birşey mi? Bayan neden dayanamıyor ki?

O zaman bu bayan arkadaşımızında eşine saygı gösterip 2 ay beklemesi lazım,adam istemiyor sonuçta.

İki taraf arasında daha gerekli daha gereksiz muhabbeti yapmıyorum ben, bana göre kadın da erkek de cinsellik konusunda eşit, yani bir taraf daha çok ister öte taraf daha az ister durumları cinsiyetle alakalı değil, kişilerle alakalı bir durumdur

Bu da bir bakış açısı, bir görüştür, saygı duyuyorum tabi ki. Size göre öyle olabilir, bana göre başka. Fikir alışverişinde bulunmak hoşuma gidiyor ama bayanın sayfasını iki kişilik konuşma sahasına çevirmemek adına fikrimi yazmayacağım. Yanlış anlamayın fikrim çokta önemli anlamında yazmadım. Teşekkürler.

Yahu kadının canı istememiş olabilir ne var bunda? Bazı kadınlarda vajinismus olabiliyor ve belki yıllarca ilişkiye giremiyorlar. Bunun sonucunda kocaları bağırıp çağırmıyor ben sağlıklı bir erkeğim diye. Pek çoğu yıllarca eşinin elini tutup öpüp çözüm arıyorlar ki gerçek sevgi budur. 3 haftada bağırıp çağıran adam 3 ay karısı birlikte olamasa napar çok merak ettim.

Ben tahmin edemiyorum açıkçası...
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bir takım rahatsızlıkların cinselliğe engel olup olmaması görecelidir. kimisi hafif, kimisi yoğun atlatır.konu sahibi bayan ortada yok. keşke olsa da sorsak, gercekten bahane mi yoksahastalık mı diye..
ama her iki kosulda da erkek tarafını haksız buldum ben.
elbette kimse kimsenin beynini okuyamaz.insanlardan bunu beklemekte haksızlık olur ama eğer ki karısının sorunları varsa, isteksizse vs.. bir hayat arkadası erkek dahi olsa,afedersiniz insan türünün en kalın örneği dahi olsa bunu anlamaz sormaz mı ya..erkekler kadınlardan daha kalınlar kabul ama bu kadar kalın olmak da kusurdur bence.. şahsen tercih etmem böyle erkeği.. arkadasın durumuna da üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…