• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avcı hanımları avdan muzdarip bayanlar kulübü

Avlanmak bazı insanlar için bir tutku
Benim gibiler için katliam
Bıldırcın pişirdik falan
İnsanlara güzel bir şey gibi anlatılmasa diyorum
Medeniyet içinde aç değiliz, açık değiliz ekstradan öldürmeye ihtiyaç yok
Yapmayın n'olur

avcılık bir tutku kimileri için...dedem 70 yaşındaydı bıraktıgında....av muhabbetleri halen hiç bitmez...şimdilerde kendini mantara vurdu...80 yaşında ormana yaban hayvanlarına bisikletiyle halen yemek götürür...
zamanında yemiş şimdi besliyo ne güzel valla....temiz hava da alıyo ... missss:D

Ailecek tutkunlar 80 küsür yaşında dedesi var katarakt olmasa bugün giderim diyor enişteler amcalar kayknbiraderim hepsi avcı ama benimki hasta eltim bugün gitme desin gitmez, çocuğu hastaysa gitmez kayınbiraderim ama benimki hiç sallamaz

Bıldırcın pişirdik falan
Yapmayın n'olur
o zaman neden dana kesiyoruz tavuk yeterli gelmiyor mu......bir cinsten katledelim gitsin tüm hayvanların günahını tavuklar çeksin....:KK51:

Ayyy inanmıyorum! :KK70::KK70::KK70::KK70:
Katıldım yeminle. Kocama bile okudum bunu. Resmen çam devirmiş adam ya.
:KK70::KK70::KK70:
:) Ben de okudum esime :) güldü.. ya guluyoz falan ama konu sahibi belli ki Cok sikilmis bu durumdan.. Ben avcilari hic anlamam, hic de hoslanmam. Esiniz nasil daha az zaman ayirir bu act isine bilemedim.. belki artik ciddi ciddi konusmaniz gereklidir.

Bıldırcın pişirdik falan
Yapmayın n'olur

o zaman neden dana kesiyoruz tavuk yeterli gelmiyor mu......bir cinsten katledelim gitsin tüm hayvanların günahını tavuklar çeksin....:KK51:
Bu konulara girersek hiç çıkamayız ki şöyle bi durum var 2 sene önce kışın hayvan yemleme kampanyası başlattı yaban tv bir dünya yardım yağdı avcılardan ve avcılık kulüplerinden

Ben vejeteryanım her türlü et yemeği benim için cinayet ama insanları yargılamak niye?
Bak bu 5 sayfada ayy nası kesip yiyolar ya diyen tüm üyeler vejeteryansa hak veriyorum evet,ama mcdonaldsta buurgerleri götürüp bıldırcına laf ediliyorsa bu çelişki olur.

Bu konulara girersek hiç çıkamayız ki şöyle bi durum var 2 sene önce kışın hayvan yemleme kampanyası başlattı yaban tv bir dünya yardım yağdı avcılardan ve avcılık kulüplerinden
canım av sezonları zaten hayvanın üreme dönemleri baz alınarak açılıyor....ki limitimiz belli buna uyuluyor vergimizi veriyoruz...dediğiniz gibi kaç senedir keklik avı yasaktı üretildi bu sene tekrar ava açıldı...avcı demek doğa hayvan sevmez demek değil ki....valla 2 köpeğim var çooook seviyoruım ailemin bi parçası.....yasal olmayan birşey yapılmıyor....

Ben konunuza sadece bir iki temennide bulunmak için geldim. Bedduama baslamadan önce iyice bir konsantre olayım. . Tamam hazırım. Ava giden avlanır denir ya, bir gün el kadar hayvanları gebertmeye gittiklerinde kendilerinden büyük bir hayvana av olsunlar bu Avcı denen katiller. Hayvancegiz 'yummy yummy daha önce yediklerim de neymiş lan, bu herif acaip lezzetli' desin. Coluguyla cocuguyla yiyip bayram etsin. Hicbir kazaya ugramayanlar icin de bir bedduam var tabii. Onlarin ölümleri oldurdukleri hayvanlar kadar çabuk ve ani olmasın . Uzuun uzuun yasasinlar ve olebilmek için dua etsinler.
Duygularımı ifade edebilme imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim.

canım av sezonları zaten hayvanın üreme dönemleri baz alınarak açılıyor....ki limitimiz belli buna uyuluyor vergimizi veriyoruz...dediğiniz gibi kaç senedir keklik avı yasaktı üretildi bu sene tekrar ava açıldı...avcı demek doğa hayvan sevmez demek değil ki....valla 2 köpeğim var çooook seviyoruım ailemin bi parçası.....yasal olmayan birşey yapılmıyor....
Ama bnm derdim bu değil ki bunları ben de çok iyi biliyorum zaten

:) Ben de okudum esime :) güldü.. ya guluyoz falan ama konu sahibi belli ki Cok sikilmis bu durumdan.. Ben avcilari hic anlamam, hic de hoslanmam. Esiniz nasil daha az zaman ayirir bu act isine bilemedim.. belki artik ciddi ciddi konusmaniz gereklidir.

Konu sahibi haklı sıkılmakta.
Hobi konusunda erkekler çok ayarsızlar malesef. Gerçi zevk ve ortam olsun diye bir canlının avlanmasını ben kabul edemiyorum. Çocukken bile sapanla kuşlara taş atanların üstüne yürürdüm. :KK67:

Allah'a şükür doğal hayatta avlayıp yemeye muhtaç değiliz. İhtiyacımız olursa sapanla avlarız napalım. :KK48:

Benim eşim de çocukluğundan beri güvercin beslermiş. Evimiz uygun olmadığı için besleyemiyor. Şimdi teraslı ev hayali var.

Ben konunuza sadece bir iki temennide bulunmak için geldim. Bedduama baslamadan önce iyice bir konsantre olayım. . Tamam hazırım. Ava giden avlanır denir ya, bir gün el kadar hayvanları gebertmeye gittiklerinde kendilerinden büyük bir hayvana av olsunlar bu Avcı denen katiller. Hayvancegiz 'yummy yummy daha önce yediklerim de neymiş lan, bu herif acaip lezzetli' desin. Coluguyla cocuguyla yiyip bayram etsin. Hicbir kazaya ugramayanlar icin de bir bedduam var tabii. Onlarin ölümleri oldurdukleri hayvanlar kadar çabuk ve ani olmasın . Uzuun uzuun yasasinlar ve olebilmek için dua etsinler.
Beddua ettikleriniz içinde bnm eşimde dahil ki beddua döner dolaşır sahibini bulur 4 yaşında bi oğlanın babasız kalması için dua ettiğinizi farkında mısınuz

Ben vejeteryanım her türlü et yemeği benim için cinayet ama insanları yargılamak niye?
Bak bu 5 sayfada ayy nası kesip yiyolar ya diyen tüm üyeler vejeteryansa hak veriyorum evet,ama mcdonaldsta buurgerleri götürüp bıldırcına laf ediliyorsa bu çelişki olur.
hay ağzına sağlık
danayla tavuk olunca vurun kahpeye,
bıldırcın olunca aaaaaa yazık....
neden tavuk 3. sınıf hayvan mı?

Admin kim bilmiyorum ama lütfen bu mesajı silerse çok mutlu olacam bedduayı kabul edemem

Ete bayılan bir insan olmak ayrı bir canlının ölümüne direkt olarak sebep olmak ayrı. Et yerim balık da yerim ama bir balığı canlı alıp da pişiremem misal. Hayatımda bunun bir kere yapılışını gördüm. Ölmesini beklediler balığın, benim gibi et sever bir insan bile buna dayanamadı. Benim asla anlayamayacağım bir hobi bu. Öldürmenin hobisi mi olur onu da anlayamıyorum. İnsan atış meraklısı olur bunun için poligonlar var. Ama o kesmez tabi. Canlı ve kaçan hedefler olmalı. İnsanları anlayamıyorum.

Ete bayılan bir insan olmak ayrı bir canlının ölümüne direkt olarak sebep olmak ayrı. Et yerim balık da yerim ama bir balığı canlı alıp da pişiremem misal. Hayatımda bunun bir kere yapılışını gördüm. Ölmesini beklediler balığın, benim gibi et sever bir insan bile buna dayanamadı. Benim asla anlayamayacağım bir hobi bu. Öldürmenin hobisi mi olur onu da anlayamıyorum. İnsan atış meraklısı olur bunun için poligonlar var. Ama o kesmez tabi. Canlı ve kaçan hedefler olmalı. İnsanları anlayamıyorum.
Bakın bu konu bunun tartışılacağı alan değil dilerseniz siz de konu açın tartışın demin ki bedduadan sonra bütün hoşgörümü kaybettim maalesef

hay ağzına sağlık
danayla tavuk olunca vurun kahpeye,
bıldırcın olunca aaaaaa yazık....
neden tavuk 3. sınıf hayvan mı?
Siz de taktiniz danayla tavuga.. iki lafinizdan biri Dana, tavuk.. keklikleri , bildircinlari tufekle vurup yemeyi , danayla bir tutuyorsunuz.. lutfen yaa..

Back
X