Avcılar civarı jinekolog

dileky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2023
404
338
33
36
Merhaba, 2 ay önce vajinal doğum yaptım doğum esnasında doktorum epizyo yapmadı ve yırtıklarım oluştu doğumdan sonra 2 defa dikiş yeniledi doktorum hala ağrılarım var, kontrol için doğum yaptığım doktora gitmek istemiyorum baya travmatik bi doğumdu benim için bu yüzden kontrole bile gidemedim 40 da, Avcılar civarında iyi bir jinekolog önerisi olan olurda çok sevinirim.

Merhaba geçmiş olsun neredeyse 2 yıl oldu şu an bi sıkıntım yok iyileştim ama sanki hiç iyileşmicekmişim gibi geliyordu o zamanlar, enfeksiyon kapmıştı o yüzden biraz uzun sürmüştü iyileşmem.

A ananasbe Merhaba geçmiş olsun neredeyse 2 yıl oldu şu an bi sıkıntım yok iyileştim ama sanki hiç iyileşmicekmişim gibi geliyordu o zamanlar, enfeksiyon kapmıştı o yüzden biraz uzun sürmüştü iyileşmem.

Çok geçmiş olsun cidden çok zor bir süreç benimde sanırım iç dikişlerde enfeksiyon var.şikayetlerimi anlatınca antibiyotik verdi doktor ama hala düzelmedi.sanırım bikaç ay çekicem ben de bu şekilde :/ cevap verdiğiniz için de teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…