Avcılar Hospital ve Medicana Avcılarda Doğum Yapanlar

hakkında hayırlısı inş sağ salim kurtulursun 15 temmuz benim de doğum ginim bende çok isterdim o gün gelsin henüz benim doğum şeklim belli değil çatım ne dar ne genişmiş o an karar verilecek bende tuhaf duygulardayım allah kurtarsın inş
Ikimiz icinde hayirlisi olsun insallah. Suan 3.200 gr boyu 51 cm senin bebegin kac kilo

Sirf o cati muanesi ve dogum sirasindaki acilma muayneleri yuzunden normal dogum istemiyorum yada normal doguran arkadaslarim cok abartiyor bilemiyorum.

Insan ilgi alaka bekliyor tabi ama ben memorial hizmet hastanesinede gittim muayene ucreti medicanin 2,5 kati doktor sizinle 40dk ilgileniyor ama bana demisti ki sende kist var laporoskobik ameliyat edelim dedi onur beye gittim kist falan yok dedi bir ay sonra hamile kaldim.
Ay ne bileyim kizlar ya su aralar ozel saglik sigortasi yaptirmadigima o kadar pismanim ki keske sigortam olsaydi adam akilli bi hastanede dogum yapardim simdiden dogumun stresine girdim.

Medicanada dogum yapan arkadasimda hem doktorundan hem hastaneden hemde hemsirelerden cok memnun kalmis. Oyle dedikleri gibi cocuk pislikten enfeksyion falanda kapmadi sariligi sinirdaymis doktor dikkat et bol bol emzir demis. Bende medicanada dogurucam onur bey onumuzdeki hafta yok eger sancim suyum gelip acale etmezee bizim bebek, doguma onur bey girer.
Kuzum.dogum yaptinmi ? Merak icindeyim

uğraş hanımı ilk kez gittim çok emin olamadım sezeryancı gibi geldi mecburum orda olmaya başla alternatifim yok bu saatten sonra
Orda.derken cnm.?
Evet kuzum pazartesi gunu dogum yaptim carsamba gunu taburcu oldum :)
hay masallah gozun aydin kuzun yaninda suan desene ay ne guzel yaaaaa
Nasil uykulari gazi falan ?

Orda.derken cnm.?
hay masallah gozun aydin kuzun yaninda suan desene ay ne guzel yaaaaa
Nasil uykulari gazi falan ?

Aaa yazdigim cevap gitmemis :D uykularimiz sabah uyuyor gece nobetteyim gazi da cok var hatta doktor ilacta verdi cok zor durumda verecegim insallah ihtiyac kalmaz..

Aaa yazdigim cevap gitmemis :KK70: uykularimiz sabah uyuyor gece nobetteyim gazi da cok var hatta doktor ilacta verdi cok zor durumda verecegim insallah ihtiyac kalmaz..
Kolay gelsin kuzum
Ne gizel bayramda kuzaginda bebisin :)
Saglikla sihatle buyut annesi :)
Bizden bugun derayli ultrosona girdik :)

Kızlar selamlar... 15 temmuz da Avcilar Medicana da sezeryan oldum nihayet bebegimi kucağıma aldim... :) ancak yazmaya firsatim oldu... bebegimi kucagima ilkkez almanın verdigi mutluluk oyle guzelki... Allah hepimizin yavrusuna saglikli ve uzun omurler nasip etsin...

Valla arkadaşım bende bu forumda yazanlara göre Onur Beye gittim. Dedim ki ilk sefer, tanımıyor diye böyle soğuk herhalde dedim. Bana şeker testi yapmadan şeker ilacı verince tepem attı. Ben Avcılar Hospital'e Faruk Çekmeceli'ye gidiyorum. Çok içten ve sabırlı biri gerçekten

Canım Avcılar hospıtalde odalara bakma fısatın oldu mu, odalar hemsıreler nasılmıs ve fıyatları sordun mu acaba? Ben kendı doktorumla dısardan gelıp orda dogum yapmayı dusunuyorum.

meltemcivil meltemcivil maalesef canım özellikle incelemedim ama daha önce orda doğum yapan çok tanıdığım oldu memnunlardı. Ben ziyarete gitmiştim oraya. Odalar güzeldi. Fiyatlar konusunda bilgim yok ama :(

bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun:)

meltemcivil meltemcivil maalesef canım özellikle incelemedim ama daha önce orda doğum yapan çok tanıdığım oldu memnunlardı. Ben ziyarete gitmiştim oraya. Odalar güzeldi. Fiyatlar konusunda bilgim yok ama :KK43:

bu arada bebişin hayırlı uğurlu olsun:)

Tesekuurler tatlim İnş hayrlisiyla aliriz bebeişleri kucagimiza :)

KuUm nasilsin bebis nasil ?

Iyiyim canim uykusuzluk had safada bebek cok gazli gaz uyutmuyor bile yavrumu bende gun icindeki kosusturmadan dolayi kimi zaman yemek yemegi bile unuttugumdan hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum. Sezeryanla dogum yapmama ragmen gobek falan hic bise kalmadi eriyip bitiyorum anlayacagin bu gunleri arayacaksin kuzummm uykularinin degerini bil bol bol uyu :)
Sen nasilsin bebek nasil hangi hastanede dogum yapacaksin?

Iyiyim canim uykusuzluk had safada bebek cok gazli gaz uyutmuyor bile yavrumu bende gun icindeki kosusturmadan dolayi kimi zaman yemek yemegi bile unuttugumdan hamile kalmadan onceki kiloma geri dondum. Sezeryanla dogum yapmama ragmen gobek falan hic bise kalmadi eriyip bitiyorum anlayacagin bu gunleri arayacaksin kuzummm uykularinin degerini bil bol bol uyu :)
Sen nasilsin bebek nasil hangi hastanede dogum yapacaksin?
Ay ne guzel yaaa
Ben raziyim uykusuzluga herseye kucagima hayirlisi ile almaki stiyorum zaman yaklastikca heyecanim aetiyor
Ben medipol esenlere gudiyorum emenunum buyuk ihtimal orda doguracagim bir sikinti olmaz.ise
Yaramaz birsey yok sukur

Nasilsin bebis nasil dogum nasil gecti ?

Selamlar... yeni bakabildim simdi gordum mesajini... nasilsin, nasil gidiyor hamileligin :) cok sukur dogum iyi gecti ama sezeryan oldugum icin ameliyat yerimde ilk hafta cok agri oldu, buna bide sirt agrisi eklendi. Minoset ictim hep. Ozellikle o ilk 2 gun en zoruydu. Bide taktiklari sonda tahris etti onunda agrisini cektim. Sukur gecti, gitti hepsi ve bebegim bugun 40 gunluk oldu bile :) 1 ayda 1 kiloda almis sagligi iyi durumda. Insaallah sende guzel bir sekilde atlatirsin dogumu ve bebegini kucagina alirsin..

Back
X