Avcılar Medicana / Demet Çakmak

duyguilhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
23
0
36
İstanbul
Arkadaşlar, Avcılar Medicana' nın internet sitesinde Demet Çakmak adında bir doktor var. Giden oldu mu bugüne kadar? Ben Beylikdüzü Medicana' ya Mehtap Hanım' a gidiyorum. Doktorumdan memnunum ama doğum ücreti çok yüksek. Avcılarda Onur Beyi duydum ama erkek doktora gitmek istemiyorum. Demet Hanım' a gidenler fikirlerini paylaşabilirler mi forumda aradım ama hakkında hiçbir şey bulamadım.. Şimdiden çok teşekkürler.

aynı durumdayızzzzz :) bende mehtap hanımdan memnun kaldım ama ücretler çok fena, demet hanım için duyduklarım ilgili güleryüzlü biriymiş bu cmrtesne randevu aldım bakalım ne olucak yazarım burdan

Ben hamile olmadan önce de birkaç kez muayene için gitmiştim Demet Hanım'a. Hamile olduğumu da Demet Hanım'dan öğrendim, gayet memnunum. İnsanı hiç tedirgin etmiyor, sorduğunuz herşeye büyük bir ciddiyetle cevap veriyor.Ufak tefek kaçamaklara asla müsade etmiyor, rahat bırakmıyor (bir kadeh şarap ya da bir adet sigara içmek vs gibi) Bebeğin sağlığını ön planda tutuyor, her ihtimali değerlendiriyor, güven veriyor. Avcılar Medicana fiyatları da yüksek değil.. Doğumu da Demet Hanım'la düşünüyorum kısmetse

fiyat ne kadarmıs demet hanımda bı bılgınız varmı ???

Cnm Avcılar Medicanaya mı gidiyorsun ?

yok gtmıyorum canım benım özel muayene dr. ama dogum cok pahalı 2700+450 epıdural farkı normal dogum sezeryan olursa 3.300 hastane bakıyorummm eneee sende kasım annesıssın bızım grubdansın yani :))

Son düzenleme:
yok gtmıyorum canım benım özel muayene dr. ama dogum cok pahalı 2700+450 epıdural farkı normal dogum sezeryan olursa 3.300 hastane bakıyorummm eneee sende kasım annesıssın bızım grubdansın yani :))

Ayy çok pahalı canım yaa ben avcılar medicanaya gidiyorum Onur bey var ondan cok memnunum ama daha fıyatları sormadım
evet bende kasım annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse sizin sayfadada bazen bakıyorum ama yetişemiyorum çok yazan var

ayy nıe sormadın dogum fıyatlarını :) ben sordum aldım cevabımı oturdum asagı bakırkoyde muayene benım özel dr. dısardan geldıgı ıcın tuzlu oluyor cennette dogan hast. gelıo ıstedıgın yere gelıo bana en yakın hast bu ama fıyatlar cok tuzlu
kasım grubuna artık pek yazmıyoruz faceden takılıyoruz

Eylülün 15'de kontrolüm var sorucam canımm face adresini banada verirmisin özel msjla

gerçekten fiyatlar çok yüksekmiş

fiyat ne kadarmıs demet hanımda bı bılgınız varmı ???

Normal Doğum 900 TL, Sezeryan 1100 TL. Normal Doğumda 1 gün, sezeryanda 2 gün yatırıyorlar. Muayene ücreti 40 TL.

Çok fala fiyat araştırması yapmadım, birkaç hastahaneye sordum (Beylikdüzü Medicana, Beykent Kolon.. vs gibi) fiyat bana makul geldi.

ben avcılar medicana hospital hastanesinde demet hanıma gidiyorum.
çok memnunum doktorumdan.inşallah doğumada onunla giricem.
doğum ücretleri konusunda bende size bir bilgi vereyim
avcılar medicana normal : 750
sezeryan : 1100
muayene ücreti : 37

Son düzenleme:

çk uygunmus kızlar ama hangınızın dedıgı dogru :)) ben ozel muayene dr gıdıom 2.700+450 ıstedı 450 epıdural farkı sezeryanda 3.300 demet hanım pekı oldukı dogum gece oldu gelıyormu ??? ve ılgı alakası nasıl ? cunku bana cokta yakın deıl hast yarım saat suruyor

doğum fiyatını hastaneyle konuşup öğrendim.birde doktorun odasında asılı fiyat.
ben kendisiyle doğum yapmak istediğimi ve normal yapacağımı söyledim.tamam inşallah dedi.eğer doğumuma gelmeyecekse ozaman normal doğumu kabul etmesin.ilgili bir doktor..
ama ilk oğlumu yine bu hastanede doğurdum.gece doğuma gittiğinde son doğum anına kadar doktor gelmiyor ama sürekli telefonla irtibatta oluyor.ebeler ilgileniyor açılma muayenesiyle sonra açılma tamamlanmasına yakın doktor gelip doğumu yapıyor.ben gece 2.30da hastaneye gittim sabah 6 buçuğu doğru doktorum gelip 6.55 te oğlumu doğurmuştum.
bakalım kızımın doğumu nasıl olacak :)

benımde en buyuk korkum gece dogurmak ıste benım dr floryada oturuo özel dogan hast cok yakın benım evımde oraya cok yakın dr ozel muayenesıne gıdıyorum oraya gelıcek ama fıaytı oldukca pahalıııı okadar parada vrmek ıstemıyorumm demet hanımı duymustum onceden bı ark gıdıodu ..buarada avcılar medıcaana nerde kalıo tam olarak ben hıc gtmedımmmm o hast yerınıde bılmıyoum ama dusunuyorum 1 sefer gelıp muayene olmayı demet hnma muayenesıde cok uygunmus ben 150 verıyorum

hastane avcılara girdiğinde marmara caddesi var arabaların geçmediği oradan aşağıya inerken 2.sokak sağdan içeri girip yürürken karşına çıkıyor.arabayla gelirsen yine avcılara girdiğinde mecburi yolu takip edip aşağıya doğru inerken 2.sokağın köşesinde solda.kolay yerde.
ben doktorumdan çok memnunum araştırıp bu doktora başladım zaten.tabi ben memnun kalırım sen kalmazsın onun için bir gidip muayene olup kendin birebir tanış derim.okadar para vereceğine aynı şeyler bu hastanedede yapılacak..tabiki yinede sen bilirsin canım..

haklısın canımmm memnun kalıp kalmama konusunda denemeden bılemeyız denemekte yarar var artık bıgun gıderım olmadı
gercekten cok pahalı benımkı yoksa dr cok memnunum ama okadarda para vermek bılmıyorummm cok saol bılgılerın ıcınnnnn

önemli değil canım yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu bana.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…