- 18 Mart 2012
- 6.598
- 7
- 108
- Konu Sahibi duyguilhan
-
önemli değil canım yardımcı olabildiysem eğer ne mutlu bana.sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah..
cok saol canım senın safak cok azalmısss hayırlı saglıkla al sende bebısını
evet azaldı heran bekliyoruz..amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişimizi..
selam kızlar bende sizin gibi hastane ve doktor araştırmasındayım şu anda avcılar anadolu hastanesinde kontrollerim yapılıyor fakat bende bir akşam gitmiştim avcılar medicanaya orada sanırım bulgaristanlı bir bayan doktor vardı demet hanım o mu ?
fiyatlar gercekten cok tuzlu napıcam bılmıyorum el mahkum :))
tugbaa sor mutlaka dogum fıyatını olmadı oraya gelırım bende:)
doğum fiyatını hastaneyle konuşup öğrendim.birde doktorun odasında asılı fiyat.
ben kendisiyle doğum yapmak istediğimi ve normal yapacağımı söyledim.tamam inşallah dedi.eğer doğumuma gelmeyecekse ozaman normal doğumu kabul etmesin.ilgili bir doktor..
ama ilk oğlumu yine bu hastanede doğurdum.gece doğuma gittiğinde son doğum anına kadar doktor gelmiyor ama sürekli telefonla irtibatta oluyor.ebeler ilgileniyor açılma muayenesiyle sonra açılma tamamlanmasına yakın doktor gelip doğumu yapıyor.ben gece 2.30da hastaneye gittim sabah 6 buçuğu doğru doktorum gelip 6.55 te oğlumu doğurmuştum.
bakalım kızımın doğumu nasıl olacak :)
[sıze=2]
canımmm avcılar medicana doğum fiyatlarını bugün öğrendim sezeryan 1.100 tl normal 750 tl
[/sıze]
cok iimiş canım yaaaa benmkı nerdeyse 4 katı
Avcılar Medicanayı tercih etmeyi düşünüyorum Dr. Demet Çakmak ve Dr. Yavuz Aydın arasında kaldım izlenimleriniz nedir tüm anne adaylarına bu süreci sağlıkla mutlulukla yaşamalarını diliyorum
Avcılarda kendi kliniği olan Türkan Mutafoğlu var çok iyi bir doktor çevremdeki herkes önerdi ancak doğumları avcılar medicana ve ya avcıla hospitalda gerçekleştiriyor her iki hastane içinde temizliği ve hemşirelerin davranışları ile ilgili çok olumsuz şeyler duydum malesef doktorlar iyi olsa bile hastanelerle ilgili ciddi sorunlar moralimi çok düşürüyor
Bende Türkan mutafoğlu'na gidiyorum. Ne avcılar hospital da nede avcılar medicanada doğum yapmak istemiyorum. Ama doktorumun anlaşmalı olduğu hastaneler ne yazıkki bunlar medicanayı zaten eledim avcılar hospital de doğum yapanlar bilgi verebilirse çok sevinirim...
dogumu onur beymi yaptirdisana cnm sAyy çok pahalı canım yaa ben avcılar medicanaya gidiyorum Onur bey var ondan cok memnunum ama daha fıyatları sormadım
evet bende kasım annesi olucam inşallah Rabbim nasip ederse sizin sayfadada bazen bakıyorum ama yetişemiyorum çok yazan var
demet hanimdami oldu dogumun ?ben avcılar medicana hospital hastanesinde demet hanıma gidiyorum.
çok memnunum doktorumdan.inşallah doğumada onunla giricem.
doğum ücretleri konusunda bende size bir bilgi vereyim
avcılar medicana normal : 750
sezeryan : 1100
muayene ücreti : 37
nerde oldu dogumun ? Kafam cok karisti benim bende onur beye gidiyorumDemet Hanim mukemmel bir doktor uc ay once o yaptirdi dogumumu hepinize tavsiye etmeyi cok isterdim ancak is doktorda bitmiyormus malesef dogumumdan sonra avcilar medicananin onunden bile gecmiyorum hastaneden hic ama hic memnun kalmadim eger imkaniniz varsa ve Demet hanim kabul ediyorsa bebek doktorlari ve hemsireleri iyi olan bir hastanede Demet Hanim yaptirsin dogumunuzu.. Cunku o hastanede bebek sagligi hice sayiliyor..
yavuz aydını bilmem ama demet hanım çok ilgili bir doktor birde onur bey var o da çok güler yüzlü baya ilgileniyor. işte doktorlar iyi ama hastane çok pis geliyor bana ya hemşireleri hasta bakıcıları temizliği sıfır
dogumu nereye yaptidiniz beni bigilendirirseniz cok mutlu okurum kafam.cok karisti onur beye gidiyorum ama suphelerim varAvcılarda kendi kliniği olan Türkan Mutafoğlu var çok iyi bir doktor çevremdeki herkes önerdi ancak doğumları avcılar medicana ve ya avcıla hospitalda gerçekleştiriyor her iki hastane içinde temizliği ve hemşirelerin davranışları ile ilgili çok olumsuz şeyler duydum malesef doktorlar iyi olsa bile hastanelerle ilgili ciddi sorunlar moralimi çok düşürüyor
Valla okuyacak arkadaşlara şiddetle dikkate almasını isterimm.
Eğerki normal bi hamileyseniz, sorunsuz bir gebelik geçiriyorsanız demet hn muhteşem güler yüzlüdür, kontrollerine gel git hiçç problem yook.
Lakin benim gibi kanamaların olmuşsa, düşük tehliken varsa bi kanuniye sevk eder, bi özel profa yönlendirirr "Hiç birşey bilmez" yani.
Gönderdiği profa gittim adam bebeğin kesesinin rahimden çıktığını ve rahmin acil dikilmesi gerektigini söyledi, nezaketen prof. Demet hn arıyor bilgi veriyor ben dikemem abi diyor, iste boyle bi doktor.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum bana yaptığı tek iyilik yönlendirdiği prof. Dr. Oldu...
Arkadaşlar yukarıda yazmış olduğum mesajda bir düzeltme yapıyorum.
"Ben dikemem"cümlesi yanlış yazılmıştır. Şehir dışında olduğundan dolayı dikemeyeceğini söylemiştir. Doktorumla yapılan görüşme sonrası böyle olduğunu öğrendim. Kimsenin algılarıyla oynamak istemem herkez hekimini yaşayarak "Tecrübe" edinir ben sadece kendi fikirlerimi beyan ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?