Kızlar aveadan sevgilimin gün içinde kiminle konuştuğunu görebiliyordum ama 2 gündür sadece geçen ayın dökümanları çıkıyor güncel fatura detayı çıkmıyor avea sitede bir yenilik mi yapmış yoksa sevgilim mi iptal ettirmiş güncel faturayı anlayamadım.Avealı birisi yardımcı olabilir mi?Bu arada sevgilim ben yapmadım bir şey diyor ve siteye son giren kişi hep ben gözüküyorum doğru söylüyor sanırım.Ama durup dururken değişmesi sinirimi bozdu
Kızlar aveadan sevgilimin gün içinde kiminle konuştuğunu görebiliyordum ama 2 gündür sadece geçen ayın dökümanları çıkıyor güncel fatura detayı çıkmıyor avea sitede bir yenilik mi yapmış yoksa sevgilim mi iptal ettirmiş güncel faturayı anlayamadım.Avealı birisi yardımcı olabilir mi?Bu arada sevgilim ben yapmadım bir şey diyor ve siteye son giren kişi hep ben gözüküyorum doğru söylüyor sanırım.Ama durup dururken değişmesi sinirimi bozdu
canım bu konuda bi bilgim yok ama ben bir şey sormak istiyorum bu takibi hat sadece faturalı olduğunda mı yapabilirim?
hayır fatura kesiminden sonra görebilirsiniz faturayı. mesela her ayın 22 si diyelim 23 ünde görebilirsiniz.
birde ekleyeyim faturayı ödemezseniz veya telefon kesiksede göremezsiniz.
yada bir ihtimal daha fatura günü değişebilir sevgilinizin isteği ile.
hayır, faturasızda da görebilirsiniz.
Nasıl öğrenebilirim sevgilimin haberi olmadan? :/
Canım sevgilimin numarasını değiştirmiştik aveadan numara değiştikten sonra geçmiş ayların fatura dökümlerine ulaşamadım hepsi silinmiş çıktı.Ama güncel fatura detayını neden göremiyorum bu olaydan önce her gün kimi aramış kime mesaj atmış görüyordum.
sevgilinin telefonundan şifre alman lazım. sen online giriş yapınca sevgilinin telefonuna 'online işlemlere giriş yaptınız diye' msj gelir.
yinede haberi olmaz diyorsan, aveanın sayfasına girip numarayı yazıp, şifre kısmında Interaktif şifrenizi JetŞifre uygulamasını kullanarak
*952# yazıp arama tuşuna basarak Jet hızıyla öğrenebilirsiniz yazıyor. telefondan yapıp şifresini öğreniyorsun.
ama dediğim gibi illaki haberi olur. çünkü siteye en son girişinin tarihi saati bile yazar.
tamam anladım, çünkü hepsi yeniden güncelleniyor, numara değişikliğinde. muhtemelen bir sonraki ay görmeye başlayacaksın.
zaten ilk mesajımda söylemiştim fatura gününü değiştirmiştir diye üzülmeye değmezmiş değil mi? :)
Bir de sevgilim bana kıskanç ve kontrol delisi der
Ben normalde kıskanç değilimdir ama bu ara nedense bi parayonaklık var üstümde:26:
O bir ara bende de vardı ama insanın baktıkça bakası geliyor, sonu yok yani onun. Benim facebokum olmadığı zamanlar onunkine bakıyordum her gün, sonra günde ikiye çıktı derken kendiminmiş gibi her bilgisayarı açtığımda bakmaya başlayınca işler sarpa sardı tabi:) Kendime açtım da rahata erdim
Boşalttım cnmcnm mesaj kutun doluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?