avıcenna umut hastanesi birsen tursun nasıl bir doktor ?

glzr1985

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
36
2
6
35
İstanbul
Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ilk hamileliğim ve doktorum kartal avicenna hastanesinden BİRSEN TURSUN, birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o doktora fakan az önce konuştuğum birisi kafamı karıştırdı birsen hnm. için iyi bir doktor olmadığını birkaç hastayı aynı anda aldığını falan söylüyor, doğruda birkaç hastayı aynı anda alıyor ama ilgisi alakası çok iyi bence... peki doğumda nasıl acaba bilen varmı az kaldı 7.ayıma gircem bişey kalmadı doğuma doktorumuda değiştirmek istemiyorum ama tereddüttede kalmadım değil yani :( ayrıca ben tetenoz aşısı olunacağını bilmiyordum sağlık ocağı beni aramadı unutmuşlar güya doktorumda uyarmadı sağlık ocağının takip etmesi lazımdı aşılarını araması lazımdı dedi, baya tereddütte kaldım daha yeni oldum aşıyı başkasından duydumda öylelikle gittim sağlık ocağına :50::41:

Arkadaşlar 6 aylık hamileyim ilk hamileliğim ve doktorum kartal avicenna hastanesinden BİRSEN TURSUN, birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim o doktora fakan az önce konuştuğum birisi kafamı karıştırdı birsen hnm. için iyi bir doktor olmadığını birkaç hastayı aynı anda aldığını falan söylüyor, doğruda birkaç hastayı aynı anda alıyor ama ilgisi alakası çok iyi bence... peki doğumda nasıl acaba bilen varmı az kaldı 7.ayıma gircem bişey kalmadı doğuma doktorumuda değiştirmek istemiyorum ama tereddüttede kalmadım değil yani :KK43: ayrıca ben tetenoz aşısı olunacağını bilmiyordum sağlık ocağı beni aramadı unutmuşlar güya doktorumda uyarmadı sağlık ocağının takip etmesi lazımdı aşılarını araması lazımdı dedi, baya tereddütte kaldım daha yeni oldum aşıyı başkasından duydumda öylelikle gittim sağlık ocağına :KK50::KK4:

Merhaba glzr1985,
Birsen hanima devam ettin mi? Bem dw 5 aylik hamileyim, Birsen hanima gidiyorum Artik dogum icin bir karar vermem lazim. Birsen hanim hakkinda bir sitede cok urkutucu yorumlar okudum. Zaten bir amniyosenteznstresi yasadim 2.5 ay. Bu yorumlarla iyice gerildim. Senin dogumun nasil gecti merak ettim.

Hastanenin yenidoganina ve dogum kismina bakacagim daha...

Sevgiler

birsen hanımın ofisi devlet hastanesinden daha beter, aynı anda üç hasta içerde oluyor, ilk görüşme başkalarının yanında yapılıyor, iki muayene bölümü var, bir muayene yeri sadece perdeyle bu ortamdan ayrılmış ve herkes ne söylüyorsa dinliyor, hasta mahremiyeti çok az. sürekli bu bölümlerde hasta hazırlanıyor, bir hastayı 5 dakikada bitirince hemen öbürüne geçiyor, dosyaya bakma takip, hiç bir şey göremedim. size sadece 5 dakika ayırıyor ve öyle hızlı konuşuyor ki sonrasında bazı sözlerini hatırlamıyorsunuz. aşırı kalabalık ve tamamen ticari, gidip para vermenize değmez. bir kere gittim ve bir daha da gitmeyi düşünmüyorum.

Back
X