Saç Bakım Ürünleri avon damage repair

merve90

aşkımsınn senn:))
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
3.176
7
116
İstanbul

arkadaşlar bu kremden kullanan varmı saç kırıklarına kesin çözüm diyo akannehir

2 uygulama sonunda kırık saç uçlarını %95 oranında düzgünleştirmeye yardımcıdır yazıyo katalogta inanmak istiyorum ya

içindeki silikon sayesinde sürdüğünde kırıklar birbirine yapışıyordur ve böylece saç uçları düzelmiş gibi hissediliyordur.

ama kırıkları aldırıp ardından düzenli uygulama ile saç uçlarında kırık oluşumunu engelleyebilir.

avon'un kırık saç uçları için serumunu kullandım, gece uygulanan serumunu da kullandım ama tek farkettiğim yukarda söylediklerim.

hiçbir üründen mucize beklememek lazım bence,hele de kısa sürede mucize vaadedenlerden...ben de avon un serumunu alacaktım ama siparişim epey gecikince sinirlenip iptal ettirmiştim...:umursamaz: şimdi işe yaramadıgını okuyunca iyi ki almamışım dedim...napalım,bakım yağlarına devam...bir de kırıkları mutlaka düzenli olarak aldırın..uzatmaya çalışırken kırıkları aldırmaya pek yanaşmıyoruz ama kesinlikle daha sağlıklı ve hızlı uzuyor kırık alınınca...

tamam haklısın o konuda kırıklar ne kadar çok alınırsa saç o kadar uzar ama kuoförlere güven olmuyoki ben 2 sene önce saçlarım kırık diye gittim kuöföre kırıklarımı alın dedim saçlarımı omzuma getirdi resmen 2 senede ancak uzadı şimdi saçlarım uzun ama ben belime gelsin istiyorum oyüsden kestirmiyorum kırıkları aldırmak yerine onarmak istiyorum sürekli düzleştirici maşa kullanan biriyim bakım şart yani sürekli kesersek sil baştan olur saçlarım istediğim boyuta gelmez

kuaförler konusunda katılıyorum sana,adam gibi düzgün,laftan anlayan bi kuaför bulsam düzenli ona gitcem ama yok yok yok...ben de saçlarım kütken uzatmaya karar verip buradaki bakımlardan birinşi uygulamaya başladım,saçlarım sarı bir de ve vazgecemiyorum sarıdan,tonları değişse de dönüp dolaşıp sarıda kalıyor yine..neyse uzatmıyım,ben bi de röfle yaptırayım ya da önlere daha açık ışıltı verdireyim diye gittim( kaşınıyorum ya işte,rahat batıyorbilmiyorumkismile) yandı resmen saçlarım...bırak uzatmayı,şimdi sağlıklı hale gelsiner toparlansınlar diye uğraşıyorum...hemen yanan yerleri kestirip toparlattım kuaföre ve şu anda uzatmaya karar verdıgım zamankı küt boyunu bile özlüyorum saçlarımın...senin saçlarındaki kırıklar benimki gibi facia değilse (yanık değildir en azından..) düzgün bi kuaföre hafifi kırık aldırıp uygulamana başlayabilirsin..bu arada yaklaşık 3 haftadır elma sirkesi +badem yağı uyguluyorum saçlarıma ve elma sirkesi inanılmaz toparladı....şimdiki hedefim önce berbat ettiğim saçları toparlamak ,sonra uzatmak..ben toparlayana kadar da avon ya da başka üründen memnun kalırsanız takıpteyım 1-2 ay daha sirkeli bnakımımı yapayım sonra uzatmayı hedefleyeyim..offff pofffff....yarama parmak bastım kendi kendime...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ah canım ya sende benim gibi kuoför mağdurusun demek elma sirkesi bademyağı uygulaman güzel ama istersen bir de zeytinyağını dene burda duymuştum saf zeytinyağını ısıtıp sürdüğün zaman yanıkları bile onarıyomuş ben şu ana kadar 2 defa yaptım yumuşacık oluyo ve elektirklenmiyo bu ürünüde kullanıcam memnun kalırsam öneririm sana ama bence avonun bu kampanyasında al çünkü şuan 7.5 tl pahalanmadan al yani inşallah kırıksız saçlara kavuşuruz canım :içelim: zemuszemus

inşallah canım ...zaten kırıksız olunca sağlıklı olur ve toparlanıp daha çabuk olur diye düşünüyorum...saçları mahvedince uzatmaktan geçip sağlık kazandırmaya yöneldim napiimmm...avon un ürününü ben de mi alsam ne...??? en azından şimdi bakımımı yapar haftada 1 kez de onu kullanırım,bu arada haftada kaç kere yapmamız gerekıyor avon u??? ona göre kendıme yenı bir program yapayım...kaydirigubbakcemile3 (saç uzatmaktan başlayıp saçı yakmaya ,sonra da toparlamaya kadar giden uzuuuunn bi program...akannehir...) bu arada zeytintyağı nı yumurta sarısıyla birlikte uygulardım ara ara,ama düzenli yapmadım hiç,bu elma sirkesine taktım bu aralar...aslında bi bıraksam ve bakımları yapıp kafama takmasam kendiliginden uzayacak gibi gelıyor ya neyse....avon u düşüneyim ben,sağol canım...

bu arada konu saç olunca zayıf noktamdan ne cabuk vuruluyorum...hiçbir ürüne inanmamak lazım ..dan "hemen avon almalıyım" a geldim....nedir biz kadınların saçlarından ,saçların da kadınlardan çektiği:)))))))))))))))))))))))))))))) ...saç bakım ürünleri sektörüne mi girsem ne...PP

elma sirkesini bende duydum ama çok pis kokuyo yaa :roflol: avonun nasıl kullanılacağı hakkında hiç fikrim yok ama içinde yazar heralde nasıl kullanılcağı alınca bakarım artık a.s

sende benim gibisin bende öleyim bi yerde ne duysam aaa hemen alayımm hemen uygulayayımm böleyim yani :teytey:

evt canım ,kaç tane aktar ve kozmetikçiyi zengin ettim şimdiye kadar:)))) elma sirkesi kötü kokuyor ,evet ama ben burnuma kuvvet...deyip tatil ve izin günlerinde (bi de eşim evde yokken) yapıyorum, iyi toparladı çünkü...kararlı şekilde tek bir bakıma yönelcem ama ,yoksa saçlarla uğraşmaktan kendimi unutcam...kırıksız saçlarımız olur inşallaaahhh...

evet elma sirkesinin faydası çok saça ben geçen sene daha delirmiştim aktar aktar gezmekten sıkılmıştım artık hele bi tane ot var duymuşsundur entele diye saç uzatıyormuş çok pahalı ama

Kızlar ben her zaman doğallıktan yanayım. Kırıkları onarmak ve saçın sağlıklı uzamasını sağlamak için en iyi yöntem birer ölçek çam terebentin yağı, zeytinyağı ve badem yağını karıştırıp biraz ısıtarak saçınıza uygulayın. Streç filmle sarıp saçınıza iyice nüfuz etmesini bekleyin. Ben üzerinden biraz da saç kurutma makinasıyla geçiyorum sıcaklığı korumak için. Bunu on beş yirmi günde bir tekrarlasınız bile yetiyor. Yeterki düzenli kullanın :) Bana dua ediceksiniz yanmak üzere olan saçlarımı böyle kurtardım benguclubacismile

yaa ben yılan yağı kullandım saclarım akıyor akıyorr baslarda iyidi yumuşak olmuştu güzeldide.sonraa1 ay sonra aktı resmennnn.nedenkiii??? yağlı bakımlar hersaca iyi gelmiyor diye duydum,işe yaramayan sacları döküp yenisini getiryor diye duydum ama ne düşünsem bilmiyorum.mahfoldu yaa.nerdeyse 3 ay boşa gitti.avonun bu ürünü benimde dikkatimi çekti.kullananlar lütfen yazsın.
sacımı kestrmeye bende kıyamıyorummm.ee uzasında istiyorum.ve sacım boyalı.kullandığım bazı karışımlar yaglar falan renginide bozuyor :gitme: aglıyımmmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııı???????? :2: biri artık mucize bi ürün bulsun kızlarda bu dertten kurtulsun yahuuuuu

canım gerçekten fayda ediyormu ya ben burda şey duymuştum zeytinyağını ısıtıp saça uygularsak kırıklar gidermiş 1. uygulamada bile fark ediyormuş ama benim 3. uygulamam kırıklarda azalma falan fark edemedim senin dediğinide uygulayayım bir zaten saçıma denemediğim şey kalmadı bu arada hani kurutma makinasıyla üstünden geçiyorum dedinya iyice kırılmazmı sıcak temasla genede teşekkür ederimm paylaşımınız içinn opuyorumnanaktan

kızlar aslında avonun kırık saç ucu onarıcı serumu da çok iyi geliyo bana kullanan arkadaşlarımın da yorumları olumlu gerçketen o çatal çatal uçları yumuşatıyo çok güzel de parlatıyo

evet elma sirkesinin faydası çok saça ben geçen sene daha delirmiştim aktar aktar gezmekten sıkılmıştım artık hele bi tane ot var duymuşsundur entele diye saç uzatıyormuş çok pahalı ama

cnm ben entele kullandım 1 ay kadar,şimdi ara verdim biraz saçım dinlenince tekrar başlcam...uzatmadı ama gürleştirip canlandırdı benim saçımı,uzun kullanımda uzatmaya da etkili olur belki,ama tüm bakımları beraber yapıp saçımı yormayayım diye ara verdim enteleye biraz..ama saçıma kattıgı canlılık ve parlaklıktan bir de gürleştirmesinden cok memnunum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…