Vücut Kremleri Avon Lavanta Kokulu Banyo Köpüğü Kullandınız mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nnehirr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vücut kremleri, losyonlar
N

nnehirr

Ziyaretçi
arkadaslar avonun lavanta kokulu banyo köpüğünden alıcam sızce nasıl? deneyen veya kullanan war mı gusel kokulu mu ?? yorumlarınızı beklıorum bacılarımmm öpuorum hepiniziyerimseniben

lavantayı bilmem ama böğürtlen ve çikolata kokulu olanlardan kullandım
özellikle çikolata banyoda güzel kokuyor ama çıktıktan sonra koku falan kalmıyor
yani kalıcı değil kokularıyerimseniben

ewet diger hepsini kullandım ama ılk defa bu lavantalıyı kullanıorum ne yazık kı kokular kalıcı deil ya

hem lavantayi hem de gulun jelini ve kremini kullandim. kokulari kalici degil, cilde kattigi bir sey yok. gulun kremi berbat kokuyor nemlendirmiyor.

kokular kalıcı değil
ama lavanta kesinlikle çok hoş kokuyo çok seviyorum :asigim:

lavantayı, seftali,cilegi kullandım , en son hassas ciltler icin olanı kullandım ve cok begendim..tavsiye ederim. ben bu grubu sıvı el sabunu amaclı da kullanıyorum arkadaslar, deneyin bence...

ben de portakallısını kırmızı olanını yeşil elmalıyı böğürtlen ,çilek ve kavunluyu kullandım
hepsiniğ sırayla kullanıyorum işte
kokuları gerçekten güzel
lavanta kokusunu sevmediğim için almadım ben ama eminim ki sevenler için o da güzeldir
sevgiler

lavantalısını kullanıyorum duş alırken süper kokuyo.zaten bu duş köpüğü kalıcılık beklenemez kii...kalıcılık istiyosak vücud kremi kullanabilirsiniz body shop tan aldığım çilekli süper tavsiye ederiimm.eşim diyo heryerin çilek kokuyoo diye:)

Arkadaşım almış kokusunu beğenmmeiş bana getirdi banyoda duruyo öyle.Fena değil.
Lavanta kokusu seviyorsan al.
Böğürtlenli olanını koklamıştım o güzel kokuyordu işte:icecream:

Canım bencede al.Ewt soylendıgı gıbı kalıcı deıl gıbı gelıyo ama o kokuyu sen hıssetmedıgın ıcın kalıcı degıl sanıyosun.Bende kullanıyorum.Ama hemen ucuyo sankı gıbı gelıyodu bana ama arkadaslarım sorunca kımden gelıyo bu lavanta kokusu dıe farkettımkı kalıcı ama kullanan kısıyı baymıyoo...

lavanta kullandım.çok memnun kaldım.kuruluk,kaşıntı falan yapmadı.kokusuda hissedilir derecede yerimseniben

ben kendime lavantayı çocuklar içinde böğürtlenlisini aldım .çok hoş bir kokusu var.ben beğendim.

lavantalısı güzel pembe renkli çiçekli olan da güzel kullanırken tüm banyo mis gibi kokuyor

Lavantali Gerçekten çok Güzel Ben Kullaniyorum Ve çok Beğeniyorum.

canım ben de Beyaz Zambak ve Soft Pink kokularını kullanıyorum. İnanılmaz güzel yaa o köpüklerle çocuklar gibi oynuyorum vallahi çok eğleniyorum :D bi de müzik açtın mı daha güzel oluyo :D benim kullandığım kokular kalıcı ayrıca köpük uzun bir süre yok olmuyor. yalnız mutlaka banyoyu doldururken akan suyun altına dök köpüğü o çalkantı onu köpürtüyor. sevgiler
Bu arada Avon temsilcisi olmak isteyen bana mesaj atabilir kızlar

bende hep avonun dus jellerını banyo kopuklerını kullanıyorum hepsı de guzel. her defasında baska alıyorum;)

lavantayı ve yeşil elmalıyı kullanıyorum cok güzel harika kokuyolar..

şu anda lavantalıyı kullanıyorum beğendim fena değil ama beyaz zambağı daha çok beğendim
şimdide çilekli ve yeşil elmalısını alıcam
zaten duş jellerine banyo köpüklerini acayip severim:1rolleyes:

ev arkadaşım lavantalıyı kullanıyodu banyodan çıktıktan sonra bütün ev müthiş kokuyodu bayılıyodum o kokuya sonra bende aldım ama bende o kadar kalıcı değil .Çok üzgünüm çoook pink greyfurtlu daha harika bence tabi onun kokusu da kalıcı değil bende

Back
X