AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam arkadaslar bende avon temsılcısı olacagım.benı yonlendırırmısınız yakınlarımda avon satan yok nereye basvuracam.

Avon Veb sitesine girip Temsilci Başvurusu bölümünü tıkla ve formu doldur Avon sana en yakın Takım Öncüsünün Seninle İrtibata Geçmesini Sağlayacaktır . Bu Forum Üzerinden ürün satmak ve Üye yapmak Yasak Üyeliğiniz Yasaklanır.

merhabalar :)
dün ben k3 için siparişlerimi verdim ama akşam bir arkadaşmn ablası verdiği siparişlerden birkaçını silmek istediğini söyledii.. baktım siparşlerim daha faturalanmamış iptal etmek istyorum nasıl iptal edicem bana hemen yardım edebilirmisiniz

canım gecen ay bende tam sıparıs veınce yenı sıparıs geldı sıtedekı musterı temsılcılıgı numarasıı aradım onlar temen ekledı sen ararsan da sılerler

aa dogru bugun hafta sonu ama yarın mesaı baslayana kadar faturalanmaz zaten sanırım hemen sabahtan ararsın

yardımın ıcın cok sagol:) yok ben zaten buradan bırının yapmasını ıstemem.bır sorum daha olacak odemeler kac gun ıcınde yapılıyo.gunude odenmedıgı takdırde cezası ne?

yardımın ıcın cok sagol:) yok ben zaten buradan bırının yapmasını ıstemem.bır sorum daha olacak odemeler kac gun ıcınde yapılıyo.gunude odenmedıgı takdırde cezası ne?

Siparişin faturalandıktan sonra 15 gün vaden var havale ile ödiceksen, otomatk ödemede falan 150 tl üstüne bir ay veriyolardı galiba. Ben havale ile ödediğim için ondan eminim Bunun dışında henüz ödemezlik etmedim ama bana gelen faturada geciken borçlara aylık %4,5 faiz uygulandığı yazıyo.

arkadaşlar acil cevap siparişlerimbeklemede avon sitesinde gönderemedim leopar desenli saat var ya o nasıldır acaba bide girdim ondan katalog fiyatı 29 tl 25 tl alışveriş yapana ama bize indirimli gelmiyormu 29 tl den daha aşağıya ama 29 tl gözüküyor yine onun için gönderemedim

leopar desenli saat çok şık görünüşü ama ucunca süsler artı saati oynar sabit değil onu belirteyim ..geliş fiyatıda katalog fiyatıda 29 canım ..

ya kızlar katalog iyadesi yokmuş öylemi ya ben bi keresinde göndermiştim 10lu hiç sorun olmadan düşmüşlerdi,k3 gelicek mecbur k4 getirtmeliyim de gönderemezsem geçmiş kataloğu ne yapayım k3 elimde zaten 20 tane vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…