selam arkadaslar bende avon temsılcısı olacagım.benı yonlendırırmısınız yakınlarımda avon satan yok nereye basvuracam.
selam arkadaslar bende avon temsılcısı olacagım.benı yonlendırırmısınız yakınlarımda avon satan yok nereye basvuracam.
merhabalar :)
dün ben k3 için siparişlerimi verdim ama akşam bir arkadaşmn ablası verdiği siparişlerden birkaçını silmek istediğini söyledii.. baktım siparşlerim daha faturalanmamış iptal etmek istyorum nasıl iptal edicem bana hemen yardım edebilirmisiniz
canım gecen ay bende tam sıparıs veınce yenı sıparıs geldı sıtedekı musterı temsılcılıgı numarasıı aradım onlar temen ekledı sen ararsan da sılerler
haftaiçi çalışmıyor mu avon şimdi arasam ulaşabilir miyim ki
yardımın ıcın cok sagol:) yok ben zaten buradan bırının yapmasını ıstemem.bır sorum daha olacak odemeler kac gun ıcınde yapılıyo.gunude odenmedıgı takdırde cezası ne?Avon Veb sitesine girip Temsilci Başvurusu bölümünü tıkla ve formu doldur Avon sana en yakın Takım Öncüsünün Seninle İrtibata Geçmesini Sağlayacaktır . Bu Forum Üzerinden ürün satmak ve Üye yapmak Yasak Üyeliğiniz Yasaklanır.
nerdensin acaba
hediyen gelir canım katalog farketmio ayrıca katalog iadesi yok cnm
yardımın ıcın cok sagol:) yok ben zaten buradan bırının yapmasını ıstemem.bır sorum daha olacak odemeler kac gun ıcınde yapılıyo.gunude odenmedıgı takdırde cezası ne?
kızlar artık hayrlısıyla takım öncüsü olacağım bu hafta içi ben takım öncümden çok çektim üyelerime gereken üsteliği yardımı sağlayacam canım çok yandı 4 yıldır avonlayım
arkadaşlar acil cevap siparişlerimbeklemede avon sitesinde gönderemedim leopar desenli saat var ya o nasıldır acaba bide girdim ondan katalog fiyatı 29 tl 25 tl alışveriş yapana ama bize indirimli gelmiyormu 29 tl den daha aşağıya ama 29 tl gözüküyor yine onun için gönderemedim
Siparişlerim faturalanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?