kargolar yarın gelir mi diyoruz:=)
şimiden k5i merak ediyoruz
bu kadar...
Siparişin faturalandıktan sonra 15 gün vaden var havale ile ödiceksen, otomatk ödemede falan 150 tl üstüne bir ay veriyolardı galiba. Ben havale ile ödediğim için ondan eminimBunun dışında henüz ödemezlik etmedim ama bana gelen faturada geciken borçlara aylık %4,5 faiz uygulandığı yazıyo.
:) YARIN GELECEGİNİİ HİÇ SANMAM SEVKİYATA VERİLDİ İSE GELİR SADECE :)
K5 i yarın görücem bende[/QUOTE
KIZLAR K4 GELECEK K5 TE NERDEN ÇIKTI..
biz iki iki atlıyoruz ayy hiç gülecegim yoktu yanlış yazmışız kuzu :)
biz iki iki atlıyoruz ayy hiç gülecegim yoktu yanlış yazmışız kuzu :)
ayy sevkiyata verildi die kargoda yazıyodu dimi ben de faturalanınca sevindiydim baya bi... neyse artık bi gün daha sabrediciiizzzz k4 merak ediyorum ama en çok da broşür var mıdır diyorum heralde yoktur her ay olmuyo zira neyse görücez bakalım:) YARIN GELECEGİNİİ HİÇ SANMAM SEVKİYATA VERİLDİ İSE GELİR SADECE :)
K5 i yarın görücem bende
cnm ben ekledim seni adımın soyadımın baş harfleri h.a.d. profilde oğlumla resmim var ağaç dibinde:)kızlar faceden görüşelim Ekleyinde avon parfümü var profilde MERVE SUDAN
ya ben de sevmedim bu halini noldu kızlara ben işe de gidiyorum ama gene de her gün bakıp yazıyorum bişeyler böyle sus pus olmamız nedendir?önceden ne kadar güzeldi topiğimiz herkez çok sessiz hiç alışamadım
ayy sevkiyata verildi die kargoda yazıyodu dimi ben de faturalanınca sevindiydim baya bi... neyse artık bi gün daha sabrediciiizzzz k4 merak ediyorum ama en çok da broşür var mıdır diyorum heralde yoktur her ay olmuyo zira neyse görücez bakalım
cnm ben ekledim seni adımın soyadımın baş harfleri h.a.d. profilde oğlumla resmim var ağaç dibinde:)
ya ben de sevmedim bu halini noldu kızlara ben işe de gidiyorum ama gene de her gün bakıp yazıyorum bişeyler böyle sus pus olmamız nedendir?
kızlar faceden görüşelim Ekleyinde avon parfümü var profilde MERVE SUDAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?