AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iptal işini hallettim zorlada olsa sattım yanı hepsini
ama şmdi bir soru daha sorucam ben şubatta 2 sipariş verdim ilkinin son ödemesi 1 mart ama bir müşterim sağolsun hala vermediği için parayı yatıramıyorum öğrenciyim diye 70 lirayı bende veremıyorm ama siparişim toplamda 150,85 1 ay zamanım olmayacak mıydı benım neden son gün 1 mart

cok sagol ellerıne saglık:) bır an once basvuru yapacam

kızlar faceden görüşelim Ekleyinde avon parfümü var profilde MERVE SUDAN

k 4 de umarım birazda olsa değişiklik olmuş yeni ürünlere yer verilmiştir ..

iyi geceler kıslaaarrrr ne var ne cok?yarın bakalım faturalanır artık bizim siparişler..yeni katoloğu merak ediyorum ben de..

:) YARIN GELECEGİNİİ HİÇ SANMAM SEVKİYATA VERİLDİ İSE GELİR SADECE :)
K5 i yarın görücem bende
ayy sevkiyata verildi die kargoda yazıyodu dimi ben de faturalanınca sevindiydim baya bi... neyse artık bi gün daha sabrediciiizzzz k4 merak ediyorum ama en çok da broşür var mıdır diyorum heralde yoktur her ay olmuyo zira neyse görücez bakalım
kızlar faceden görüşelim Ekleyinde avon parfümü var profilde MERVE SUDAN
cnm ben ekledim seni adımın soyadımın baş harfleri h.a.d. profilde oğlumla resmim var ağaç dibinde:)
önceden ne kadar güzeldi topiğimiz herkez çok sessiz hiç alışamadım
ya ben de sevmedim bu halini noldu kızlara ben işe de gidiyorum ama gene de her gün bakıp yazıyorum bişeyler böyle sus pus olmamız nedendir?

kızlar valla benim evde net yok anneme geldikçe giriyorum ancak arıyorum burayı yani ama giremiyorum havalar soguyunca gelemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…