Moisture Seduction rujların sadece Nude ve Lilac rengini beğendim kendime onlardan vereceğim.
Ama imkanı yok 8 tane daha bu rujlardan sipariş bulamam Allah'tan hediyeleri beğenmediydim ben bu ay çatal bıçak setini alayım o bana yeter.
slm sekercik bende yeni anevin pudrasını aldım.baya memnun kaldım.cildimde bir sorun yok benim baya fondotenli gibi gösteriyo bence al.fondoten kullanmana gerek yok.bende o rujlardan 3 sipariş var 2 de ben alcam bakalım 3 sipariş daha alabilsem alcam o saati aslında bende o saaatten var memnunum hoş duruyor.bende satabilsem diyorum.iyi olurdu aslında 12 ruja gelen takı setinde gözüm kaldı benim bakalım daha sipariş gelecekmi herkese çok güzel diyorum alsınlar diye 2sipariş bu sebeple geldi zaten :))
ayy ben de zaten düşünüyorum nasıl tutturcam deyü:)kaldı 2 adet ruj siparişi daha onu da bulsam saati alcam:) ben de çatal bıçak setini istemiyorum bu ay 150 tllik siparişim var şimdilik inş daha da olur dicem ama daha gelmez sanırım
ay inş iyi olur yoksa arkadaşıma mahcup olucam
bende arada bir sivilce çıkar o kadar yoksa ciddi bi bozukluk yok ama her şeyi sürmeye de açıkçası korkuyorum
10 ruja mı geliyodu saat 8 ruja mı? ben 10 diye hatırlıyorum ama öyle deilse daha çok sevinirim
inş alırsın takı setindennn
geçenlerde temsilci istedim ürün alcaktım kmse ilgilenmedi çok kazanıolar ondan galiba tınlamadılar bile
ay inş iyi olur yoksa arkadaşıma mahcup olucam
bende arada bir sivilce çıkar o kadar yoksa ciddi bi bozukluk yok ama her şeyi sürmeye de açıkçası korkuyorum
10 ruja mı geliyodu saat 8 ruja mı? ben 10 diye hatırlıyorum ama öyle deilse daha çok sevinirim
inş alırsın takı setindennn
inş tutturursun cnm takım olur:)Ya tabaklar gelince eğer tutturabilirsem çatal bıçaklarıda alayım set olsun diyorum bakalım tutturabilirsem tuttururum yoksa olmasada olur.:)
K4 panaromada yer alan yeni dörtlü farların İcy Lagoon rengi sizce nasıldır güzele benziyor ama almak konusunda kararsız kaldım.
anladım cnm :) satarsın cnm gayet hoş bi saate benziyo bencecnm 10 ruja geliyoda 6tane alan olsa 4 ü bana gelir önemli değil saati satıp çıkarıcam onların parasını..tabi satabilirsem
cnm 10 ruja geliyoda 6tane alan olsa 4 ü bana gelir önemli değil saati satıp çıkarıcam onların parasını..tabi satabilirsem
inş tutturursun cnm takım olur:)
ay ben bi şeyi takarsam alıyorum eğer beğenmessem de iade ediyorum sonra 3 ay şansım varrrr hem görmüş oluyorum
anladım cnm :) satarsın cnm gayet hoş bi saate benziyo bence
saol şekerim:)Canım 10 ruja saat 12 ruja takı seti geliyor.
ovv:) iyi etmişsinnnValla gelen hediyeleri satmak güzel oluyor ama bana gün hediyesi olarak gelen saç düzleştiriciyi hala satamadım.
Geçen sene Avon'dan Swatch saat gelmişti 70 liradan satmıştım.
Bana iade olayı zor geliyor bazen kargo geldiğinde evde olmuyorum falan yani uğraşmak zor bu sebeple nokta atışı yapmaya çalışıyorum.:)
ovv:) iyi etmişsinnn
düzleştiricler çok satılıyor aslında hemen herkesin bi düzleştiricisi var belki de ondan satamamışsındır
ay ben evde olmasam da annem evde oluyor ona tembihliyorum temsilci nomu ve kimliğimi bırakıp gidiyorum o iademi haleldiyo saolsun ustalaştı bu konuda:))))
selam kızlar. ben şuan hem oriflame hem avon temsilciligini yapıyorum. henuz yeni basladım zamanında her ikisinin satısını yapmıstım .oriflame satısını zor yapıyordum ki hala oyle.musteriler avoercih ediyn tor daha uygun ve daha cok cesit oldugu ıcın.aslında bende makyaj urunleri konusunda aynısını dusunuyorum.avonda daha cok cesit var.fakat avon eczacıbasyla ilgisini bitirdigi ıcın bazı soylentiler var. kalite bakımndan.oriflame da yukselmek daha kolay diyolar avonda cok zor. oriflame bitkisel oldugu dogru.ozaman avon kalitesizmi oluyor. en onemlisi yukselme işi tabiki bizim icin.bunu iş olarak goren kişiler icin.oriflame bayan parfümlerini begenmiyorum.kalıcı degil ve hafif.ama erkek parfümleri guzel.fakat numuneyi parayla veriyolar.avon koli yollarken 1 numune yolluyor.oriflame koli ucreti oduyosun avon 100 tl olunca vermiyosun.avonda yukselmek ıcın direktor olmak ıcın ne apmak lazım.ve sizce en kazanclı ve kaliteli olan hangisi.yardımcı olursanız cok sevinirim :81:
selam kızlar. ben şuan hem oriflame hem avon temsilciligini yapıyorum. henuz yeni basladım zamanında her ikisinin satısını yapmıstım .oriflame satısını zor yapıyordum ki hala oyle.musteriler avoercih ediyn tor daha uygun ve daha cok cesit oldugu ıcın.aslında bende makyaj urunleri konusunda aynısını dusunuyorum.avonda daha cok cesit var.fakat avon eczacıbasyla ilgisini bitirdigi ıcın bazı soylentiler var. kalite bakımndan.oriflame da yukselmek daha kolay diyolar avonda cok zor. oriflame bitkisel oldugu dogru.ozaman avon kalitesizmi oluyor. en onemlisi yukselme işi tabiki bizim icin.bunu iş olarak goren kişiler icin.oriflame bayan parfümlerini begenmiyorum.kalıcı degil ve hafif.ama erkek parfümleri guzel.fakat numuneyi parayla veriyolar.avon koli yollarken 1 numune yolluyor.oriflame koli ucreti oduyosun avon 100 tl olunca vermiyosun.avonda yukselmek ıcın direktor olmak ıcın ne apmak lazım.ve sizce en kazanclı ve kaliteli olan hangisi.yardımcı olursanız cok sevinirim :81:
Kızlar birde bişi sorucam bu pırıltılı göz kalemlerinden Sugar Plum dan alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım rengi nasıl pembe gbi mi yoksa eflatun mor gbi bişi mi ?
Valla gelen hediyeleri satmak güzel oluyor ama bana gün hediyesi olarak gelen saç düzleştiriciyi hala satamadım.
Geçen sene Avon'dan Swatch saat gelmişti 70 liradan satmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?