AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bugün koliden çıkan pur blanka parfüm yarım geldi kutusuda ıslak akıtıyor sanırım iadesi sorun olurmu acaba şişe yarıya inmiş çünkü:44:

aşkolsun kızlar ya birkaç ay girmeyince unuttunuzmu benik4 ve k5in panoramasında bu saydığım ürünler varmı?cevap vereniniz yokmu:44:

kampanya 4 de küçük kızlar için barbie li şampuan serisi var cnm katolog şu an bende değil hatırladığım kadarıyla diğerleri indirimde deyildi..

Kızlar bu Saç Fırcaları varya Fön Fırcası ıstedı kuzenım . Kullananınız varmı acaba Nasıl O fırçalar Fön İçin ? Kullanışlımı ?

slm kızlar bişi sorucaktım nişan için erkek ve kadın ürünlerini avondan aldım satış temsilcim bunlar için avondan çanta getireceğibni söyledi avon erkek ve bayan makyaj çantaları nasıl

Merhaba kızlar çok acil bişey danışmam lazım avona üyelik için ilk ödenmesi gerekn 85 tl varmış sanırım doğru mu bu?

Merhaba kızlar çok acil bişey danışmam lazım avona üyelik için ilk ödenmesi gerekn 85 tl varmış sanırım doğru mu bu?

85 TL'lik satış yapmam gerekir Aksi takdirde 85 TL altındaki siparişinde 8.5 TL kargo ücreti ödersin canım.

yok cnm öle bişi.kayıt ücreti 10 tl sanırım şu an ama o da ilk faturana ekleniyor ve katalok siparişin toplam 85 tl altında olursa 8,5 tl kargo ücreti alınıyor

Yeni katologda 6 adet ruj siparişim var
4 tane daha olsa saati alabilirim. sırf saati almak içinde 4 ruj daha ekleyemem 40 tl yapıyor

ben yeni üye olacağım bana temsilcim 150tllik satış yaparsan zaten ödeyeceğin ücreti çıkarmış oluyorsun falan dedi iice kafam karıştı ya.şimdi elimdeki nisan kataloğundan 85tllik satış yapmam mı gerekiyo?yaparsam 10 tl ayrıetten kayıt ücreti ödeyeceğim yapamassam da 10+8,50 tl mi ödeyeceğim yani 85 tllik satış yapmadan da üye olabiliomuyum?

evet canım temsılcı fıyatıyla 85 tl yı gecemezsen 8,5 tl kargo parası odeyeceksın.10 tl zaten uyelık parası.faturana yansıcak.tabı kı 85 tl lık satıs yapmadan da uye olabılırsın

iyi akşamlar herkese
ben az sonra sipariş vericem de faturam 150i geçti ama fırsat köşesinden bi ürünüm var gelmezse 148e düşücek fatura bu durumda ödemesi 15 gün mü olur:26:

şimdi konuştum temsilciyle de karın olmaz 85tlnin altında yapınca kargo ücreti de ödiceksin oyüzden falan dedi,doğrumu

anladım şimdi anca dank etti:)teşekkürler yorumlarınız için bakalım satabilcekmiyim olmassa arayıp haber vericem göndermicek başvuru kağıdımı.bilgilerimde var internette baya kötü şeyler okudum inşalah bi sorun olmaz vazgeçersem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…