selam kızlar ambalajı açılmış ürünü iade edebiliyormuyuz mesala ruj kapatıcıların ,bazı rimellerin kutusu yok rengini ,şeklini görmek için açtım iade etsem olurmu siz hiç iade ettiniz mi
kızlar bugün koliden çıkan pur blanka parfüm yarım geldi kutusuda ıslak akıtıyor sanırım iadesi sorun olurmu acaba şişe yarıya inmiş çünkü:44:
hasarlıyı işaretle iade sebebine bişi olmaz canım ..
slm kızlar benim üyeliğim sanırım düşecek bu aydan sonraaslında beğendiğim birkaç ürünü vardı ama aynı anda indirime girmezmiki:44 anaroma bende olmadığı için bilemiyorum ama perfectwearın fondoteni,altın sarısı ışıltılı olan vücut losyonu ve yağı,4lü göz farı birde kızıma şampuan almak istiyorum.bunlardan hangisi gelecek kampanyada var kızlar?yeni katalog ve panaroma elinize geçti dimi?bilgilendirirseniz sevinirim canlarım
Merhaba kızlar çok acil bişey danışmam lazım avona üyelik için ilk ödenmesi gerekn 85 tl varmış sanırım doğru mu bu?
Merhaba kızlar çok acil bişey danışmam lazım avona üyelik için ilk ödenmesi gerekn 85 tl varmış sanırım doğru mu bu?
ben yeni üye olacağım bana temsilcim 150tllik satış yaparsan zaten ödeyeceğin ücreti çıkarmış oluyorsun falan dedi iice kafam karıştı ya.şimdi elimdeki nisan kataloğundan 85tllik satış yapmam mı gerekiyo?yaparsam 10 tl ayrıetten kayıt ücreti ödeyeceğim yapamassam da 10+8,50 tl mi ödeyeceğim yani 85 tllik satış yapmadan da üye olabiliomuyum?
şimdi konuştum temsilciyle de karın olmaz 85tlnin altında yapınca kargo ücreti de ödiceksin oyüzden falan dedi,doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?