AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben kullanıyorum ve çok güzel tavsiye ederim..

bu arada glazewear peach silky rujum geldi renk tam istediğim gibi süper dudak aralarında topaklanma yapmıyor yoğun nemlendiriyor ama öyle çok yoğun bir renk vermiyor orta ayar ben beğendim ayın 2 sinde ve 5 şinde sipariş verdim 2 kolimde geldi saç boyası katoloğundan eser yok :59:

Canım rica etsem rujun resmini çekip ekler misin??

boya kataloğunu çekip yükledm kızlar birde panaromadaki şu minik parfümlerden bir tane denemelk aldm

İlkşah'cım banada boya kataloğu geldi ama senin eklediğin resimde sağda olan büyük katalogtan gelmedi nedenkinee:31:
Bu arada eklediğin parfümün kokusu nasıl??

Son düzenleme:

İlkşah'cım banada boya kataloğu geldi ama senin eklediğin resimde sağda olan büyük katalogtan gelmedi nedenkinee:31:

parfm ice sheers deliciousun aynısı cnm

bugun avonu arayıp 1 senelik hıncımı aldım valla ohh rahatladım ya bu ne böyle hep rezillik hep rezillik canım olmaz ki böyle dedim ağzımdan geleni bi güzel attım sini,rlerim yatıştı valla...bundan sonra böyle yapıcam bişey mi oldu arayıp kızıcamm nasılsa hep aynılarr sorunlar devam gerççihiççde çözmüyolar

merhaba sanırım yanlış anladın senin 4.ayında yani üye olduktan sonraki 4.ayın sonunda 4 aylık toplam siparişin 850 ve üstü olursa geliyo yani k4te değil

hım ewet yanlış anlamışım ozaman iyi daha kaçırmadım süper eğer her ay bu ay yaptığım kadar satış yaparsam çantayı aldım demektir ::1: teşekkürler esmermelek.. :3:

Kızlar k5'ten sipariş vermenin ilk günü 22 nisan değilmi? fakat çoğu insanın eline boya katalogları tanıtımları falan geçmiş ?

Ben k4'ü çoktan 1,5 hafta önce siparişe girdim elimede geçti. k5'ten satıyorum şuan.. bu söylenilen boyaların hediye gelmesi için k5'ten sipariş vermek gerekmyiomu anlamadım biri açıklama yapabilirmi ?

Son düzenleme:

eklemeyi çok isterdim şu resim yükleyicim çalışmıyor bozulmuş galiba :59:yakında yenisini alıcam ozaman resim yüklerim artık ama turuncu şeftali tonlarını seviyorsan al yalnız öyle çok yoğun cart turuncu deyil lip gloss la ruj arası birşey bende böyle istiyordum zaten

banada mesaj geldi saç boyası katoloğu gönderilecektir diye iki kez sipariş verdim katolog koymayı unutmuşlar geçenki siparişimde katolog geldiği halde yine avon katoloğu göndermişler üstelik ücretsiz rast gele iş yapıyorlar..:100:

Kızlar k5'ten sipariş vermenin ilk günü 22 nisan değilmi? fakat çoğu insanın eline boya katalogları tanıtımları falan geçmiş ?

Ben k4'ü çoktan 1,5 hafta önce siparişe girdim elimede geçti. k5'ten satıyorum şuan.. bu söylenilen boyaların hediye gelmesi için k5'ten sipariş vermek gerekmyiomu anlamadım biri açıklama yapabilirmi ?

?????????? :44: :44:

ben sassy swirls vanilla bean odunsu kokulu kalem parfüm aldım örnek ürünlerden pekte küçük deyil boyu 15 cm falan cnm genişliği parmaktan kalın kokusu harika bir iki güne kadar mor olanıda gelecek bakalım onun kokusu nasıl:12:
(boyunu ölçtüm canım 12 cm imiş :))

canımm bu SASSY SWIRLS VANILYA serinin kokusu nasıll üc tane var gordum karar veremiyorum hangisini aliiyim hepsi cok guzel duruyorr :)

merhaba arkadaşlar...ben karsta oturuyorum..avon temsilcisi olmak istiyorum ama kararsızımya çok satamazsam ya fauramı geciktirirsem diye...yardımcı olursanız sevinirim.evim şehre 15 dk ve buraya kargo gelmiyor..siparişlerimi nereden alabilrim?beni aydınlatırsanız çok sevinirim.şimdiden tşkkür ederim:48::48::48::48::48::48:

selam arkadaşlar,temsilci olmayı düşünüyorum,bir kaç sorum olacak
1.fatura kesiminden sonra fatura kaç gün içinde ödenmesi gerekiyor.?
2.Kargo ücreti ne kadar
3.kargo kaç günde elimizde oluyor
4.doldurmak zorunda olduğumuz bir kota varmış,bu nasıl oluyor.
5.bazı grup liderlerinin kotayı doldurmak için temsilciler adına sipariş verdikleri okudum netten,öyle bir durum oldumu haberimiz oluyormu.böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor.şimdiden teşekkür ederim.

birde fatura ödeme şekilleri nelerdir.

selam arkadaşlar,temsilci olmayı düşünüyorum,bir kaç sorum olacak
1.fatura kesiminden sonra fatura kaç gün içinde ödenmesi gerekiyor.?
2.Kargo ücreti ne kadar
3.kargo kaç günde elimizde oluyor
4.doldurmak zorunda olduğumuz bir kota varmış,bu nasıl oluyor.
5.bazı grup liderlerinin kotayı doldurmak için temsilciler adına sipariş verdikleri okudum netten,öyle bir durum oldumu haberimiz oluyormu.böyle bir durumda ne yapmamız gerekiyor.şimdiden teşekkür ederim.

birde fatura ödeme şekilleri nelerdir.

1. 15 gün..
2. 8,5 tl.
3. minumum siparişi verdikten 2 gün sonra tabi hafta sonuna denk gelmezse. maximum 5-6 gün sonra..
4. 85 tl altı verdiğin siparişlerinizde kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorsunuz. 85 tl üzeri ise kargo ücretine gerek kalmıyor. Avon onu karşılıyor.
5. Eğer grup liderinize yakın iseniz ve size öyle bir iyilik yaparsa çıkarsız olabilir neden olmasın...

Son düzenleme:
1. 15 gün..
2. 8,5 tl.
3. minumum siparişi verdikten 2 gün sonra tabi hafta sonuna denk gelmezse. maximum 5-6 gün sonra..
4. 85 tl altı verdiğin siparişlerinizde kargo ücreti ödemek zorunda kalıyorsunuz. 85 tl üzeri ise kargo ücretine gerek kalmıyor. Avon onu karşılıyor.
5. Eğer grup liderinize yakın iseniz ve size öyle bir iyilik yaparsa çıkarsız olabilir neden olmasın...

benim tatlı alt üyem 5.ci sorusu arkadaşın bazı dengesiz takım öncüleri aktifliği saglamak için üyenin haberi olmadan sipariş gönderiyor ondan bahsediyor yani iyi niyetli değil ne yazıkki .. böyle bi durum olur ise avon şirketi arayı bağlı oldugunuz kişinin adı soyadı ile şikayet edebilirsiniz.. zaten sipariş verildiğinde size kargoya verilince teslimat için mesaj gönderiliyor cep numaranıza yani mutlaka haberiniz olur ..

kızlar bi sorum olucak. 85 liralık sipariş verdiğimiz zaman kargo üzretini avon karşılıyor ya iade yapınca eğer faturamız 85 in altına düşerse kargoyu teslim aldığımız halde, daha sonradan kargo ücretini ödemek zorunda kalırmıyız ?

Back
X