AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benim tatlı alt üyem 5.ci sorusu arkadaşın bazı dengesiz takım öncüleri aktifliği saglamak için üyenin haberi olmadan sipariş gönderiyor ondan bahsediyor yani iyi niyetli değil ne yazıkki .. böyle bi durum olur ise avon şirketi arayı bağlı oldugunuz kişinin adı soyadı ile şikayet edebilirsiniz.. zaten sipariş verildiğinde size kargoya verilince teslimat için mesaj gönderiliyor cep numaranıza yani mutlaka haberiniz olur ..

Ben iyi niyetli bakımdan düşünmüştüm ablacım (: öle bi takım öncüm olmadığından art niyetli birşeyle karşılaşmadığımdan düşünemedim (: :71: :71:

kızlar bi sorum olucak. 85 liralık sipariş verdiğimiz zaman kargo üzretini avon karşılıyor ya iade yapınca eğer faturamız 85 in altına düşerse kargoyu teslim aldığımız halde, daha sonradan kargo ücretini ödemek zorunda kalırmıyız ?

hayır canım sonradan iaden olur 85 altına düşer isen kargo bedeli yansıtılmıyor sana..:34:

ACİL CEVAPPP :)
Kızlar avoncu bi arkadaşın kargosunu ARAS KARGO getirmiş sormus neden siz getirdiniz diye avon suan bizi deniyor deneme sürecindeyiz demişler...

şimdi avon yurt içiyle çalışmıyomu ben iadelerimi hangisini vercem :)

Kızlar avoncu bi arkadaşın kargosunu ARAS KARGO getirmiş sormus neden siz getirdiniz diye avon suan bizi deniyor deneme sürecindeyiz demişler...

tatlım sipariş verdiğinde hangi şirket getirri ise ona ver iadeni

neeeeeeeee
aras mı rezalet yaa oooff bu avon ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

ben kullanıyorum ve çok güzel tavsiye ederim..

bu arada glazewear peach silky rujum geldi renk tam istediğim gibi süper dudak aralarında topaklanma yapmıyor yoğun nemlendiriyor ama öyle çok yoğun bir renk vermiyor orta ayar ben beğendim ayın 2 sinde ve 5 şinde sipariş verdim 2 kolimde geldi saç boyası katoloğundan eser yok :59:

teşekkürler canım alayım bende o zman zaten merak ediyordum:1:

bence çok iyi olur kargocu birine gıcık oldum ve şikayet ettim benim kolimi getirmesin dedim o kişi şimdi kapıma gelemiyor çünkü iadelerimi almıyor git kendin götür diyor arıza birisi kargo yetkilisine telefon açtım adama iyi bir fırça kaydılar sana iade veriliyorsa almak zorundasın diye

Son düzenleme:
kızlar merhaba boya kataloğu küçük mü geldi bana gelen küçük renkler var ve bi vidayla tutturulmuş :50:

arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 27 yaşındayım ve anew 25+ cilt bakım ürünlerini almak istiyorum cilt tipim karma ama bu seri için cilt tipi belirtilmemiş daha önce kullanıp yorum yapabilecek biri varsa çok sevinirim

banada geldi boya katoloğu bugün annem için istedim mesaj attım ama daha cevap gelmedi başarıyla alınmıştır falan diye belki hafta sonu diye yarın gelir sanırsam

arkadaşlar ben k4den siparişimi verdim çarşamba günü filan elimde olur boya kataloğu gelir mi bana ? :40:

Son düzenleme:
kızlar bi sorum olacak bu clear skin ürünlerinden alana avon color trend parlatıcılar 1 tl ya hangısını almalıyım sizce favori renginiz nedir ?

arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 27 yaşındayım ve anew 25+ cilt bakım ürünlerini almak istiyorum cilt tipim karma ama bu seri için cilt tipi belirtilmemiş daha önce kullanıp yorum yapabilecek biri varsa çok sevinirim

tüm ciltler için oluyor tatlım o seri..

Back
X