AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Bana o yapay saçların olduğu katalog gelmedi nedenkine bu kampanya bi 2. sipariş daha vereceğim gelir mi acep off ya avon niye herkese aynı şeyleri göndermiyor.:19:

mesaj geldi ise eger hediye boyanız için sipariş vermeyi unutmayın diye gelecek olan siparişine eklenir canım

kızlar selam uzun bi aradan sonra geldim işte.. mozilla yükledim diğeri sürekli hata veriyordu :)
bana da geldi msj, ben de geçen çarş sipariş verdim perş sipariş elime geçti ama içinde boya katalogu yoktu anlayamadım valla. bu ay ben saat hediyesini de takıyı da alabildim şaşkınım iki aydır iyi satış yapıyorum kendime de alıyorum tabii çok şaşkınım böyle bişey beklemiyodum neyse
bi de bana mail gelmişti anket için onu dolduran ilk 30 kişi diyodu yarım saat olmamıştı maili doldurdum mail salı geldi kargo perş, ama kargoda saat hediyesi yoktu acaba daha sonra mı gönderiliyo veya gelip gelmiyeceğini nerden öğreniyoruz bilen var mı?

kızlar selam uzun bi aradan sonra geldim işte.. mozilla yükledim diğeri sürekli hata veriyordu :)
bana da geldi msj, ben de geçen çarş sipariş verdim perş sipariş elime geçti ama içinde boya katalogu yoktu anlayamadım valla. bu ay ben saat hediyesini de takıyı da alabildim şaşkınım iki aydır iyi satış yapıyorum kendime de alıyorum tabii çok şaşkınım böyle bişey beklemiyodum neyse
bi de bana mail gelmişti anket için onu dolduran ilk 30 kişi diyodu yarım saat olmamıştı maili doldurdum mail salı geldi kargo perş, ama kargoda saat hediyesi yoktu acaba daha sonra mı gönderiliyo veya gelip gelmiyeceğini nerden öğreniyoruz bilen var mı?

bana 2 tane anket hediyesi saat gönderdiler :92::92:
bende hiç ses etmedim belliki yanlışlıkla göndermişler :D

selam kızlar nasılsınız?

değişim nasıl yapılıyor :44: şu yeni rujdan getirtmiştim ama rengini değiştirtmem lazım.nasıl yapıyorum bir de ne kadar zaman sonra geliyor geri :44:

aynı ürünle ancak değişim oluo cnm
sen istediğin renkleri tekrar sipariş gir sonra beğenmediklerini iade et kendi faturalarından böylece hediye limitinin altına düşmemiş olursun

kızlar geçikmis faturadan ürün iade yapsam geciken borctan düser mi ?? dersenacım sen düser dedin ama takım öncüm bi sonraki faturadan düser diyo kafayı yicem:(

cnm tabiki düşer prenses perime sor bak o da soruyordu ödeme boşver iadenden düşerler dedim ödemedi faturasını sonra iade gönderdiğinde düştüler gecikmiş borcu

aynı ürünle ancak değişim oluo cnm
sen istediğin renkleri tekrar sipariş gir sonra beğenmediklerini iade et kendi faturalarından böylece hediye limitinin altına düşmemiş olursun

cnm tabiki düşer prenses perime sor bak o da soruyordu ödeme boşver iadenden düşerler dedim ödemedi faturasını sonra iade gönderdiğinde düştüler gecikmiş borcu

saol ilksah ya dila da düser dedi bende bankadan parayı cektim iadeler gidince düssünler diye ama takım öncüm düsmez yeni sipars girmen lazım falan dedi kafamı karıstırdı ya kesin ben yeniden sip gireyim diye dedi :((

avon sitesinden mesaj attım avona birde iadelerim düşmemiş neden ? diye yazmıştım birde büyük harflerle yazmışım sonradan gördüm iadelerim anında pıtır pıtır düştü sbahtan beri bekliyordum artık saç boyası katoloğu sonra gelir o şansım gitti:100:

arkadaşlar mesaj attım derken neyi kastediyorsunuz acaba ?
yeniyim de :17:

aslında sorularım çok ama şimdiden teşekkürler
perş form doldurdum cuma aradılar cumartesi töncüsü geldi işlemleri yaptı
pazartesi şifren gelicek dedi ama ses cıkmadı nerden gelecek nasıl gelecek anlamadım?

bide şu an iki katalog var k4 ve k5 aynı ürünler her ikisinde farklı fiyata k4de moisture seduction ruj 10,90 k5 de 11,4 tl
katalog secerek sipariş verebiliyormuyuz acaba?
mesela little black dress parfüm k5 kataloğunda daha uygun fiyata vs...

svg :3:

aslında sorularım çok ama şimdiden teşekkürler
perş form doldurdum cuma aradılar cumartesi töncüsü geldi işlemleri yaptı
pazartesi şifren gelicek dedi ama ses cıkmadı nerden gelecek nasıl gelecek anlamadım?

bide şu an iki katalog var k4 ve k5 aynı ürünler her ikisinde farklı fiyata k4de moisture seduction ruj 10,90 k5 de 11,4 tl
katalog secerek sipariş verebiliyormuyuz acaba?
mesela little black dress parfüm k5 kataloğunda daha uygun fiyata vs...

svg :3:

canım şifren cep telefonuna msj olarak gelecektir.
şuanda K4 katalogundan sipariş verebiliyoruz. daha K5'ten Sipariş veremiyoruz nisan 22den snra verebilriz ancak. ozamanda K4 kapnmış olucak yani k4 kapanmadan sen siparişleri yollarsın. K5Tende sipariş almaya bak tabi:)

Evet fiyatlar değişik indirimler farklı :)

Bu markanın ürünlerini nereden alabiliyoruz?

Burada bir tanıdığım kullanmak istiyormuş bir kaç ürün alacakmış,bana sordu...

Bende size sorayım dedim... :68:

Bu markanın ürünlerini nereden alabiliyoruz?

Burada bir tanıdığım kullanmak istiyormuş bir kaç ürün alacakmış,bana sordu...

Bende size sorayım dedim... :68:

Avon ürünlerinden bahsediyorsunuz sanırım??

Çevrenizde avon temsilcisi varsa ondan alabilirsiniz yoksada
xxxxxxxxxxx

avonun sitesinden nasıl sipariş verebilirim bölümünden temin edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kır dün 400 küsürlük sipariş girdim bugün faturalanmış ama çatal bıçak seti gönderilemeyen ürünler arasında sinir oldummm...çabuk yollasalar bariii

bende yeni denedim kırmızı seri 35 yaş olan ama hiç sevmedim sadece parlak gösteriyor ben accolade göz kreminden daha çok memnunum

hadıya bu pürüzsüz uygulanan eyeliner diye geçiyo adı acaba sen benım dedğimden kullandığına emınmısın ki?
accolade göz kalemini bulamadım katalogta:131:

Back
X