evet benziyor ben öğrenciyken yıllar önce oriflame de satmıştım daha doğrusu satamamıştım:)Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gidişle geçeceğim. Oriflame bezdiriyor cidden.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gidişle geçeceğim. Oriflame bezdiriyor cidden.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gidişle geçeceğim. Oriflame bezdiriyor cidden.
yakmayı ne manada kullandın anlamadım leke oluyo ciltte evet bunu kullanılan fondotenin altına nemlendirici sürmekle etkisini artırabilirsin ya da cildin inanılmaz hassatır koruma faktörü kullanabilirsin obence kullanım hatasından kaynaklanıyordur oriflame ürünleri bence muhteşem ben çok memnunum tabiiki değişken ve göreceli kavramdır geçmi,ş olsun
Arkadaşlar genel bir sıkıntı yaşanıyor hediye saç boyaları konusunda iki temsilcime mesaj geldiği halde faturasına eklenmedi bu konunun üzerinde durum şirketin sorunu bizi bağlamaz arayıp izah edin eklemesini sağlayın .. bi sonraki siparişe eklenir diye düşünmeyin eklenmez arayıp söylemez iseniz..
xxxxxxxx canım 1e bas temsilci nonu gir sonra 7 ye bas bekle direk bağlanırsın operatöre
yahu arıyorum sürekli sistem cevap veriyor canlı canlı kimseyle görüşemedim:s
ya kızlar bende avon temsilcisiyim bu ay sipariş verdim mayıs katalogunu incelemek istiyorum nerden bulabilirim
73839 canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?