AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gidişle geçeceğim. Oriflame bezdiriyor cidden.
evet benziyor ben öğrenciyken yıllar önce oriflame de satmıştım daha doğrusu satamamıştım:)
şimdi kendime alırım diye üye oldum ama hediyelerini filan alıyorum bana kar da kalıyor h,iç beklemiyordum böyle bişey. ama nasip...
ama diğer markadan farklı yönleri de var tabii ki aynısı dğil
iade işi çok kolay bence en cazip yanlarından biri de bu...
neyse canım iyi geceler

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gidişle geçeceğim. Oriflame bezdiriyor cidden.

arkadaşım hatırlarsan ben de oriflame üyesiydim bu hafta bende avona kayıt yaptırdım oriflame ürünleri bana göre hem pahalı hemde tatmin edici değil senin içinde hayırlısı olsun acele et ayın 25 ine kadar kayıt ücreti 1 tl avon sitesinden temsilci formunu gönder onlar sana dönüyorlar eve gelip kaydını yapıyorlar nüfus fotokopisi ve elektrik faturan gerekiyor bana da dün geldiler

iki yıldır avon temsilcisiyim,müşterilerim de bende memnunum,sevdikleri ürünleri sürekli alırlar

yakmayı ne manada kullandın anlamadım leke oluyo ciltte evet bunu kullanılan fondotenin altına nemlendirici sürmekle etkisini artırabilirsin ya da cildin inanılmaz hassatır koruma faktörü kullanabilirsin obence kullanım hatasından kaynaklanıyordur oriflame ürünleri bence muhteşem ben çok memnunum tabiiki değişken ve göreceli kavramdır geçmi,ş olsun

Arkadaşım sana bir kastım yok,ama bence bu kadar abartmayın şu oriflameyi lütfen.!!
Rahatlıka ciltte leke oluyor diyorsunuz çok ilginç.!!!Ha birde kullanıcı hatası diyorsunuz,hata bendemi yoksa hassas ciltlere uygun değildir uyarısını yazmayan oriflamedemi.???
yaşım 35 ve bugüne kadar bir çok marka denedim hiçbiri böyle sorun yapmadı cildimde,hiçbirindede başta nemlendirici kullanmadım,
ilk sürdüğümde yanma hissettim,sponsorumu arayıp söyledim,cildimin kuruluğundan kaynaklı olabilir dedi birşey olmaz ama bir dahakine nemlendirici sürdükten sonra kullan demişti,bende önemsemedim ama aradan yarım saat geçmesine rağmen yanma hissi geçmeyince yüzümü yıkadım,kızarıklıklar oluşmuştu,geçer diye bekledim ama malesef gittikçe kahverengi lekelere dönüştü kızaran yerler..Kullandığım ürün Oriflame Beauty Urban Shield Fondöten...

Arkadaşlar genel bir sıkıntı yaşanıyor hediye saç boyaları konusunda iki temsilcime mesaj geldiği halde faturasına eklenmedi bu konunun üzerinde durum şirketin sorunu bizi bağlamaz arayıp izah edin eklemesini sağlayın .. bi sonraki siparişe eklenir diye düşünmeyin eklenmez arayıp söylemez iseniz..

ben bugüne kadar temsilci hizmetlerini hiç aramadım hangi numarayı aramam gerekiyor yazarmısın olmassa birde ben arayım madem aramak gerekiyormuş

Son düzenleme:
xxxxxxxxxxx canım 1e bas temsilci nonu gir sonra 7 ye bas bekle direk bağlanırsın operatöre

Son düzenleyen: Moderatör:
yahu arıyorum sürekli sistem cevap veriyor canlı canlı kimseyle görüşemedim:s

ya kızlar bende avon temsilcisiyim bu ay sipariş verdim mayıs katalogunu incelemek istiyorum nerden bulabilirim

kızlar nisan paronamasından bakıp birisi bana makyaj numune setirujların oldugu) kodunu söyleyebilirmi:78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…