kızlar konuyla alakası yok ama benim c.sürücüsü dolmuş acaba boşaltmak için hangi dosyaları silmem gerekiyor downloaded program filesi tamamen boşaltsam bilgisayarın ayarları bozulurmu bilen varmı acaba:44:
Arkadaşlar bende onxy lustre tri lip gloss peach sparkle dan sipariş ettim.Çok mu belirsiz kullanan gören bir hayırseverin yardımını bekliyorum.
maybellinin üzümlü bi parlatıcısını kullandım malisef yani güzeldi ama biraz belirsizdi hepisi böyle midir bunların ?Yapış yapış dudağımı kapattığımda geri açamıyordum o kadar yaaanii!Saçım dudaklarıma tutunuyor yürüdüğüm yol boyunca düzeltmekten anam ağlıyordu.Güneş vurunca bi parlıyordu ama herkeş kendini dudaklarımda seyrediyordu vallahi...Yani eksisi artısından çok nerden baksanız..Silik bişeyse rengi napiim di mi bu kadar zahmete deysin bari...
Mrb arkadaşlar k 5 in indirim buroşüründeki planet spa nın saç maskesi var ya onu kullanan yada nasıl olduğunu bilen var mı
Arkadaşlar bende onxy lustre tri lip gloss peach sparkle dan sipariş ettim.Çok mu belirsiz kullanan gören bir hayırseverin yardımını bekliyorum.
maybellinin üzümlü bi parlatıcısını kullandım malisef yani güzeldi ama biraz belirsizdi hepisi böyle midir bunların ?Yapış yapış dudağımı kapattığımda geri açamıyordum o kadar yaaanii!Saçım dudaklarıma tutunuyor yürüdüğüm yol boyunca düzeltmekten anam ağlıyordu.Güneş vurunca bi parlıyordu ama herkeş kendini dudaklarımda seyrediyordu vallahi...Yani eksisi artısından çok nerden baksanız..Silik bişeyse rengi napiim di mi bu kadar zahmete deysin bari...
Eğer D- sürücün varsa Masaüstü Belgelerim gidi klasorlerdeki Yer kaplayabilicek dosyalarını D ye taşı
Netten buldum canım:
kızlar bu bir alana herhangi iki adet bedava olan ürünlerin kodlarını girerken istediğimiz üç ürünün de kodunu giriyomuyuz yoksa sadece bir tanesini mi giriyoruz onlar rastgele gönderiyorlar ?
cnm eğer kayıt olmak istiyorsan avonun resmi sitesine girip orda temsilci olmak için form va ronu dolduruyorsun sana en yakın temsilci ulaşıp geliyor ve belgeleri ayarlıyorsunuz.ii geceler kıslar avon delisi olarak temsilci olmak istiyorum sizden akıl almaya geldim
ilk sorum ben edirnedeyim burda kimseyi tanıymıyorum nasıl kayıt olabilirim
bide sadece kendime bi kaç tanıdığıma almak için girmek istiyorum acaba uğraştığma değermi çevremizde avon satan biri yok bende avon ürünlerini çok beğeniyorum
bu ay kampanyda varmmış kayıt ücretide yokmuş eşimde katıl ben satarım dio npim kararsız kaldım
nasıl kayıt olucam siparişleri nasıl vercem bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba
cnm stok sadece indirim broşürnde sorun olabiliyor onun haricinde stok sorunu eğer yeni bir ürün varsa herkes talep ederse kısa süreli yaşanıyor ama en kısa zamanda gönderiliyor ürünler ben henüz stok sorunu yaşamadım ama denk gelebilirTeşekkür ederim canım,bugün epey bi sipariş aldım,anladığım kadarıyla avonda stok sorunu oluyormuş,inşallah kaydım açılana kadar sipariş aldığım ürünlerde stok sorunu olmaz..
cnm avon.com.tr ye gir avonun resmi sitesi orda müşteri olmak istiyorum u tıkla form doldur sana en yakın temsilciyi yönlendirecekler bu şekilde satın alabilirsin. ama eğer istiyorsan da bu ay avona üyelik 1 tl, eğer yaparım diyosan kendin de üye olabilirsin böylece hem daha uyygun fiyata alırsın hem de satış yaparsın ama yok yapamam ben diyosan da müşteri olmak istiyorum formunu doldurman yeterli :)Kızlar ben avaondan ürünler almak istiyorum lakin tanıdığım yok istanbuldan bana yardımcı kimler olabilir?
cnm ben her ürünün kodunu gircem sanırım kremleri diyosun hangisini gnderceklerini nerden bilcekler bence girmek lazım herhangi ikisi bedava çünkü biz seçim yapıcaz :)kızlar bu bir alana herhangi iki adet bedava olan ürünlerin kodlarını girerken istediğimiz üç ürünün de kodunu giriyomuyuz yoksa sadece bir tanesini mi giriyoruz onlar rastgele gönderiyorlar ?
kızlar faturamda HCs SALES AID SET_II die bi ürün var bedava gönderilyorr bunun ne oldugu hakkında bi fikri olan var mı acaba ??
saç boyası katalogu canım ..
ee ben siparsi dün girdim bana neden gönderiyor ki bu avon 2-9 nisan diilmiydi
kızlar ben de avona yazdım bakalım ne diyecekler? cevabı gelmedi arayan da olmadı t.ö. mail at olmazsa ben devreye girerim demişti boya çok mu önemli bence değil alan olur mu kestiremiyorum şimdiden ancak göndercez dedikleri bişeyi de göndermeleri lazım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?