arkadaşlar merhaba ..ben avon temsilcisi olmak istiyorum.internet sitesinde bişeye aklım takıldı da sormak istedim.illa düzenli müşteri sayısını artırmak zorunda mıyım,olmazsa ne olur? yada sadece kendime alışveriş yapsam,fiyat hep aynı olsa? kafam karıştı biraz.genel olarak kapsamlı bilgilere ihtiyacım var.kargo ücreti,ürünler,hediyeler..yani beni çok zorlarmı?bu ay atıyorum 50 tl lik alışveriş yaptım,diğer ay 75.bi dahaki ay 50 ye düşürdüm bişey olurmu? açıpta ikaz falan oluyomu,arttırın diye? şimdiden teşekkür ederim..:)
Canım genel bilgilere ihtiyacım var demişsin bnde avonla ilgili bildiğim her şeyi anlatmak istedim

Şimdi ilk olarak kayıt ücreti nisan ayının 22 sine kadar 1 tl ama bu tarihe kadr sipariş vermen lazım. Eğer 22 sine kadar sipariş vermez isen kayıt ücretin 8,5 tl olarak faturalandırılır. Her ay belirli bir satış limiti yok istersen bir ay 5 tl verirsin bir ay hiç vermezsin bir ay 100 tl lik verirsin bu sana kalmış bir şey . Ama 85 tl altı sipariş verirsen 8,5 tl kargo parası ödersin. 3 ay arka arkaya sipariş vemez isen sistemden çıkarsın yani üyeliğin biter. Birde her ay belirli bir limite ulaşırsan örneğin K4 te 350,00 tl lik sipariş verip , 10 adet katalog eklersen 6 kişilik çatal bıçak takımı hediye bunun gibi her ay hediyeler var. Siparişlerini vermeye başladıktan sonra ilk 4 ay YTGB hediyeleri var. Mesela ilk ay belirli bir limite ulaşırsan göz makyajı temizleme jeli yani bunun gibi ilk 4 ay hediyeler var. Yada avon tarafından o ay belirlenen bir ürünü belirlenen bir miktarda satarsan hediyeler var. Eğer altına üye toplarsan takım öncüsü olur ve rütbeni yükseltirsin