AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar merhaba ..ben avon temsilcisi olmak istiyorum.internet sitesinde bişeye aklım takıldı da sormak istedim.illa düzenli müşteri sayısını artırmak zorunda mıyım,olmazsa ne olur? yada sadece kendime alışveriş yapsam,fiyat hep aynı olsa? kafam karıştı biraz.genel olarak kapsamlı bilgilere ihtiyacım var.kargo ücreti,ürünler,hediyeler..yani beni çok zorlarmı?bu ay atıyorum 50 tl lik alışveriş yaptım,diğer ay 75.bi dahaki ay 50 ye düşürdüm bişey olurmu? açıpta ikaz falan oluyomu,arttırın diye? şimdiden teşekkür ederim..:)

Canım genel bilgilere ihtiyacım var demişsin bnde avonla ilgili bildiğim her şeyi anlatmak istedim :1:
Şimdi ilk olarak kayıt ücreti nisan ayının 22 sine kadar 1 tl ama bu tarihe kadr sipariş vermen lazım. Eğer 22 sine kadar sipariş vermez isen kayıt ücretin 8,5 tl olarak faturalandırılır. Her ay belirli bir satış limiti yok istersen bir ay 5 tl verirsin bir ay hiç vermezsin bir ay 100 tl lik verirsin bu sana kalmış bir şey . Ama 85 tl altı sipariş verirsen 8,5 tl kargo parası ödersin. 3 ay arka arkaya sipariş vemez isen sistemden çıkarsın yani üyeliğin biter. Birde her ay belirli bir limite ulaşırsan örneğin K4 te 350,00 tl lik sipariş verip , 10 adet katalog eklersen 6 kişilik çatal bıçak takımı hediye bunun gibi her ay hediyeler var. Siparişlerini vermeye başladıktan sonra ilk 4 ay YTGB hediyeleri var. Mesela ilk ay belirli bir limite ulaşırsan göz makyajı temizleme jeli yani bunun gibi ilk 4 ay hediyeler var. Yada avon tarafından o ay belirlenen bir ürünü belirlenen bir miktarda satarsan hediyeler var. Eğer altına üye toplarsan takım öncüsü olur ve rütbeni yükseltirsin :61::61: şimdilik aklıma bunlar geldi eğer sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım

kızlar avon katalog gönderiyormu yoksa bizmi alıyoruz,yeni olduğum için bilgim yok..

kızlar avon katalog gönderiyormu yoksa bizmi alıyoruz,yeni olduğum için bilgim yok..

Hayrlı olsun canım. bol satışlar inş. sipariş verdiğinde bir adet herzaman gönderiyor şirket canım. ama sen daha fazla katalok istersen ücretli olrak siprş verirsn.

Hayrlı olsun canım. bol satışlar inş. sipariş verdiğinde bir adet herzaman gönderiyor şirket canım. ama sen daha fazla katalok istersen ücretli olrak siprş verirsn.

Teşekkür ederim canım,sanada bol ve bereketli satışlar dilerim..:71:

slm ben de bir avon temsilcisiyim incandessence hediye :40:seti vardı panorama dergimizde 18.20 fiyatı bu gün gireyim dedim verdi yetişemeyenler için belirtmek istedim sizde deneyin...

slm ben de bir avon temsilcisiyim incandessence hediye :40:seti vardı panorama dergimizde 18.20 fiyatı bu gün gireyim dedim verdi yetişemeyenler için belirtmek istedim sizde deneyin...

Ben stokta olmayan ürünlerinde eklendiğini,stokta kalmamışsa fatura onaylandığında bilgimiz oluyor diye biliyordum,yanlışmıyım:26:

yanlışın var cnm yukarı sağ tarafa bak ürün çeşidi toplam ürün yazan kutuda 0 yazıyorsa eklenmedi ben şimdi denemek için baktım yok stokta..

Son düzenleme:
kızlar sizce kolay mı bu tarz satışlar yapmak sürekli gezmek gerekir değil mi :31:

Canım genel bilgilere ihtiyacım var demişsin bnde avonla ilgili bildiğim her şeyi anlatmak istedim :1:
Şimdi ilk olarak kayıt ücreti nisan ayının 22 sine kadar 1 tl ama bu tarihe kadr sipariş vermen lazım. Eğer 22 sine kadar sipariş vermez isen kayıt ücretin 8,5 tl olarak faturalandırılır. Her ay belirli bir satış limiti yok istersen bir ay 5 tl verirsin bir ay hiç vermezsin bir ay 100 tl lik verirsin bu sana kalmış bir şey . Ama 85 tl altı sipariş verirsen 8,5 tl kargo parası ödersin. 3 ay arka arkaya sipariş vemez isen sistemden çıkarsın yani üyeliğin biter. Birde her ay belirli bir limite ulaşırsan örneğin K4 te 350,00 tl lik sipariş verip , 10 adet katalog eklersen 6 kişilik çatal bıçak takımı hediye bunun gibi her ay hediyeler var. Siparişlerini vermeye başladıktan sonra ilk 4 ay YTGB hediyeleri var. Mesela ilk ay belirli bir limite ulaşırsan göz makyajı temizleme jeli yani bunun gibi ilk 4 ay hediyeler var. Yada avon tarafından o ay belirlenen bir ürünü belirlenen bir miktarda satarsan hediyeler var. Eğer altına üye toplarsan takım öncüsü olur ve rütbeni yükseltirsin :61::61: şimdilik aklıma bunlar geldi eğer sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum canım

teşekkür ederim kafamdaki bir çok soruyu açıklamışsınız zaten :) inşallah başarırım.internet sitesindeki formu doldurdum,bakalım ne zaman arayacaklar..

yanlışın var cnm yukarı sağ tarafa bak ürün çeşidi toplam ürün yazan kutuda 0 yazıyorsa eklenmedi ben şimdi denemek için baktım yok stokta..

slmmm... Ben dün gece tesadüfen denemiştim ilk önce 1 tane incandessence set olarak yazdım verdi daha sonra 4 e çıkardım sayımı verdi acaba dedim stoğamı koydular diye 500 adet yazdım denemek için onuda verdi :) ama daha sonra evet vermedi demekki anında stokta bitti ben 2 paket çektim umarım gelir...

kızlar bişey sorucam mesela benim 350 TL lik siparişim var normalde 10adet katalokta eklediğim zaman temsilci hediyesini alıyor oluyorum fakat indirim broşüründen bikaç ürünü yakalayamadım ve stokda yok o zaman hediyeyi almaya hak kazanamazmıyım ? Bilgi Lütfen :61:

dudak için olan nemlendiriciyi hiç almadım ama clearskin maske yeni altım çok güzel yalnız siyah noktalar için olan tonik benim cildimde harikalar yarattı hala gözlerime inanamıyorum ama solutions ageless accolade gündüz ve gece birde haftada 2 kez niht gold emulsion simli gece kremini kullandım bunların hangisi yaptı bilmiyorum ama eşim bile diyor senin yüzünde bir berraklık ve beyazlık var şu yaptığın maskelerden banada yaparmısın diye :9:elim sürekli cildimde çok düzgün ve parlak oldu ama hergün bıkmadan usanmadan bunları kullandım ..

Süper o zaman kesinlikle alıyorum :9: Bu arada o harikalar siyah noktalarda da gerçekleşti di mi yani :9: Dirilik berraklık solutions ve gol emulsion night cream den olmuştur muhtemelen zaten gold emulsion çok iyi bi krem solutions serisini de çok seviyorum ben :16:

Dudak için nemlendirici olan biraz sürdükten sonra pembe renge dönüşüyor ruj sürmüşüz gibi oluyor yani ben kullanıyorum daha önce farklı bir ambalajdaydı şimdi ambalaj değiştirdi ben kendi kişisel fikrimce çok memnunum :)

avonun nemlendırıcı kremleri ve
sivilce siyah nokta maskelrını önerişrmisiniz arkaadaşlar:8:
birde bronzinng pudra nasıl kullanan varmı

cildiniz yağlıysa eğer solutions pure pore_fection nemlendiricisini yada tüm aile için el yüz ve vücut kremini öneririm ben kullanıyorum bronzing pudraya gelince arabian glow serisi bronzlaştırıcı toz pudra yani ben bu şekilde olanından kullanmadım daha önceleri diğer pudra kutusunda olanından kullanmıştım memnundum bronzluk veriyordu eğer sende öyle istiyorsan bu pudradan da memnun kalacağını düşünüyorum

siyah noktalara gelince tüm yaşlar için akneye meyilli ciltler için clearskin gözenekleri derinlemesine temizleyen arındırıcı peeling,cilt düzgünleştirici tonik etkili pedler,cilt görünümünü düzgünleştirici losyon serisini tavsiye ederim birde gözenekler için termal maske çıktı aldım ama henüz kullanmadım bunlar bitince kullanmayı düşünüyorum :)

sözümü geri alıyorum doğru söylüyorsun buna bende şahit oldum :17:

kızlar tirana çantayı alan yakından gören varmı bugün sipariş girdim umarım sapı çok kısa deyildir..

kızlar ındırım brosurundendemı %25 karımız oluodu bıde satt takı fallan olarakda %25mıyydı ındırım brosuru ıcın fıyat lıstem yok bu ayda kızlar:1:

Back
X