AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ındırım brosurundendemı %25 karımız oluodu bıde satt takı fallan olarakda %25mıyydı ındırım brosuru ıcın fıyat lıstem yok bu ayda kızlar:1:

Canım takılardada %25 indirim broşüründede :61:

Son düzenleme:
tirana çantanın fermuarı varki :) en azından açıklamasında fermuarlı olduğunu belirtmişler

evet varmış fermuarı ben bu çantanın aynısını kullandım ama beyazdı 2 kullanmayla hemen leke oldu sırf rengi hoşuma gittiği için alıyorum hoşuma gitmessede geri iade ederim:97:

Aa bir arkadaş fermuarı yok demişti :5: sırf o yüzden vazgeçmiştim :5:

bende ona kandım vazgeçmiştim nete bak tirana çanta yaz yakından gördüm fermuarı vardı ama bana gelen fermuarsız olursa bilemem gelsin ben fikirlerimi burada paylaşırım ..

evet varmış fermuarı ben bu çantanın aynısını kullandım ama beyazdı 2 kullanmayla hemen leke oldu sırf rengi hoşuma gittiği için alıyorum hoşuma gitmessede geri iade ederim:97:

güle güle kullan... bende daha önceden bu modele benzeyen çantanın keten gibi olanını kullanmıştım bir yada iki ürün alıyorduk o çanta hediyeydi ama ürünün ne olduğunu hatırlamıyorum 2 sene önce falandı o çantada beyazdı makinada yıkadım defalarca bir şey olmadı bu çanta hakkında yorum yapamıyorum sadece umarım beğenirsin bizlerlede o güzel yorumunu paylaşırsın:)

kızlar sizce kolay mı bu tarz satışlar yapmak sürekli gezmek gerekir değil mi :31:

merhaba canım
aslında ben de pek çok avon temsilcisi gibi ilk önce kendime alırım diye düşünmüştüm üstelik yeni doğum yapmıştım dışarı çıkamıyordum :) sonra bir arkadaş ziyarete geldi kataloga baktı sipariş verdi katalog götürdü alacak bir iki tanıdığı varmış filan yani siz yakın çevrenize bile gösterseniz onlar da kendi arkadaşlarıyla paylaşıyor yani gezmek gerekmiyor bazen oturduğunuz yerden satıyorsunuz geliyor istiyorlar ben dışarı çıkarken çantama mutlaka katalog ve indirimli ürünlerin numunelerinden koyarım tanıdık biri denk gelir konu makyajdan açılırsa da çıkarır gösteririm çünkü yanımda taşımadığım zamanlarda alacak birileri çıktı hep ben de artık tedbirli davranıyorum
ummadığınız kşiler almak istiyor beklemediğinz yerlerden alıcı çıkıyor ben sırf kendime alayım diye üye olmuştum ama her ay limiti tutturuyorum iki aydır hediyelrini bile alıyorum zorlamıyorum da üstelik, görünür yerlre katalog koyuyorum o kadar evde sehpamın üstünde katalog var fiskosun üstünü avon standına dönüştürdüm:) katalog numune elimdeki ürünler filan duruyor, gelenler ben çay kahve ikram edene kadar karıştırıyor fikir ediniyor işte. bir de ben müşterilere siparişleri teslim ederken ya numune parfüm koyuyorum içine ya da eğer çok alışveriş yapmışsa küçük bir spret deodorant ruj gibi bir şey bir de katalog. bol bol katalog alıyorum dağıtıyorum aslında zor bir şey değil sistemi kavrayınca çok zaman ayırmana gerek kalmıyor bir tek şu ürün toplntılarına gidemiyorum ah bi gidebilsem daha iyi olcak:52:

kızlar dün sipariş girdim indirim broşurunu bir kontrol edeyim dedim bazı ürünler hala var 1 make me wonder parfüm girdim verdi 3 fransız leylağı kokulu banyo köpüğü girdim verdi ve faturama eklenmiş sevkiyata hazırlanıyor :66: burada bir arkadaş bahsetmişti doğru söylüyormuş hepsi bitmemiş bunla birlikte toplam 4 make me wonder parfümüm oldu satıştan kalktığı için üzülüyordum :64:

kızlar ben cuma günü ilk siparişimi vermiştim,bugün baktım sevkiyata hazırlanıyor yazıyor,bu durumda yarınmı geliyor kolim yoksa çarşamba günümü.?

Back
X