kızlar ındırım brosurundendemı %25 karımız oluodu bıde satt takı fallan olarakda %25mıyydı ındırım brosuru ıcın fıyat lıstem yok bu ayda kızlar![]()
Canım takılardada %25 indirim broşüründede

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ındırım brosurundendemı %25 karımız oluodu bıde satt takı fallan olarakda %25mıyydı ındırım brosuru ıcın fıyat lıstem yok bu ayda kızlar![]()
Canım takılardada %25 indirim broşüründede![]()
kızlar tirana çantayı alan yakından gören varmı bugün sipariş girdim umarım sapı çok kısa deyildir..
kızlar tirana çantayı alan yakından gören varmı bugün sipariş girdim umarım sapı çok kısa deyildir..
bence sapı kısa güle güle kullan...
Bende beğenmiştim ama fermuarı yok diye vazgeçtim . İnşallah güzeldir![]()
tirana çantanın fermuarı varki :) en azından açıklamasında fermuarlı olduğunu belirtmişler
tirana çantanın fermuarı varki :) en azından açıklamasında fermuarlı olduğunu belirtmişler
Aa bir arkadaş fermuarı yok demiştisırf o yüzden vazgeçmiştim
![]()
evet varmış fermuarı ben bu çantanın aynısını kullandım ama beyazdı 2 kullanmayla hemen leke oldu sırf rengi hoşuma gittiği için alıyorum hoşuma gitmessede geri iade ederim:97:
bende ona kandım vazgeçmiştim nete bak tirana çanta yaz yakından gördüm fermuarı vardı ama bana gelen fermuarsız olursa bilemem gelsin ben fikirlerimi burada paylaşırım ..
bende ona kandım vazgeçmiştim nete bak tirana çanta yaz yakından gördüm fermuarı vardı ama bana gelen fermuarsız olursa bilemem gelsin ben fikirlerimi burada paylaşırım ..
Aa bir arkadaş fermuarı yok demiştisırf o yüzden vazgeçmiştim
![]()
çanta gelince yorumlara bakarsın istediğin bir çantaysa sende alırsın üzülme
Her ay bir şey almıcam almıcam diyorum ama illa bir şey çıkıyo bu ayda çanta![]()
kızlar sizce kolay mı bu tarz satışlar yapmak sürekli gezmek gerekir değil mi![]()
kızlar ben cuma günü ilk siparişimi vermiştim,bugün baktım sevkiyata hazırlanıyor yazıyor,bu durumda yarınmı geliyor kolim yoksa çarşamba günümü.?