AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

27 kullanıcı
kızlar ben yeni temsilciyim ya.. benim limitim ne kadar :26: k4 ü ödemedim henüz ben daha bugün geldi siparişim.. k5 tende şimdi verdim ikisi 265 tl civarı tutuo bi sorun olurmu acaba :26:

kızlar duyduğuma göre planet spa saç bakım maskesi yenilenip girecekmiş üzülmeyin

Bende verdim siparişimi kızlar ama maalesef pudra ve tonik bitmiş ona yakalandım neyse Allah'tan ucuz ve önemli olmayan şeyler

Son düzenleme:
27 kullanıcı
kızlar ben yeni temsilciyim ya.. benim limitim ne kadar :26: k4 ü ödemedim henüz ben daha bugün geldi siparişim.. k5 tende şimdi verdim ikisi 265 tl civarı tutuo bi sorun olurmu acaba :26:

yok canım sorun olmaz 265TL'den tam hatırlamıyorum ama ya 800- yada 600 üstü olunca kredi kontrol limiti diye uyarı veriyordu. senin ürünlerin gelir :)

Bende siparişlermi girdim ama göndermedim çünkü daha kataloğu pek kimseye gösteremedim bu ay tek sipariş vermeyi düşünüyorum fırsat köşesinde İsobel yüzük ekledim umarım ben siparişi tamamlayıp verene kadar tükenmez.

kızlar bende dha yeni üye oldummdaa mayısta başlıcam satışlara indirim broşürlerii mayısn kaçnda ckıyo biraz blgi verirrmisnz acaba??

Arkadaşlar Anew solar advance yüz losyonu ve ikili koruyucunun bir yaş sınırı yok dimi ben kendime almayı düşünüyorum yaşım 27 ama kararsız kaldım.
Çok beyaz tenliyim tenim çok hassas ve hep koruma faktörü yüksek kremler kullanmam gerekiyor bu da spf 50 olunca alsammı diyorum.

kızlar selam bişi sorcam kafama çok takılıyo
cari hesap özetinde şöyle bişi yazıyo:
bakiye 64.19 tl
bu rakam iade iptalden sonra çıkmış şimdi benim borcum mu bu yoksa içerde olan fazldan kalan param mı bi bilen el atıversin hadi kızlarrrr

off kızlar ben hata yaptım boyalı saçlar için fırsat köşesinde şampuan vardı katalogtaki daha uygundu aslında ama dalgınlığıma geldi sipariş verdim neyse iade ederim artık 10 tane vermiştim kargocu yine iade yolculuğuna çıkacak

kızlar biraz acemiyim de tam bilemedim şimdi ben indirim kotoloğundan da normal kataloktanda siparişlerimi girdim ve gönderdim hiç hata vermedi stok tükenmiş felan yazmadı şimdi ben inidirm kataloğundakileri almış oldummuistediğim ürünleri gelirmi kendim için olanlar neysede müşteri için olanlar gelirse çok sevinirim

yaa niye açılmıyor sayfaa son adımda (siparişi gönder)pattt sayfa kapanıyorr :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…