AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (19 üye ve 8 ziyaretçi)

1. 68ozthen
2. leyla21
3. yasemin4641
4. _Hiranur_
5. shadows_love
6. nazzz84
7. _Dersena_+
8. quen
9. theuglygoddess
10. kumsaal
11. mehida
12. ozzy06
13. serelim
14. haticecrm
15. ayca34
16. cingoz
17. cagin
18. gulnn
19. Katre83

evet bitebiliyormuş,ben 5 geçe listemi güncelledim,birkaç ürün bitmişti bile,yani 5 dk içinde

Peki benim sepete atıp güncellediğim ürünlerde sıkıntı olur mu onları verdi çünkü ama iki tane lovely lip gloss yazdığım halde eklenmemişti listeme

kızlar ben her kampanya başında bi uyanıklık yapıyorum hehe size de yazıyim:)
bi word sayfası açıyorum oraya alt alta yazacağım ürünlerin kodlarını yazıyorum sonra avonun sitesine girip sipariş ver kısmını tıklıyorum ama sık sık saat 16 oldu mu yeni kampanya başlıyo ben de hemen kodları kesip kopyalayıp yapıştırıyorum bana şu ana dek stokta kalmayıp da gelmeyen bi ürün olmadı:) size de bunu tavsiye ederim belki yapanlarınız vardır ama aklına gelmeyenler için yazıyorum :)

Bende bir ipucu vereyim.. saat 4 olmadan normal siparişleri girer gibi yazın siparişi güncelleyin sonra silin hepsini. saat 4 oldktan sonrada yazdığnz numaralar o kutucuklara tıkladğnda altta ckıyor yani yazılanlar kaydoluyor ve ona tıklayıp tıklayıp yapabilrsnz tabi Mozilla Firefox'ta geçerli..

Kızlar ilk az önce ikinci kolim geldi,ilk kolimden bir ürün iade ettim,kargocu herhangi bir fatura filan bişey vermedi bana,sordum tamamdır dedi,misal bir sorun çıkarsa nasıl ıspatlıyacam ürünü kargocuya verdiğimi:44:

bende sipariş ettim canım ama bilmiyorum nasıl bişi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…