nurdi teşekkür ederim cevabın için ayrıca özürdilerim yasak olduğunu bilmiyordum
yaa ne zaman sipariş vercez artık sıkıldım ben beklemekten
31 dakika sonra canım :)
arkadaşlar kampanya 6 ve 7 boyunca 12 adet saç boyası verene saç maşası hediye geliyor ya ben kampanya 6'da 10'lu katalog vermedim ama k6'da 2 adet saç boyası sipariş verdim bu kampanyada 10 adet veririm diyordum 10'lu kataloğuda bu kampanya eklerim demiştim ama geçen kampanya 10'lu katalog vermediğim için hediye gelmez mi??
ya arkadaşlar bişey sorcam. ürün kodlarını girdikten sonra sepete at güncelle mi diyoruz yoksa numuneleri kataloğu panoramadaki ürünleri girdikten sonra mı sepete at güncelle diycez
ve siparişi göndermeden önce öğrenebiliyor muyuz fatura tutarını?
hepsini gir farketmez cnm. hepsni yazdktan snra sepete at guncelle de zaten o seni yönlendiriyor devam devam die. en son siparişi göndere tıklıosunn gidyor :)
teşekkr ederim canımay nasıl heyecan yaptım ben uzun zamandır böyle heyecanlanmadım bayılcam noluyosa sanki dünyanın sonu geldi
teşekkr ederim canımay nasıl heyecan yaptım ben uzun zamandır böyle heyecanlanmadım bayılcam noluyosa sanki dünyanın sonu geldi
sakin ol alışırsın ama bu heycan hep var ürün stoktaysa özellikle
yokk kuzum heycan yapma. Gayet basit ama elını çabuk tut broşürdekileri yakalamak içn. zaten dedgm giibi yönlendiyor o yuzden vakıt kaybın olmaz arama gibi bi derdin yok butonları hemen aşagıda çıkar zaten sepete at guncelle sonra devam devam.
ben kesin yanlş bişeyler yapıcam iki tane ürün yazıp yanlışlıkla göndericem kesin. ayy ağlamak istiyorummm. ne var onda yaparım diyordum saati yaklaştıkça telaş bastı
surat ifadem aynen şu ------->>
inşallah başarıcam bi antideprasan atmak lazımdı içtim ama yetmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?