AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba, bir sorum olucaktı. ben k6 kataloğundan treselle sipariş etmiştim gelmedi bir sonraki siparişte gönderileceği yazıyodu. Fakat müşterimde sonra iptal etmemi istedi. bugünde k7 den sipariş vericem tresellenin gelmemesi için ne yapmam gerekiyor bu konuda hiçbir fikrim yok.. :18:

avon resimleri değiştirmiş kampanya başladı sandım ya ek katalogtan az ürün ama yiğenim duş jeli istedi onu alamazsam üzülürüm:18:

ya arkadaşlar bişey sorcam. ürün kodlarını girdikten sonra sepete at güncelle mi diyoruz yoksa numuneleri kataloğu panoramadaki ürünleri girdikten sonra mı sepete at güncelle diycez

gelir tatlım

ya arkadaşlar bişey sorcam. ürün kodlarını girdikten sonra sepete at güncelle mi diyoruz yoksa numuneleri kataloğu panoramadaki ürünleri girdikten sonra mı sepete at güncelle diycez

hepsini gir farketmez cnm. hepsni yazdktan snra sepete at guncelle de zaten o seni yönlendiriyor devam devam die. en son siparişi göndere tıklıosunn gidyor :)

hepsini gir farketmez cnm. hepsni yazdktan snra sepete at guncelle de zaten o seni yönlendiriyor devam devam die. en son siparişi göndere tıklıosunn gidyor :)

teşekkr ederim canım ay nasıl heyecan yaptım ben uzun zamandır böyle heyecanlanmadım bayılcam noluyosa sanki dünyanın sonu geldi

teşekkr ederim canım ay nasıl heyecan yaptım ben uzun zamandır böyle heyecanlanmadım bayılcam noluyosa sanki dünyanın sonu geldi

yokk kuzum heycan yapma. Gayet basit ama elını çabuk tut broşürdekileri yakalamak içn. zaten dedgm giibi yönlendiyor o yuzden vakıt kaybın olmaz arama gibi bi derdin yok butonları hemen aşagıda çıkar zaten sepete at guncelle sonra devam devam.

sakin ol alışırsın ama bu heycan hep var ürün stoktaysa özellikle

ben kesin yanlş bişeyler yapıcam iki tane ürün yazıp yanlışlıkla göndericem kesin. ayy ağlamak istiyorummm. ne var onda yaparım diyordum saati yaklaştıkça telaş bastı
surat ifadem aynen şu ------->>

inşallah başarıcam bi antideprasan atmak lazımdı içtim ama yetmemiş

kızlar siteye bir girdim karşımda kampanya 7 tabi sora düzeldi galiba deneme yapıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…