arkadaşlar birkaç sorum olacak. simple elements crisp forest nasılll? erkek arkadaşıma almayı düşünüyorumda. ben perpect cotton kullanıyorum birbirlerine benziyor mu bu iki parfüm?
panoramadaki ıhlamur ve mine çiceği özü içeren saç spreyi işe yarıyor mu?
panoramanın son sayfasındaki kolyeler nasıl sizce arkadaşıma alıcam ama kararsız kaldım.
ve krem farlar hakkındaki yorumlarınızı görmek istiyorum. çok şey istemedim dimi
canım erkek parfümü hakkında bi fikrim yok ama odunsu koku yazıyo güzeldir diye tahmin ediyorum erkek parfümlerinde odunsu kokular güzel oluyo yani bana göresaç spreyinden bende spariş ettim güzel oldugunu düşünerek krem farlar güzel olmuyo ortası açılıyokullandıkça farlar etrafına toplanıyo.
cnm senin yerinde olsaydım, kendi kayıtlarımı kendim yapardım kendim hallederdim tüm işlerimi. zira senin de üyelerin varmış.
ayrıca o bss nin yaptığı da çok yanlış. bir üyen bile olsa yardım etmeli hatta hiç üyen olmasa bile.
ne o öyle tehdit eder gibi bir üye yaparsan yardım ederim ne demek bu ben olsam avonu arar durumumu anlatırdım neden bss lerle uğraşıyorsun ki! onlar (sözüm meclisten dışarı) sadece kendi menfaatlerine yontuyorlar her şeyi.
ayrıca sen artık izmirde oturmuyorsun bulunduğun yerde devam etmen lazım ben bilecikteyken avona üye oldum şimdi başka bi şehirdeyim burdna da muhtemelen başka bi yere gidicem ama benm t.ö.de buraya geldikten sonra benimle ilgilenmedi haaa çok mu umrumda! ben bu topikte cevaplarımı buluyorum avonu arıyorum işimi görüyorum bence sen de öyle yapmalısın senden menfaati varsa yüzüne gülüyorlar yoksa hiç ilgilenmiyorlar bile.
,haaa çözüme gelince
1- ilkşaha mesaj at durumu anlat sor
2- avonu ara durumu anlat stand nasıl açabilirim de
3- belediyeye git konuş
4- avon standı açan kadınlarla konuş...
başka da bişey gelmiyo aklıma
ama bence bi an önce kendi işlerini kendin nasıl halledersin öğren. bırak eski t.ö yü filan.
günaydınnnnnnnnnnnn hepiniziii çok seviyorum avoncu güzeller!!!
teşekkür ederim canım. krem far isteyen komşuma satmıycam o zaman yoksa benden bir daha alışveriş yapmaz
bu arada canım son sayfada ki yunuslu kolyeden bahsediyorsun yanılmıyorsam ne tesadüf kibende aldım ondan bana çok tatlı geldi bence al
benim bss çok şekerdir iyidir evimde bile kalmışlığı var ama başka bölgeden temsilci bulduğumda uğraşmıo kayıt gönderemem hem bana bir yararı hemde çok yoğunum diyor sonra adresi senin bölgende yazıcm deyince tamam o zaman gönder bilgileri bir ara hallederm dio ertesi gün kayıt açılıo yani hepsinde var bu onlarda prim usulü imiş o yüzden ne kadr üye yaparsalar o akdr para aldıklarından uğraşmıolar
stand işi de avonu ara sana en yakın bssnin bilgilerini versinler o bss hemen koşar senin yanına onlar her hafta biryerlere stand kuruolar senide yanına çağırır cnm onların yanında temsilci toplarsn sende sadece bss ler standı kurabilio senin para mara vermen gerekmio bss halledio
Daha önce bir kaç şey sormuştum ama unuttuklarım olmuş.
1 > Kaç dönem sonrasına kadar katalog gönderiliyor size? (Mesela oriflame da güncel dönemden sonraki iki kataloga kadar gönderiliyor)
2 > Kâr payı için yüzde 33 diyen var 25 diyen var. Hangisi dogrudur?
3 > Bi ara kampanya vardı, kayıt 1 tl idi. Bu ay yine öyle mi? Değilse önümüzdeki aylarda tekrar bu kampanyanın olacağına dair bilginiz var mı? 1 tl yi yakalayamasam bile 8,5 tl yi ödedim diyelim. Bunun dışında baska kayıt masrafı var mı? Mesela baslangıc setleri falan var. Onlar istege baglı mı, mecburi mi?
4 > Online sipariş esnasında kredi kartıyla ödeme var mı? Kredi kartına taksit var mı? Varsa peşin fiyata mı vade farkı ekleniyor mu? Kredi kartıyla ödemek istemedik diyelim bankaya ödeme için kaç gün süre tanınıyor?
5 > Sonraki dönem kataloglarından sipariş verilebiliyor mu?
6 > 3 ayda bir sipariş vermek gerekiyormuş. Bunun alt sınırı var mı? Yani 15 - 20 tl de olsa olur mu?
7 > Oriflame da yılda bir kayıt yenileme ücreti alınıyor, 5 tl. Avon da bu tip bir şey var mı? Varsa ne kadar?
8 > İade etmek istedigimiz ürün olunca, elimizin altında tutarsak, sipariş teslimi için kargocu geldiğinde iademizi ona verirsek, iademiz için kargo ücreti ödemiyormusuz, dogru mudur? Bir de iade edeceğimiz ürünün ya hasarlı ya da açılmamış olması gerekir sanırsam?
9 > Oriflame'da kayıtlı tek bir adres olabiliyor. Ondan baska adrese gönderi yapılmıyor. Ben mesela 2-3 adres kayıt ettirip bazen birine bazen digerine gönderi istesem mümkün mü bu?
Biraz çok oldu ama merak işte. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce bir kaç şey sormuştum ama unuttuklarım olmuş.
1 > Kaç dönem sonrasına kadar katalog gönderiliyor size? (Mesela oriflame da güncel dönemden sonraki iki kataloga kadar gönderiliyor)
2 > Kâr payı için yüzde 33 diyen var 25 diyen var. Hangisi dogrudur?
3 > Bi ara kampanya vardı, kayıt 1 tl idi. Bu ay yine öyle mi? Değilse önümüzdeki aylarda tekrar bu kampanyanın olacağına dair bilginiz var mı? 1 tl yi yakalayamasam bile 8,5 tl yi ödedim diyelim. Bunun dışında baska kayıt masrafı var mı? Mesela baslangıc setleri falan var. Onlar istege baglı mı, mecburi mi?
4 > Online sipariş esnasında kredi kartıyla ödeme var mı? Kredi kartına taksit var mı? Varsa peşin fiyata mı vade farkı ekleniyor mu? Kredi kartıyla ödemek istemedik diyelim bankaya ödeme için kaç gün süre tanınıyor?
5 > Sonraki dönem kataloglarından sipariş verilebiliyor mu?
6 > 3 ayda bir sipariş vermek gerekiyormuş. Bunun alt sınırı var mı? Yani 15 - 20 tl de olsa olur mu?
7 > Oriflame da yılda bir kayıt yenileme ücreti alınıyor, 5 tl. Avon da bu tip bir şey var mı? Varsa ne kadar?
8 > İade etmek istedigimiz ürün olunca, elimizin altında tutarsak, sipariş teslimi için kargocu geldiğinde iademizi ona verirsek, iademiz için kargo ücreti ödemiyormusuz, dogru mudur? Bir de iade edeceğimiz ürünün ya hasarlı ya da açılmamış olması gerekir sanırsam?
9 > Oriflame'da kayıtlı tek bir adres olabiliyor. Ondan baska adrese gönderi yapılmıyor. Ben mesela 2-3 adres kayıt ettirip bazen birine bazen digerine gönderi istesem mümkün mü bu?
Biraz çok oldu ama merak işte. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Günaydın Canlarım... K7 de saat 16.00'dan sonra başlıyormuş bilginiz olsun.
Sürdüğün de nane kokusunu alabiliyorsun canım.. Ve tabi hafif şekerli gibigüzel bir ruj ben beğenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?