AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar birkaç sorum olacak. simple elements crisp forest nasılll? erkek arkadaşıma almayı düşünüyorumda. ben perpect cotton kullanıyorum birbirlerine benziyor mu bu iki parfüm?

panoramadaki ıhlamur ve mine çiceği özü içeren saç spreyi işe yarıyor mu?

panoramanın son sayfasındaki kolyeler nasıl sizce arkadaşıma alıcam ama kararsız kaldım.

ve krem farlar hakkındaki yorumlarınızı görmek istiyorum. çok şey istemedim dimi

canım erkek parfümü hakkında bi fikrim yok ama odunsu koku yazıyo güzeldir diye tahmin ediyorum erkek parfümlerinde odunsu kokular güzel oluyo yani bana göre saç spreyinden bende spariş ettim güzel oldugunu ve işe yarayacağını düşünerek zaten saçta hoş bi koku bırakmak için bu sprey başka işlevi var mı bilmiyorum doğrusu ben aldım bakalım krem farlar güzel olmuyo ortası açılıyo kullandıkça farlar etrafına toplanıyo.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım. krem far isteyen komşuma satmıycam o zaman yoksa benden bir daha alışveriş yapmaz

çok saol ilgilendiğin için eski t.ömüde bırakamam ayıp olur arkadaşım ama avonu arayıp konuşucam sonucta benım bolge satış sorumluma muhakkak bı yararım dokunuyor ılgılenmelı gercekten

Teşekkürler ilgilendiğin için ben zaten bss yı aradım stand açabılırmıyım sızın egıtımlerınıze katılabılırmıyım dıye sordum ama bana verdiği yanıt şu oldu
Stand açmak istiyosan standı kendin yaptırman gerekio avon stand vermıyo sen yaptırırsan işine sermaye yapmışsın gibi olur. Birde heryerde açamazsın beledıyeden ızın alman gerekıyo vsvs..
Benim bölgemden üye yaparsan katalog yardımı yaparım ama benım bolgemden sadece bı tane uyen var suan, dedi. Sonuçta ben onun bölgesinden üye yapabılmek ıcın bı etkınlık yapmam lazım oturduğum yerden yapamam herhalde ve bunun ıcınde hıc yardımcı olmuyo.
Bilmiyorum bence kafası çalışsa getir ben kayıtlarını yapıyım yardımcı olurum deseydı uyelerımı kendı bolgesındeymıs gıbı kaydedebılırdı. Bende kadına kayıtlarımı sen yap numaradan kendı bolgendeymıs gbı kaydet dıyemem senı dolandırıcı nerden bılıon bunnarı derse bana dıe

kızlar avon müşteri hizmetleri yarın çalışıyor mu? haftasonu olduğu için tereddüt ettim. gecikmiş borcum var yarın onu yatırcam karttan çektiriyorum. müşteri temsilcisinin onaylaması gerek.

Daha önce bir kaç şey sormuştum ama unuttuklarım olmuş.
1 > Kaç dönem sonrasına kadar katalog gönderiliyor size? (Mesela oriflame da güncel dönemden sonraki iki kataloga kadar gönderiliyor)
2 > Kâr payı için yüzde 33 diyen var 25 diyen var. Hangisi dogrudur?
3 > Bi ara kampanya vardı, kayıt 1 tl idi. Bu ay yine öyle mi? Değilse önümüzdeki aylarda tekrar bu kampanyanın olacağına dair bilginiz var mı? 1 tl yi yakalayamasam bile 8,5 tl yi ödedim diyelim. Bunun dışında baska kayıt masrafı var mı? Mesela baslangıc setleri falan var. Onlar istege baglı mı, mecburi mi?
4 > Online sipariş esnasında kredi kartıyla ödeme var mı? Kredi kartına taksit var mı? Varsa peşin fiyata mı vade farkı ekleniyor mu? Kredi kartıyla ödemek istemedik diyelim bankaya ödeme için kaç gün süre tanınıyor?
5 > Sonraki dönem kataloglarından sipariş verilebiliyor mu?
6 > 3 ayda bir sipariş vermek gerekiyormuş. Bunun alt sınırı var mı? Yani 15 - 20 tl de olsa olur mu?
7 > Oriflame da yılda bir kayıt yenileme ücreti alınıyor, 5 tl. Avon da bu tip bir şey var mı? Varsa ne kadar?
8 > İade etmek istedigimiz ürün olunca, elimizin altında tutarsak, sipariş teslimi için kargocu geldiğinde iademizi ona verirsek, iademiz için kargo ücreti ödemiyormusuz, dogru mudur? Bir de iade edeceğimiz ürünün ya hasarlı ya da açılmamış olması gerekir sanırsam?
9 > Oriflame'da kayıtlı tek bir adres olabiliyor. Ondan baska adrese gönderi yapılmıyor. Ben mesela 2-3 adres kayıt ettirip bazen birine bazen digerine gönderi istesem mümkün mü bu?

Biraz çok oldu ama merak işte. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

1. Eger kampanya 6daydan kampanya 7 yı ısteyebiliyosun 8ı ısteyemıosun bende orıflame yaptım onunkı gbı onceden alamıosun katalogları ama daha guzel oluo beklemek =)
2.yüzde 25 kar payı aslında. Satcagın urunun fiyatını 0.75le çarp sonuç inmiş hali oluyor buda yuzde 25 oluyo
3. Kayıt ücreti şuan 8.5 TL ınternet sıtelerınde avona katıl gıbı sayfalar var facede falan onlar kargoyu katalogu bedava yolluyo uye yapmak ıcın ama avonun sıtesınden bedavaya mı yolluyolar bılmıorum. Başlangıç seti almak zorunda deilsin.
4. Ödemelerini 15 gun ıcınde yapman gerekıyo ınternet sıtesınden kredi kartıyla odeyebılırsın butun kredı kartları oluyo dıe bılıom ben ış bankasınınkını kullanıorum. Kredi kartı kullanmak ıstemıosan sıparısın geldıkten sora 15 gun suren var.
5.Sadece bıdakı ayın katalogunun sıparısını verebılırsın
6. Yanlıs bılıo olabılırım ama benım bıldıgım 3 ayda bır olsada bı sıparıs vermen fıyatı onemlı degıl
7. Kayıt yenıleme ucretı yok
8. Doru. Açılmış oladabılır kargoya vermeden once faturada ıade nedenın yazıyo eger kullanılmıssa beklentımı karsılamadı seçeneğini seçmen lazım
9. Bıkaç adres oluyo mesela benım adresım ıstanbul yazlıga gıdınce baska adres yazıp geçiçi teslimat adresi olarak yazlıgı gosterıyorum sıparıs verırkken onu seçiorum

Bu kadar düşünme valla bak ben orıflame yaptım orıflamenın kalıtesıne lafım yok ama pahalı alıcısı az avon çok satıyo fiyatları daha uyggun hadıı koşşş üye ol

birde eğer siparişlerin 150 tl üzeri ise ödeme süren bir aya kadar çıkıyor.ve oriflame de kredi kartı ile ödemeni hemen sipariş girişinde yapman lazım ama avon da öyle birşey yok vaden dolana kadar istediğin zaman saat 17:00 a kadar siteden girip ödeme yapabiliyorsun.85 tl ve üzeri siparişlerde kargo bedava.Hatta bu ay sanırım yaz döneminden dolayı bu limit 50 tl.bende Oriflame yapıyorum ürünlerinide çok beğeniyorum ama Avon çok daha kazançlı ve uygun Oriflame da hep sipariş tutarlarının yüksek olması lazımki kazanç ve hediyeler olsun bu konuda avon daha avantajlı ve insanlar avonu daha çok tanıyorlar.Üye olmayı düşünüyorsan bence hiç düşünme.

kızlar bugün kaçta sipariş verilir acaba fikri olan varmı.birde indirim kataloğundan ne gibi siparişleriniz var ona göre elimizi çabuk tutalım

kızlaar yardım edinn benım avona borcum vardı dün ödedim ama hala düşmemiş bugünde sipariş giricem acaba bir sorun olur muu indirim broşürnden siparişim var bitmeden sipariş vermem gerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…