AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar pazar günü seçim var dolayısıyla pazartesi tatil bizim siparişler geç gelir galiba..

kimsenin insanları bu şekilde madur etmeye hakkı yok.siparişin varsa ind broş.den o ayrı rezillik.madem kaldırsınlar olmasın ind. broşürü.3-5 ürün koycaklarsa koymasınlar,kimsede sinir olmasın...

arkadaşlar benim derdim sizinkilerden biraz farklı ama araya girip sormak istiyorum :)

Benim hediye saç boyam gelmedi Tebrikler ilk siparişinize istediğiniz renk saç boyası ilave edilecektir diye mesaj gelmesine ragmen siparişime eklememişler ve faturadada herhangi bir bilgi yok daha sonra gönderilecektir gibi . Benim gibi olan varmı aranızda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

bu neya doğuracam şimdi,zaten indirim broşüründen bir sürü ürün kaçtı bide daha normal siparişlerimi bile veremedim offff

Avon bu 2 kr borç olsa siparişi işleme almaz .ama kendi gönderecgi olunca umursamaz.. temsilcilerime aynı şey oldu iş inada bindi defalarca aradım bu sefer ekleyecekler .ara söyle canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…