Avon bu 2 kr borç olsa siparişi işleme almaz .ama kendi gönderecgi olunca umursamaz.. temsilcilerime yanı şey oldu iş inada bindi defalarca aradım bu sefer ekleyecekler .ama söyle canım
arkadaşlar benim derdim sizinkilerden biraz farklı ama araya girip sormak istiyorum :)
Benim hediye saç boyam gelmediTebrikler ilk siparişinize istediğiniz renk saç boyası ilave edilecektir diye mesaj gelmesine ragmen siparişime eklememişler ve faturadada herhangi bir bilgi yok daha sonra gönderilecektir gibi . Benim gibi olan varmı aranızda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
hiç borcumda yok aslında otomatk ödemede hatta alacaklı durumdaydım sipariş verdiğimde (iadeden dolayı).
Arıyıp sorayım ben en iyisi değilmi? Ne dediler sen aradığında uğraştırıyolarmı yoksa hemen atlamışız bir dahaki siparişinize ekliyelimmi diyolar?
sepettekiler duruyoda geliyomuydu unuttum
kızlar sepete attgmz ürünler bizim olyr dimi indirim broşüründen pek yokdu zaten katologlardakine yetişsem bari site çökmüş durumda
banada mesaj gelmesine rağmen gelmemişti avonu aradım kıvırdı yok yanlışlıkla gelmiştir falan filan bende aa o yüzden 2 kez sipariş girdim olmaz ama öyle yanlışlık falan diye ısrar edince tmm not aldık ilk siparişinizle gönderiyoruz dediler saçboyası ve saç boyası renk katoloğu bana geldi ama cnm sen çok geç kaldın göndermezler artık.
benimkide öyle oldu ikinci kez girdiğimde sepette hala duruyordu gönderdim gitti ama bundan bir kaç ay öncede site kilitlenmişti ozaman ikinci girdiğimde baktımki çoktaan gitmiş siparişler kızlar şans gitmişte olabilir gitmemişte.
Dilara ablacım girebildinmi siparişlerini ?
Fıstık gönderdim bende ilkayın siparişi ben gönderektim takıldım kaldım kıza ayıp olacak
hayr hayr şayet renk seçimini yapıp mesaj attı ise mutlaka göndermek zorundalar tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?