AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Avon bu 2 kr borç olsa siparişi işleme almaz .ama kendi gönderecgi olunca umursamaz.. temsilcilerime yanı şey oldu iş inada bindi defalarca aradım bu sefer ekleyecekler .ama söyle canım

hiç borcumda yok aslında otomatk ödemede hatta alacaklı durumdaydım sipariş verdiğimde (iadeden dolayı).

Arıyıp sorayım ben en iyisi değilmi? Ne dediler sen aradığında uğraştırıyolarmı yoksa hemen atlamışız bir dahaki siparişinize ekliyelimmi diyolar?

banada mesaj gelmesine rağmen gelmemişti avonu aradım kıvırdı yok yanlışlıkla gelmiştir falan filan bende aa o yüzden 2 kez sipariş girdim olmaz ama öyle yanlışlık falan diye ısrar edince tmm not aldık ilk siparişinizle gönderiyoruz dediler saçboyası ve saç boyası renk katoloğu bana geldi ama cnm sen çok geç kaldın göndermezler artık.

kızlar sepete attgmz ürünler bizim olyr dimi indirim broşüründen pek yokdu zaten katologlardakine yetişsem bari site çökmüş durumda

yok canım ugraştırmıyorlar not aldık bi sonraki siparişe mutlaka eklenecek diorlar .. Tabi kesin bi dille konuş bazı operatörler umursamaz oluyor..

sepettekiler duruyoda geliyomuydu unuttum

benimkide öyle oldu ikinci kez girdiğimde sepette hala duruyordu gönderdim gitti ama bundan bir kaç ay öncede site kilitlenmişti ozaman ikinci girdiğimde baktımki çoktaan gitmiş siparişler kızlar şans gitmişte olabilir gitmemişte.

hayr hayr şayet renk seçimini yapıp mesaj attı ise mutlaka göndermek zorundalar tatlım

tabii ste kilitlenmeden gönder butonuna tıkladıysanız yoksa gitmez

hayr hayr şayet renk seçimini yapıp mesaj attı ise mutlaka göndermek zorundalar tatlım

tabi tabi renk seçip gönderdim cep telefonumada mesaj geldi gönderileceğine dair.

Bugün denedim aramayı ama ilk gün ya tel sürekli meşgul yarın arıycam birde.

Çok teşekkürler ikinizede ilginiz için

kızlar işe yarayan herşey bitmiştir zaten üzmeyin kendinizi girsenizde pek bişi fark etmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…