AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlarrr siparişi verdim ama birtane kremi eksik girmiştim aradım avonu söyledim eklendi dedim ama düzeltmişlerdir değil mi ? birde ben o kremin eklendiğini sipariş takibinden görebilecekmiyim onlarda eklemiş olacak mı üzerine ?

50's Glam edt, çilekli vücud spreyi ve perceive in vücud spreyini alıcaktım anında bitmiş kalmamış stokta :63::43:

bendeki şansa elektirik yeni geldi şimdi tamamladım şiparişi şuanlık var görünüyor herşey ama fatura kesildinde değişirmi acaba

çok saol ilgilendiğin için eski t.ömüde bırakamam ayıp olur arkadaşım ama avonu arayıp konuşucam sonucta benım bolge satış sorumluma muhakkak bı yararım dokunuyor ılgılenmelı gercekten
cnm eğer arkadaşınsa böyle bir durumda senin rahatını ve kazancını göz önüne alacak ve kırılmayacaktır.
tekrar söylüyorum yerinde olsam nerdeysem oranın bss siyle irtibat kurardım uzakta OLUNCA pek yardımları olamıyor maalesef.
arkadaşlar benim derdim sizinkilerden biraz farklı ama araya girip sormak istiyorum :)

Benim hediye saç boyam gelmedi :( Tebrikler ilk siparişinize istediğiniz renk saç boyası ilave edilecektir diye mesaj gelmesine ragmen siparişime eklememişler ve faturadada herhangi bir bilgi yok daha sonra gönderilecektir gibi :(. Benim gibi olan varmı aranızda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
+1 benim de durumum aynıııı bi de boyayı görümceme vercektim ben boyamıyorum saçımı. aradım ısrarla renk katalogunu bi zahmet gönderdiler ama boya yok ortada aynı sendeki gibi bi dahaki siparişinizde diyodu cnm bi gelişme olursa bana özelden yazarmısın zira bu aralar pek siteye giremeyebilirimm tşınma durumlarım olabilir
tabi tabi renk seçip gönderdim cep telefonumada mesaj geldi gönderileceğine dair.

Bugün denedim aramayı ama ilk gün ya tel sürekli meşgul yarın arıycam birde.

Çok teşekkürler ikinizede ilginiz için
hadi bakalım ne dicekler sanmam da bi ihtimal gönderirler miii
ben sipariş vermek istediğimde burdan birinize versem ne olur? temsilci falan olamam..
olmaz cnm yapman gerekekn şey şu:
avon com tr ye gir ordan müşteri olmak istiyorum u tıkla formu doldur en yakın temsilci sana ulaşacaktır böylesi daha doğru olur hem ürünleri görür numuneleri denersin hem de gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsın sanaldan olmaz kkda da yasak ayrıca
hangi ildesin ???
şekerim topiğimiz kapanmasın lütfen ilk sayfadaki uyarıları dikkate alalım bu topikte satış yapmak müşteri bulmak yani kar amacı gütmek yasak sadece paylaşıyoruz şu ürün iyi bu ürün şöyle gibi sıkıntılarımızı anlatıp tavsiyelerde bulunuyoruz nolur buna dikkat edelim böyle paylaşımların yapılabildiği başka hiçbi yer yok
burda yasak canım avonun sitesinden yardım alabilirsin sana en yakın temsilci seninle irtibat kurar
:)

slam kızlar ben sipariş girmedim ama girenlere geçmiş olsn diyorum arkadşaım girdi benm yerime ben gidince o devam edicek avonculuğa. benim de muhtemelen il değiştirme durumum var aslında kesin gibi. onun için yavaşladım ama beğendiğim ürünler var ben de arkadaşıma sipariş verdim o da t.ö.süne söyledi umarım sorunsuz girebilmiştir.

cnm eğer arkadaşınsa böyle bir durumda senin rahatını ve kazancını göz önüne alacak ve kırılmayacaktır.
tekrar söylüyorum yerinde olsam nerdeysem oranın bss siyle irtibat kurardım uzakta OLUNCA pek yardımları olamıyor maalesef.

+1 benim de durumum aynıııı bi de boyayı görümceme vercektim ben boyamıyorum saçımı. aradım ısrarla renk katalogunu bi zahmet gönderdiler ama boya yok ortada aynı sendeki gibi bi dahaki siparişinizde diyodu cnm bi gelişme olursa bana özelden yazarmısın zira bu aralar pek siteye giremeyebilirimm tşınma durumlarım olabilir

hadi bakalım ne dicekler sanmam da bi ihtimal gönderirler miii

olmaz cnm yapman gerekekn şey şu:
avon com tr ye gir ordan müşteri olmak istiyorum u tıkla formu doldur en yakın temsilci sana ulaşacaktır böylesi daha doğru olur hem ürünleri görür numuneleri denersin hem de gönül rahatlığıyla alışveriş yaparsın sanaldan olmaz kkda da yasak ayrıca

şekerim topiğimiz kapanmasın lütfen ilk sayfadaki uyarıları dikkate alalım bu topikte satış yapmak müşteri bulmak yani kar amacı gütmek yasak sadece paylaşıyoruz şu ürün iyi bu ürün şöyle gibi sıkıntılarımızı anlatıp tavsiyelerde bulunuyoruz nolur buna dikkat edelim böyle paylaşımların yapılabildiği başka hiçbi yer yok

:)

slam kızlar ben sipariş girmedim ama girenlere geçmiş olsn diyorum arkadşaım girdi benm yerime ben gidince o devam edicek avonculuğa. benim de muhtemelen il değiştirme durumum var aslında kesin gibi. onun için yavaşladım ama beğendiğim ürünler var ben de arkadaşıma sipariş verdim o da t.ö.süne söyledi umarım sorunsuz girebilmiştir.

ay canım ben hiç bir şey giremedim :43:bekletiyorum siparişimi şimdilik bir kaç tane verdi ama sonra vermedi versede vermese avonu seviyorum :66:

evet kızlar ben de hiç göstermiyorum nasılsa kalmıyor ürünler o panikle uğraşamam:78:
akıllıcaaaaa:)))
ama ben arkadaşalra indirim broşürünün gösterirken diyorum ki stokta kalırsa gelir belki yetişemem ondan pek kasmıorum ama genelde yetiştim bi tek geçenkinde soft musk vücut pudrası gelemdiydi onu da ben kendim merak etmiştim nası die alcaktım olmazsa olmasın yaniiiiiii
ay canım ben hiç bir şey giremedim :43:bekletiyorum siparişimi şimdilik bir kaç tane verdi ama sonra vermedi versede vermese avonu seviyorum :66:
ben de seviyorum
açılıp kapanan göz kaleminden
aromadisiac for her edtsinden
nemlendiricili rujlarından
takılarından
asla vazgeçememmmm

Back
X