AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar sipariş girdim indirim kataloğundaki far away parfüm ve far bitmiş. çok üzgünüm. ne çabuk bitmiş çok şaşırdım .....:2:

Son düzenleme:
kızlar sipariş girdim indirim kataloğundaki far away parfüm ve far bitmiş. çok üzgünüm. ne çabuk bitmiş çok şaşırdım .....:2:

cnm sana bi tavsiye:
yeni kampanyalar genelde (terslik olmazsa yani) saat 16.00da başlar ben genellikle bir word belgesi açıp siparişlerimin kodlarını yazıyorum aralarında bi satır boşluk bırAKIYORUM her satıra bir sipariş şeklinde sonra avonu açıp 15.58den itibaren f5liyorum bekliyorum sipariş gir kısmında yeni kampanya numarasını görür görmez acele wordden kesip yapıştırıp hızlı hızlı siparişimi gönderiyorum bir dakika içinde herşey bitiyor ama eğer ben fırsat ürünlerini merak ediyorum diyosan bence 90lık filan bi ürün girip gerisini de biraz daha kampanyanın sonlarına doğru girebilirsin bazen de bu ürünlerden bazıları kampanyanın sonlarına doğru stokta görünüyor nasıl oluyor anlamadım ama oluyor işte bi de bence dünkü yoğunluk şundan kaynaklandı: haftaya okullar tatil biçok temsilci öğrenci o nedenle herkes hemen ürünüm gelsin diye sipariş girdi indirim broşüründen siparişi olmasa bile. benim aklıma bu geldi bence mantıklı
ben sipariş girmedim ama bi arkadşaım girdi umarım sorunsuz gelir belki kampanyanın sonlarına doğru ben kendim girerim nasılsa kargo 50 tl imiş :)

arkadaşlar biri bana şu saç boyası meselesini anlatabilir mi konunun dışında kaldım :1: bedava boya mı vermiş avon :1:

Arkadaşlar acil bişey sorucam birini üye yapcam ama kıbrısta şuan siparişlerini oraya istiyo sorun olurmu ama buraya bağlı olucak nolur cevap atııınnnn :18:

Takım öncüsü arkadaşlarım Bişey sorcaktım
6 tane alt üyem var ve 2 aydır aktif takım öncüsüyüm bu ay da aktif üye olmak istiyorum
Sipariş limitleri 85 tl den 50 tl ye düştü ya
alt üyelerimden sipariş verenler 50 tl lik sipariş verseler bu üyeler aktif oluyor mu
yani 5 üyemde 50 tl lik sipariş girişi yapsa ben bu ayı aktif takım öncüsü olarak kapatacak mıyım.
konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
şimdiden teşekkürler.

kızlar üç dört sene once dısı koyu lacivert ruj almıstım ama simdi goremiyorum acaba devam serisi varmı biliyormusunuz

slm kızlar salı günü gelir mi acaba siparişler bilgisi olan var mı ilkşahcım sen bilirsin salı günü gelir mi siparişler gerçi her şekilde ilk seni ki ilk gelir benim ki baya geç geliyo:43: senin salı günü gelir mi:44:

Son düzenleme:
slm kızlar salı günü gelir mi acaba siparişler bilgisi olan var mı ilkşahcım sen bilirsin salı günü gelir mi siparişler gerçi her şekilde ilk seni ki ilk gelir benim ki baya geç geliyo:43: senin salı günü gelir mi:44:

Siparişin faturalandımı canım ?

Back
X