AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ben de 1buçuk ay önce üye oldum avona şu ana kdr herhangi bir sorunla karşılaşmadım çok şükür karşılaşsam ztn bundan ilk önce avonu sorumlu tutmam çünkü isim yapmış bi marka çoğu kişinin tercih ettiği. Ama bi sorunla karşılaşsam peşini de bırakmam çünkü emek veriyoruz sonuçta hakkını arayabilirsin her türlü mağdur olacağını sanmıyorum. Herhangi bi sorunla karşılaştığında müşteri hizmetlerini arayabilirsin her türlü şeyi paylaşırsın yardımcı olurlar büyük ihtimal ne güne duruyolar orda yoksa. Bence denemelisin yine de karar snn etrafında varsa öyle arkdşların herhangi bir sorunla karşılaıp karşılaşmadıklarını sor. Böylece daha iyi fikir sahibi olursun.:34:

peki kızlar üye olunca kendi kendime sipariş verebilir miyim siteden verile biliniyormuş sanırım yani kimseyi aramama gerek varmı sipariş yazdırmam için:44:

peki kızlar üye olunca kendi kendime sipariş verebilir miyim siteden verile biliniyormuş sanırım yani kimseyi aramama gerek varmı sipariş yazdırmam için:44:

Kendi kendine verebilirsin cnm ama sen form fln doldurursan seni en yakın takım öncüsüne yönlendirirler şehrindeki sen etrafından fln bul istersen yakınlarından yapan varsa kendine alıcakmışsın çnkü. Sana bi temsilci no bi de şifre gelir telefonuna onu girim avonun temsilci girişi sayfasından siparişlerini verebilirsin.

evet cnm vereblrsn aynen bende kendıme alıyorm ztn :) yenıyım avonda...daha oncede ztn avon kullandgm olmştu memnunm yani

arkadaşlar sizcenaturals serisinin çay ağacı ve limon özlü ince telli saçlara hacim vern şampuanı nasıl?
Canım çay ağacı olandan da kullandım misket limonlusundanda çay ağaçlının fazla kokusu yok ben begenmedim ama limonlu olan tek kelime ile harika şimdiye kadar pahalı pahalı şampuanlar kullandım hiç bi faydasını görmedim keçe gibi yaptılar ama bu limon öykü olan yumuşacık yaptı severek kullanıyorum:)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu indirim broşründe 4 tane ucu olan kolye seti var ya ondan alanınız varsa çekip resmini koyabilir mi almayı düşünüyorumda :77::77:

arkadaşlar sizcenaturals serisinin çay ağacı ve limon özlü ince telli saçlara hacim veren şampuanı nasıl?

Canım çay ağaçlısındanda limon özlü olandan da kullandım ama çay ağaçlıyı pek beğenmedim limon özlü olan tek kelime ile harika şimdiye kadar pahalı pahalı şampuanlar kullandım keçe gibi yaptılar limon özlü olan yumuşacık yaptı çok sevdim ben bunu:)

Son düzenleme:
ya kızlar bende üye olmak istiyorum ama sadece kendim için sipariş vereceğim bu yüzden öle belli bir limit veremem her ay öle temsilcilerlede uğraşmak falan istemiyorum kendi kendime sipariş vereyim vgelsin istiyorum öle çevremde gelişinde veren yok... sizce üye olsam mı acaba böle çok sorunlar yaşıyorusunuz

Ben de kendim için üye oldum şimdilik 50 tl üzerinde kargo ödemiosun ama genelde 85 ve üzeri tllik sipariş verdiğinde kargo olmuo o zaman sıkıntı oluo benim için.
Kargo ücreti ödeyeceğime 85e tamamlarım diyorum ama her ay da 85 ve üzeri alışveriş yaparsam batarım :1:

Ben de kendim için üye oldum şimdilik 50 tl üzerinde kargo ödemiosun ama genelde 85 ve üzeri tllik sipariş verdiğinde kargo olmuo o zaman sıkıntı oluo benim için.
Kargo ücreti ödeyeceğime 85e tamamlarım diyorum ama her ay da 85 ve üzeri alışveriş yaparsam batarım :1:

aynen her ay belli bir limitte alışveriş yaparsam bende batarım hatta limiti doldurcam dersem her ay alacağım o kadar eşyayı kullan kullan bitmez ki :21::21::21:
bi de siteden mi üye olmak daha iyi yoksa bizim burda meydanda bazen bayanlar stand kuruyor benim gibi kişileri üye yapıp avon ürünlerini tanıdan bayanlar var acaba onlara mı başvursam:26:

aynen her ay belli bir limitte alışveriş yaparsam bende batarım hatta limiti doldurcam dersem her ay alacağım o kadar eşyayı kullan kullan bitmez ki :21::21::21:
bi de siteden mi üye olmak daha iyi yoksa bizim burda meydanda bazen bayanlar stand kuruyor benim gibi kişileri üye yapıp avon ürünlerini tanıdan bayanlar var acaba onlara mı başvursam:26:

Siteden de form doldursan seni en yakınındaki takım öncüsüne yönlendirir onlardan birine denk gelebilirsin.
İki türlü de olur yani.

Belli bi limitin altında sipariş verirsen siparişin gelmez diye bişey yok ama 8.5tl kargo ödersin.
Ben de her zaman tamamlayamıyorum haliyle ama bide şöye bişey var üye olduğumu bilen akrabalar falan benden alıo bazen onlar sayesinde kargo ödemiyorum.
Senin de öyle olur büyük ihtimalle bi şekilde aşılıo yani kargo limiti.
Aşamadığım için 85e tamamladığım da çok oldu tabi bazı ürünlerini kullanamadım bile daha :1:

Değerli Temsilcimiz,

Kampanya 9 İndirim Broşürü'nde yer alan 03512 kodlu Makyaj Çantası'nın stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürün satışa açılamayacaktır. Ekte yer alan listedeki ürünlerin stokları ise az sayıda bulunmaktadır. Sipariş yoğunluğu göz önünde bulundurularak Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.

Liste

$29072011.webp

Değerli Temsilcimiz,

Kampanya 9 İndirim Broşürü'nde yer alan 03512 kodlu Makyaj Çantası'nın stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürün satışa açılamayacaktır. Ekte yer alan listedeki ürünlerin stokları ise az sayıda bulunmaktadır. Sipariş yoğunluğu göz önünde bulundurularak Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.

Liste

Eki Görüntüle 231835

Teşekkürler canım bilgilendirmen iyi oldu ben de beata çanta siparişi almıştım bir önceki indirim broşüründe o zaman da kalmamıştı. bu sefer de alamayacağız demek ki.

Değerli Temsilcimiz,

Liste

Eki Görüntüle 231835

Teşekkürler İlkşah bilgilendirmen için:24:

Kızlar az önce kargom geldi bnm de fazladan söylediğim şeyler vardı geçenkinde getirdim kutulamıştım teslim ettim sorunsuz aldı ve ambar tesellüm fişi doldurdu bn bşy demeden kargocu değişmiş bizim sanırım bi de pek şakacı bşydi diğeri bu daha ciddi belki problem olur diye düşündüm ama bizim burdaki kargocular çok iyi valla:nazar: Bakalım ne zmn düşücek iadeler onun için de bilgilendiririm ilk def a iade yapıyorum:97:

kızlar 145 ve üstünde sipariş verdiğimizde gelecek hediyeler ayın 31inde son değil mi yani hafta sonu sipariş verebiliyor muyuz?

Kızlar herkese merhaba :3::3::3:

panoramadan avon clearskin soyulabilen maske alan oldu mu? kullandınız mı?nasıl bi fark yarattımı cildinizde? maske görünce dayanamıyorum almadan önce size de sorayım dedim :44::44::44: kullanan olduysa yorumlarınızı yazabilir misiniz?

kızlar bi de yine panoramada satışa çıkan yeni nar özlü yüz kremi,göz çevresi bakım,scrub 3 lü set alan kullanan olduysa yorumlarınızı paylaşabilirmisiniz:26::26::26:
panoramadan yollamamıştım k9 a limit tamamlamaya siparişim kalsın diye.

yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler :55::55::55:

Back
X