AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Simply Because erkek çok güzel kokuyo kızlar sırf kokusunu merak ettiğim için getirdim ama iade edicem bi dahaki indirimlerde kardeşime fln alıcam. bi de arka sayfadaki kajalstick çift taraflı gözkalemi vardı light blue yazıyodu katalogtaki açık maviyle alakası yok daha çok Avon objektimizden konusundan paylaşmıştım kajalstick gözkaleminin deep turquoise rengine daha çok benziyo kötü bir renk değil bnce katalogtaki renkten daha güzel. Diğerlerini henüz açmadım açınca sizlere sunucam arkdşlar:6:

kızlar avon care vücut losyonlarından 1 alana 2 bedava olanların hngisinin kokusu daaha güzel birde vıcık vıcık yağlı olmasın

indirim broşüründei 3 ü bir arada dudak kalemi-ruj-parlatıcı lardan alan arkadaşlar kalitesi nasıl 3 ü bi arada olduğu için küçücükmü çıkıyor yoksa???birr de yine o broşürden planet spa saç maskesi kullanan oldu mu???:82: :82:

indirim broşüründei 3 ü bir arada dudak kalemi-ruj-parlatıcı lardan alan arkadaşlar kalitesi nasıl 3 ü bi arada olduğu için küçücükmü çıkıyor yoksa???birr de yine o broşürden planet spa saç maskesi kullanan oldu mu???:82: :82:

ben 3Ü bi arada olan ruju kullandım cnm.. ben memnun kaldım dudak kalemi ve parlatıcısı güzel.. ruju küçük ve ince ama 3ünü bi arada kullanınca sorun olmuo inceliği :1::1: bence alabilirsin ben mauve kullanıorum ve memnunum da

kızlar ben şu yeni çıkan eyeliner görünümlü kalemden almak istiorum.. kullanan var mı..?? gerçektende eyeliner gibi mi duruo çekince..??

ya birde ben gecen ay panaroma dan saç spreyi vücut spreyi ve 400 ml lik avoncare aldm. spreyin kokusunu beyenmedim onu iade olarak gönderebilirmiyim bikaç defa sıktm ama. saç spreyinide 2 defa sıktm sadece krem hic açlmadı. iade etme hakkım varmı?

ya birde ben gecen ay panaroma dan saç spreyi vücut spreyi ve 400 ml lik avoncare aldm. spreyin kokusunu beyenmedim onu iade olarak gönderebilirmiyim bikaç defa sıktm ama. saç spreyinide 2 defa sıktm sadece krem hic açlmadı. iade etme hakkım varmı?

evet cnm var.. sen ürünlerini iade ettikten sonra o ürünler açılmış olsa da açılmış olmasa da imha edilio.. o yüzden geri gönderdiğin zaman sorun olmuo

kızlar ben şu yeni çıkan eyeliner görünümlü kalemden almak istiorum.. kullanan var mı..?? gerçektende eyeliner gibi mi duruo çekince..??

evet cnm var.. sen ürünlerini iade ettikten sonra o ürünler açılmış olsa da açılmış olmasa da imha edilio.. o yüzden geri gönderdiğin zaman sorun olmuo

Gerçektenaçılmamış ürünler de dahil imha ediliyo mu acaba :44: Bu avon için büyük bi zarar olurdu diye düşünüyorum çünkü her ay binlerce insan milyarlık ürün iade ediyo

Glimmerstick'i diyosun galiba tatlm evet grisi ve siyahını kullandım grisi çok hoş artık kalemlerime veda etmek istiyorum o derece harika duruyo eyeliner gibi de duruyo ama bnm cildim biraz yağlı olduğundan pek kullanamıyorm zorlamam gerekiyo hem kalem niyetine hem eyelinerr niyetine kullanabilirsin çünkü likit ılaklık veriyo yani sürdüğünde

Gerçektenaçılmamış ürünler de dahil imha ediliyo mu acaba :44: Bu avon için büyük bi zarar olurdu diye düşünüyorum çünkü her ay binlerce insan milyarlık ürün iade ediyo

evet tatlım hiç açılmayanlarda imha edilio.. o yüzden avon ürünlerin iade edilmesi taraftarı değil.. ancak çok zorunlu durumlarda iade edilmesini doğru buluo.. ve hep der unutmayın iade işlemi büyük bi enerji kaybına yol açar..

Glimmerstick'i diyosun galiba tatlm evet grisi ve siyahını kullandım grisi çok hoş artık kalemlerime veda etmek istiyorum o derece harika duruyo eyeliner gibi de duruyo ama bnm cildim biraz yağlı olduğundan pek kullanamıyorm zorlamam gerekiyo hem kalem niyetine hem eyelinerr niyetine kullanabilirsin çünkü likit ılaklık veriyo yani sürdüğünde

ooo baya güzelmiş tatlım.. ben de siyah ve gri göz makyajına bayılırım hem bence eyeliner derinlik katıo bakışlara.. hemen siyahından bir tane almalıyım :1::1:

Back
X