AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ooo baya güzelmiş tatlım.. ben de siyah ve gri göz makyajına bayılırım hem bence eyeliner derinlik katıo bakışlara.. hemen siyahından bir tane almalıyım

Evet katılıyorum ben siyahı dha çok sevmeme rağmen grisine hasta oldm resmen gerçekten kurşuni bi görünümü var yine de sn bilirsin siyahını çok kullanmadım denemiştim ama o da güzel grisinden bi tane daha alıcm çnkü annem aldı:97:

bak şimdi imha edilio fln diyince üzüüldüm bosa gitcek die

tatlım sen memnun kalmadığın için iade ediosun bi yerde.. haklı sebep yani.. benim yeğenim sırf limiti doldursun kargo parası vermesin die bi sürü şey sipariş edio sonra da onu iade edio.. yani o daha kötü bence.. ben yaptığını doğru bulmadığımı söylüorum ama dinleyen yok.. neticede bu ürünler imha edilio ve büyük bi enerji kaybı.. hem biz izmirde yaşıoruz ve iade içinde 4 tl falan ödüo kendisi.. bi 4 bucuk tl daha verip kargo fiyatını ödese daha mantıklı bi iş yapmış olur bence..

grisi daha çok göz kalemi gibi geldi bana cnm.. siyahı tam eyeliner gibi sanki

Evt bu yazıyı okumuştum aslnda ilk üye olduğumda ama hiç açılmamış bşyin de imha edilmesine gerek yok ki bnce paketlilerin özellkle kargoyu ödememek için mecbur kaldım çnkü avon stokta kalmayan ürünlerin hiçbirini göndermemişti mecburen yazdm birkaç şey ve iade edicem kim kullanıcak yoksa

bn de snn yeğenin gibi yapmışım

bn de snn yeğenin gibi yapmışım

arada yaparsan sorun değil zaten tatlım insanlık hali bu başına öle bi iş gelir ki 4-5 liranın bile hesabını yaparsın ama kendisi ne 85 tli geçti ne du yaz dönemindeyiz 50tlyi geçti.. 3-4 tane ürün alıo o kadar.. yani 3-4 tane ürün içinde avon satış temsilcisi olmak saçma değil mi yha

zaten stokta kalmyan ürünlere ayrı bi sinir oluorum.. sırf o ürünler yüzünden 50tlik siparişimi kaybettim ben.. ama bi daha mı tövbeler olsun müşterilerime indirim broşürü gösterirsem

ilk kez yaptm bn baya bi ürün giriyorum yani 100ü geçiyo en azndan bu sefer 2-3 seferde vermek zorunda kaldım çnkü ürünleri göndermedi avon bn de ytgp hediyesini almak istedm mecburen öyle yaptm
zaten stokta kalmyan ürünlere ayrı bi sinir oluorum.. sırf o ürünler yüzünden 50tlik siparişimi kaybettim ben.. ama bi daha mı tövbeler olsun müşterilerime indirim broşürü gösterirsem

=D indirim broşürünü göster ama bu stoklarla sınırlı demeyi de ihmal etme yoksa başının etini yiyeblyolr bazıları sonuçta o senin kar yapıcağın bşy yine de

sende haklı bi sebepten dolayı iade etmişsin ama cnm.. ygtp hediyesi için değer ne de olsa... benim lafım kendi yeğenime.. 3-4 tane ürün için satış temsilcisi mi olunur yha hadi diyelim oldun nie uğrasıosun her kampanya iade ile..1 indirim broşürüne gelince.. ben de dediğin gibi yapmayı düsünüorum tatlım stoklarla sınırlı dicem herkese

evet cnm hersefernde uğraşılmaz yeğenin senden alsın madem bıraksın sn de geliişinden fln verirsin bari hediyeleri toplarsın. ya da indrimli verirsin sn blrsin ama müşterilerine indirim broşürü hakkında öyle de ben direkt bşye baktıklarnda diyorum bunu bazen vazgeçiyolr ama başımın etini yememelerinden iyidir

hiçbişi olmuyo cnm sipariş verdiğinde aktif oluosun tekrar
nasısın ilkşahcım uzun süredir çok az girebildim topiğe zaten 3 kmpanyadır sipariş de vermemişim...

yani 4.de versem şimdilik problem yok sanırım.. kendime aldıüım için çok şey bulamadım bu kampanyada..

sağol tatlım..

kızlar avondan sipariş verince ödemeleri nasıl gerçekleştiriyorsunuz acaba çevremde sorabileceğim kimse yokta

kızlar avondan sipariş verince ödemeleri nasıl gerçekleştiriyorsunuz acaba çevremde sorabileceğim kimse yokta

Merhaba canım,

Ben avon temsilci sitesi ödeme sayfasından kredi kartımla ödeme yapıyorum.basit ve pratik oluyor canım.aynı anda karttan çekildiğini de görebiliyorum.bi masrafı da olmuyor ayrıca havale eft gibi.

kızlar bu ürünlerden alan kullanan oldu mu????bi de indirim broşüründeki planet spa saç maskesinden ???

kızlar makyaj eşyalarınızi nerde saklıyorsunuz ben ege bölgesinde oturuyorum ve bulunduğum yer çok sıcak geçenlerde moisture seduction ruj almıştım erimiş küçük parmak kalınlığında kalmış resmen o arasındaki beyazlık kaybolmuş görünce şok oldum üzüldüm daha yeni almıştım doğru düzgün kullanmadım bile dolaba koydum şimdi küçük çekmece gözü vardı oraya zararı olmaz demi bi şoku daha kaldıramam bütün makyaj malzemelerim dolap bekliyor şimdi:)

evet rujlar biraz yumuşuyor,çok uyuz bir durum sürerken çat diye kırılıyor bide bir ara bende dolaba koyuyordum hiçbirşeycik olmuyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…