AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)

canım öyle düşündüm evet ama peki müşterilerime nasıl göstercem :50: bir kaç kişiden katalog mu araklasam :52: kimden bulacam ama yaaa[/QUOTE]

hmm ben kendın ıcın dedm cnm :) musterılerıne pcden goster hehe :) evet takım oncunden çevrenden ordan burdan rica ediver en azından bikaç gunlugune geri cevırceklerını sanmam :) kolay glsn

Valla cnm ne kadar sakinsin olanlar karşısında hoş sn de haklısın bu saatten snra ama yine arkdşların önerilerini kulak ardı etme bulunur belki bi yolu yordamı. Ama bn snn yerinde olsam bu kdr iyiniyetli sakin davranamazdım sanırım :52: Allah işini rast getirsin hep cnm:54: Üzülme yeniden olursun bnce borcun fln ödenince öyle bi kural mı varmış ki:44:

ne rahatlığı canım bakmayın öyle konuştuğuma günlerdir diken üstünde oturuyodum. avukatımla konuşunca biraz rahatladım. ya ben şartları zorladım ama değişen birşey olmadı. o yüzden bu durumun iyi yanı yok ama zorlada olsa bulup şükretmeye çalışıyorum. başka çare yok. oturup ağlayarak sadece kendime zarar veririm.

forumda k9 yuklenmıs zaten cnm birde avon un kendı sıtesınde olur bikaç zaman sora ordan kodlarını gorursun .. yada arkadaslarından falan elıne gecenlerden bak onun dısında tekrar kargo parası verıp de getıreblrsn sanırm ama ona gerek var mı:) bende yenıyım 1 ay oldu uye olalı pek blmıyorm:)

canım öyle düşündüm evet ama peki müşterilerime nasıl göstercem :50: bir kaç kişiden katalog mu araklasam :52: kimden bulacam ama yaaa[/QUOTE]

Ayın 5 inde avonun kendi sitesinde bulabilirsin canım haftaya salı da k10 yüklenecek buraya inşallah:-) çok az kaldı bakalım neler varmış k10 da Meraklanıyorum aynı kişiler mi yükleyecek kızlar?

ayın 5 inde avonun kendi sitesinde bulabilrsin canım önümüzdeki salı da k10 yüklenecek inşallah bakalım neler varmıs:) yine aynı kişiler mi yükleyecek kızlar yoksa elime ilk gelen mi?

ayın 5 inde avonun kendi sitesinde bulabilrsin canım önümüzdeki salı da k10 yüklenecek inşallah bakalım neler varmıs:) yine aynı kişiler mi yükleyecek kızlar yoksa elime ilk gelen mi?

arkadslar hani indirim burosurunde bikaç ürün sipariş edilmesin stokları tukendgı ıcın fln dıyor onları napıcaz bn bi iki çanta sipariş edicktm .. gelmezmi şmdi

arkadslar hani indirim burosurunde bikaç ürün sipariş edilmesin stokları tukendgı ıcın fln dıyor onları napıcaz bn bi iki çanta sipariş edicktm .. gelmezmi şmdi

Stoklarla sınırlı olanları yayınlamıştı ilkşah ama tükenen var mı bilmiyorum cnm stokta tükenmiş yazıyosa gelmez

kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?

kızlar benim k8den borcum 68 tl 84 kuruştu annem faturayı ödedi 68 tl olarak ödemiş şuan sitede 84 kuruş gecikmiş borç gözüküyo bunu nasıl halledebilirim 84 kuruşu kredi kartından çektirsem olur mu ?

öteki kampanya ödersin cnm.. mesela dielim ki 70 tllik alısveris yaptın acon 70.84 kurus borcunuz dieck sende 70 tl 84 kurus ödersin =))

Kampanya 9 İndirim Broşürü'nde yer alan 03512 kodlu Makyaj Çantası'nın stok temininde son anda yaşanan aksaklık sebebiyle ürün satışa açılamayacaktır. Ekte yer alan listedeki ürünlerin stokları ise az sayıda bulunmaktadır. Sipariş yoğunluğu göz önünde bulundurularak Müşterilerimizi farklı ürünleri sipariş vermeye yönlendirmenizi rica ederiz.
ÜRÜN KODU ÜRÜN İSMİ
03448 JILLIAN DEMPSEY GÖZ FARI VE EYELINER BRONZ
03483 TASHA EDT
03489 PERCEIVE VÜCUT SPREYİ
03493 PLANET SPA VÜCUT PEELİNGİ
03511 BETH PLAJ ÇANTASI
03510 BEATA ÇANTA
03525 BENA KÜPE
03546 DIAMONDESQUE NİŞAN VE EVLİLİK YÜZÜĞÜ 6 NUMARA
03547 DIAMONDESQUE NİŞAN VE EVLİLİK YÜZÜĞÜ 8 NUMARA
03575 ERICA SAAT
03583 JET HOMME ROLL-ON DEODORANT
03582 PRO SPORT ROLL-ON DEODORANT

Bu ürünlerde sipariş almayın kızlar müşterilerinizi uyarın.

merhaba canım,
orada anlatılmak istenen şu canım.zaten biliyosun indirim broşürü stoklarla sınırlı.bu ay birde stoğu az olan ürünleri bildirmişler.ilkşah ın paylaştığı listedeki ürünlerin stoğu yetersiz olduğu için indirim broşürüne yüklenmeyin satış için demek istemişler :40::34:

Back
X